Antalya – top 30 de hoteluri unde familia ta se va simți ca în Paradis, cu parcuri acvatice, piscine multiple, servicii premium și recenzii excelente - pentru o vacanță de vis

  • 19 mai 2020

Hoteluri Aqua Park Antalya


De departe, conform statisticilor, pentru vacantele de familie in afara țării, cea mai preferată destinație de către cei cu copii și nu numai, este Antalya. 

Aici găsești tot ce-ți dorești atât pentru tine dar mai ales pentru copiii tăi. Tu reușești să-ți încarci bateriile iar ei se vor simți ca în paradis, petrecând clipe de neuitat în parcurile acvatice disponibile la resorturi.

Am primit multe întrebări pentru a recomanda cele mai bune hoteluri care dispun de parc acvatic, piscine multiple, plajă privată și recenzii exelente.

Evident, că aceste hoteluri nu sunt chiar cele mai ieftine însă corespund celor mai exigente cerințe pentru o vacanță fără compromisuri. În Antalya, puteti vizualiza peste 450 de pachete cu avion pentru bugetul fiecăruia.

Așă că iată mai jos, top 20 cele mai bune hoteluri din Antalya care dispun de parc acvatic, dedicate familiilor și cu review-uri excelente conform site-urilor de specialitate:


Cele mai bune hoteluri din Antalya



Hotel Sea Life Buket Beach 5*, Alanya

Resortul este situat pe plajă şi oferă piscine interioare şi în aer liber, parc acvatic, miniclub şi activități de agrement, cum ar fi scufundări.







Hotel Delphin Imperial 5*, Lara

Delphin Imperial Lara este situat pe coasta mediteraneană, si ofera piscine în aer liber, un centru spa şi un teren de tenis.

icul dejun, prânzul şi cina tip bufet sunt servite în restaurantul principal şi includ opţiuni numeroase. Restaurantul Fusion serveşte arome unice din bucătăria internaţională, iar restaurantul DaVinci oferă vinuri de calitate.








Hotel Trendy Lara 5*

Hotelul Trendy Lara se află pe malul marii, şi oferă o piscină în aer liber și o zonă de plajă privată. Hotelul are o saună și facilități de sporturi acvatice








Titanic Mardan Palace 5* Lara

Hotelul Titanic Mardan Palace este situat pe malul marii si se mândrește cu una dintre cele mai mari piscine în aer liber din Europa și cu 8 restaurante à la carte. 

Hotelul Titanic Mardan Palace oferă o zonă de plajă privată și camere de lux echipate cu facilități Hermes.







Hotel Amara Dolce Vita 5* Kemer

Hotelul Amara Dolce Vita este situat pe plajă, în mijlocul unei păduri de pini, având munţii Taurus ca fundal si ofera centru de spa , piscine si plaja privata.

Hotelul ofera turistilor 3 restaurante principale, terasa, restaurant pentru copii, 10 restaurante a la carte, cafenea, cofetarie, 10 baruri. Hotel Amara Dolce Vita asigură 6 piscine cu apă dulce, 1 cu apă sărată, precum şi un parc acvatic.









Tui Magic Life Jacaranda Imperial 5*

Hotelul TUI Magic Life Jacaranda este localizat in Side, pe plaja privata.

Hotelul pune la dispozitia turistilor 1 restaurant principal Magico pentru servirea meselor principale, 6 restaurante a la carte cu specific turcesc , international, pescaresc, Italian, japonez, stil Streetfood , snack restaurante, 1 patiserie, baruri la piscina.








Granada Luxury Belek 5*

Hotel Granada Luxury Belek ofera facilitatii special pentru copii, are 2 mini-cluburi pentru copiii cu vârsta între 4 şi 16 ani, precum şi un parc de distracţii.








Rubi Platinum Spa Resort 5* Alanya

Hotelul Rubi Platinum Spa Resort and Suites este situat pe malul mării, si are plajă privată într-un golf privat. Hotelul oferă piscină în aer liber, piscină interioară, terenuri de tenis și facilități de spa.







Sirius Deluxe Resort 5* Alanya

Hotelul Sirius Deluxe este situat pe plaja în Avsallar si ofera o piscină în aer liber, o piscină interioară și o zonă de plajă privată.








Hotel Rixos Sungate 5* Kemer

Situat pe coasta golfului din Antalya, acest complex spațios are suprafața de 250.000 m², oferind o plajă lungă de 750 de metri, un centru spa și un parc acvatic. Toate camerele elegante au balcon.








Hotel Sentido Turan Prince 5* Side

Situat pe plajă, hotelul punde la dispozitia turistilor 4 restaurante , 6 baruri, centru SPA cu piscine interioara, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, tennis, mini fotbal, volei pe plaja, tir cu arcul, pentaque, mese de tennis, polo in apa, darts, sporturi acvatice, aquapark.








