Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Asigurarea complexă de călătorie
"Travel Protection"

Bootstrap Image Preview


Această poliţă poate fi încheiată cu orice tip de serviciu turistic achiziţionat prin intermediul aloHotels.ro și nu are limitări de vârstă!

Acoperă riscurile din timpul și de dinaintea călătoriei (Storno + Medicală) și este emisă de Mondial Assistance lider mondial in asigurări de călătorie, parte a grupului Allianz!

Această poliță include și acoperirea riscurilor cauzate de pandemia cu Covid-19.

Dacă nu mai poți pleca, primești toți banii înapoi!

Ce riscuri acoperă? Sumele maxime asigurate (RON)

Anularea călătoriei


Restituibile sunt costurile de stornare, în cazul neînceperii călătoriei (25.000 /călătorie)


Întreruperea călătoriei


Restituibile sunt costurile pentru serviciile de călătorie rezervate şi nefolosite (4500 / individual). Storno in cazul neinceperii calatoriei si pe motiv de afectiuni cronice sau conditii medicale preexistente – cu fransiza 20%


Costuri de spitalizare


- Costuri de spitalizare şi tratamente medicale de urgenţă (130.000 / individual);

- Transportul asiguratului la domiciliu, respectiv transportul de urgenţă, în caz de necesitate medicală sau după 3 zile de spitalizare (130.000 / individual);

- Costuri de spitalizare si tratamente medicale de urgenta (acutizarea unei afectiuni cronice sau a unor conditii medicale preexistente) - 5.000 Ron;

- Transportul asiguratului, respectiv transportul de urgenţă (acutizarea unei afecţiuni cronice sau a unor condiţii medicale preexistente)- 40.000 Ron;

- Transportul medicamentelor - 100 Ron;

- Costuri de transport public pentru continuarea călătoriei (după un eveniment medical) - 250 Ron;

- Costuri de transport public pentru o persoană însoţitoare dus- întors, între hotel şi spital - 250 Ron;

- Costuri de cazare pentru vizitarea unei rude spitalizate - 250 Ron


Costuri suplimentare- Bilet de avion de întoarcere (4.500 / individual);

- Costuri de repatriere a corpului neînsufleţit al asiguratului, în caz de deces - 10.000 Ron;

- Transportul la locul funeraliilor - 1.000 Ron; Costul funeraliilor in strainatate - 1.000 Ron


Accident


Compensaţie în caz de deces, invaliditate (45.000 / eveniment)
Costuri de căutare şi salvare (20.000 / eveniment)


Asigurarea bagajelor de călătorie- Costuri de despăgubire în caz de furt, jaf (4500 / individual)

- Deteriorarea şi pierderea bagajelor de călătorie în timpul transportului, din vina companiei de transport (450 / individual)

- Livrarea cu intarziere a bagajelor la locul unde se efectueaza concediul (450 / individual)


Asigurarea evenimentelor legade de pandemia Covid-19


Dacă asiguratul se îmbolnăvește cu Covid-19 în timpul călătoriei, va beneficia de protecție medicală completă, conform asigurării medicale internaționale inclusă în pachetul achiziționat. Protecția medicală include asistență de urgență 24/7 precum și acoperirea costurilor medicale.


Alte riscuri acoperite


Sosirea cu intarziere la locul unde se efectueaza concediul (costuri pentru plecarea directa cu intarziere, de la localitatea de domiciliu catre locul de imbarcare pentru plecarea in calatorie, din vina companiei de transport public) - 4.000 Ron;

Asistenta la domiciliu (incident aparut pe durata calatoriei; costuri pentru servicii de reparatii la domiciliu in cazul unor accidente casnica sau furt) - 200 Ron


Evenimente asigurate în cazul anulării călătoriei


• Îmbolnavire gravă bruscă, accident sau decesul persoanei asigurate sau a uneia dintre urmatoarele persoane: soţ / soţie, copii, părinţi, nepoţii bunicilor, fraţi sau surori . În cazul a până la 7 persoane specificate într-o poliță, care au rezervat împreună o călătorie, este vorba despre un caz asigurat chiar și în situația în care unul din motivele enumerate intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane. În cazul unui eveniment asigurat, în legătură cu aceeaşi călătorie, pot fi ridicate pretenţii de despăgubire din partea mai multor persoane asigurate, până la concurenţa sumei maxime de 25.000 RON

• Concediarea neaşteptată de către angajator.

