Celebrul complex Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp, se lansează într-un nou concept: Phoenicia Blue View

  • 25 iulie 2020



Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp a fost dat în folosinţă în vara anului 1971, dominând peisajul de pe faleza abruptă a Olimpului.

Tot Olimpul gravita, de altfel, în jurul acestui triptic unde se desfăşura inclusiv viaţa de noapte, distracţie interzisă muritorilor de rând.



imagine din 1976 

Celebrul complex hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic, supranumit și perla litoralului românesc, a revenit la viața! 

Cu o nouă înfățișare, însă ținând cont de valorile sale istorice și cu un nou nume, care să simbolizeze un tribut adus Mării Negre, Phoenicia Blue View Resort își redeschide porțile.





Amplasat în stațiunea Olimp, Phoenicia Blue View detine o suprafață de aproximativ 47.000 mp și un număr total de peste 1500 locuri de cazare. 

Noul complex de 4 stele pune, anul acesta, la dispoziția oaspeților o plajă privată, 4 piscine, 2 restaurante, 2 baruri și o cafenea, dar și numeroase alte facilități. 

Complexul este deschis pentru rezervări: rezervă-ți camera aici

Este un loc care impresionează prin grandoarea sa dar și prin designul deosebit, care te duce cu gândul la stilul romantic francez.





Phoenicia Blue View Resort Olimp, oferă în egală măsură și copiilor o vacanța de vis! Aceștia au la dispoziție piscină cu tobogan, locuri de joacă și spații de relaxare. 


Plictiseala este alungată prin diverse programe artistice, destinate exclusiv celor mici, ateliere de creație și activități specifice. Toate, menite să le ofere amintirea unei vacanțe perfecte, aici, acasă.











SOURCE AND TAGS