• În cazul în care daunele elementare sau furturile prin spargere influenţează grav proprietatea persoanei asigurate, iar în urma acestor evenimente prezenţa persoanei asigurate este indispensabilă.

• Primirea de catre Asigurat a unei citaţii de prezentare la tribunal, la un termen stabilit în perioada cǎlǎtoriei.


Protecție de călătorie contra Covid-19 înaintea călătoriei


Dacă persoana asigurată se îmbolnăvește sau este plasată în carantină din cauza suspicionării de îmbolnăvire cu Covid-19 și din acest motiv este obligată să anuleze călătoria planificată, asigurătorul va rambursa costurile de anulare.

Este considerat de asemenea motiv de anulare îmbolnăvirea cu Covid-19 a soțului/soției/sau a unei rude de gradul întâi care nu călătorește, dacă viața acestei persoane este pusă în pericol și necesită terapie intensivă în spital.


Protecție de călătorie contra Covid-19 în timpul călătoriei


Dacă asiguratul se îmbolnăvește cu Covid-19 în timpul călătoriei, va beneficia de protecție medicală completă, conform asigurării medicale internaționale inclusă în pachetul achiziționat. Protecția medicală include asistență de urgență 24/7 precum și acoperirea costurilor medicale.

În cazul îmbolnăvirii sau a suspicionării îmbolnăvirii cu Covid-19 sunt de asemenea asigurate Întreruperea călătoriei, precum și Călătoria de întoarcere în regim special, dacă dispozițiile autorităților locale sunt respectate și dacă pachetul de asigurare achiziționat include aceste protecții.

În situația în care persoana asigurată este înștiințată pe durata călătoriei că soția/soțul sau o rudă de gradul întâi s-a îmbolnăvit și viața îi este pusă în pericol ca urmare a infectării cu Covid-19, vom acorda sprijin pentru organizarea călătoriei de întoarcere și vom rambursa costurile aferente acestei călătorii.

Asigurarea de călătorie Covid are aplicabilitate și preia costurile cauzate de sosirea cu întârziere la destinația de vacanță sau de întoarcerea întârziată din călătorie, dacă persoanei aflate în călătorie îi este refuzată îmbarcarea ca urmare a suspicionării îmbolnăvirii cu Covid-19.


Tarife Travel Protection

Prima (RON)/persoană

Durata călătoriei:
4 zile (62 RON)
10 zile (86 RON)
16 zile (110 RON)
31 zile (133 RON)


Vezi pliant asigurare Travel ProtectionCând se încheie polița?
La componenta storno, termenul maxim de încheiere a poliţei de asigurare se stabileşte în funcţie de perioada dintre data rezervării călătoriei şi data de început a călătoriei.

Dacă sunt mai mult de 30 zile din momentul rezervării și până la data de plecare, asigurarrea se poate emite in maxim 3 zile de la efectuarea rezervarii - și intră în vigoare imediat. Asigurarea poate fi încheiată și după cele 3 zile de la rezervare - dar nu cu mai putin de 30 zile până la plecare - însă turistii nu vor fi acoperiti timp de 10 zile din momentul incheierii politei, aceasta va intra în vigoare după 10 zile de la încheierea ei.


Dacă sunt mai putin de 30 zile din momentul rezervării și până la data de plecare, asigurarea trebuie incheiată în maxim 3 zile, dacă s-a depasit termenul de 3 zile, atunci storno nu mai este valabil.


Date necesare emiterii poliței


Pentru a emite polița de asigurare, datele necesare se transmit în scris, și vor cuprinde următoatele informații:

- Numele complete ale persoanelor asigurare

- Datele de naștere

- Perioada sejurului

- Destinația

- Data rezervării serviciilor turistice achiziționate

- Valorea serviciilor achiziționate / persoană

De ce
să rezervi
prin
aloHotels?

Economisești

Pe aloHotels găsești mereu oferte de nerefuzat.

Rezervi rapid

În câțiva pași simpli ți-ai planificat vacanța.

Hoteluri pentru toți

Avem soluții pentru orice buget.