Hotel Club Turan Prince World 5* Side

Hotelul pune la dispozitia turistilor centru SPA cu sauna, Jacuzzi, baie turceasca , tenis, mini golf, fotbal, volei pe plaja, tir cu arcul, boccia, mese de tennis, gimnastica, darts, jocuri la piscine, sportui acvatice, parc de distractii, waterpark cu topogane, programe de animatie, mini club pentru copii, luna park.








Hotel Sunrise Park Resort & Spa 5*, Side

Este situat la malul mării şi oferă o plajă privată cu nisip, piscine mari în aer liber, tobogane cu apă şi facilităţi spa, care includ o saună şi baie turcească. Restaurantele à la carte oferă preparate selecţionate din bucătăria mexicană, indiană, rusească, japoneză şi mediteraneană, precum şi fructe de mare. Hotelul Sunrise Resort include 7 baruri.








Hotel Delphin Botanik Platinum 5*, Alanya

Situat la malul mării, printre palmieri şi flori pline de culoare, Hotelul Botanik Platinum are o plajă privată cu şezlonguri gratuite şi umbrele de soare. Hotelul oferă piscine în aer liber, tobogane de apă şi facilităţi de Spa.








Hotel Arcanus Side Resort 5*, Side

Situat pe malul mării, complexul oferă 2 piscine în aer liber, tobogane cu apă, piscină interioară, centru de fitness, teren de tenis şi facilităţi de Spa.








Hotel Sunis Kumkoy Beach 5*, Side

Complexul pune la dispoziţie o plajă privată cu nisip auriu, piscine interioare şi în aer liber, tobogane de apă şi un centru vast de spa şi wellness.








Hotel Royal Alhambra Palace 5* Side

Hotelul Royal Alhambra este situt pe malul marii si are o zonă de plajă privată, piscine acoperite şi în aer liber, Aquapark, precum şi facilităţi de Spa.








Hotel Limak Lara De Luxe 5*, Lara

Hotel Limak Lara De Luxe se află pe plaja în staţiunea de pe litoral Lara si oferă 4 restaurante à la carte, Aquapark şi un centru Spa imens.








Hotel Selectum Luxury 5*, Belek

Hotel Selectum Luxury este situat pe malul marii si ofera piscină în aer liber cu vedere la plaja din Belek, Aquapark, un centru Spa, 10 terenuri de golf.








 Hotel Kaya Palazzo Golf Resort 5*, Belek

Hotelul este situat pe malul mării, si are o plajă privată, o grădină mare, o piscină pentru copii și piscine în aer liber cu mai multe tobogane de apă.








Lara Barut Collection 5* Lara

Hotelul Barut Lara Resort situat pe malul mării în Antalya si oferă piscine în interior şi în aer liber, cu tobogane cu apă.

Turstii se pot relaxa la centrul Tuva Eurasian Spa & Thalasso, unde există saune şi un centru de înfrumuseţare. Turstii mai activi au la dispoziţie terenuri de tenis şi squash, o sală de gimnastică, un teren de minigolf şi un centru de sporturi nautice.








Hotel Rixos World - The Land of Legends 5*, Belek

Copiii vor fi de-a dreptul înnebuniți. Hotel The Land of Legends Theme Park se află în Antalya și dispune de un concept multisenzorial, râu de aventură, piscină cu valuri și hypercoaster cu lungimea de 1,3 km și viteza de 115 km/h.








Hotel Asteria Kremlin Palace 5*, Lara

Hotelul oferă facilități de sporturi acvatice, plajă privată și o gamă variată de piscine. Acest complex pune la dispoziție 6 restaurante à la carte şi 7 baruri. De asemenea, hotelul asigură un program special de divertisment pentru copii.








Barut Arum Collection 5* Side

Hotel Barut Arum este situat direct pe plaja din Side şi oferă piscine în aer liber, un teren de mini golf şi un centru spa.

Toate camerele cu aer condiţionat, o zonă de relaxare, o baie proprie şi un ceainic electric.

Restaurantul principal serveşte un bufet internaţional pentru micul dejun, prânz şi cină. La restaurantele à la carte de la Barut Arum turistii se pot bucura de preparate autentice turceşti şi mediteraneene. Brutăria oferă prăjituri de casă şi cafea proaspătă.








Hotel Maxx Royal Belek Golf Resort 5*, Belek

Hotelul Maxx Royal Belek Golf este situat pe malul marii si oferă mini clubul are un loc de joacă, mini-discotecă, parc acvatic, zone de gimnastică și jocuri de societate.








Hotel Regnum Carya Golf & Spa 5*, Belek

Hotelul Regnum Carya Golf & SPA Resort este situat la malul marii pe terenul de golf Carya si oferă piscine interioare si pisine în aer liber cu tobogane cu apă, un centru spa şi o plajă privată cu nisip.








Hotel Maxx Royal Kemer Resort 5*, Kemer

Hotelul se află pe malul marii în Kemer și oferă piscină în aer liber, piscină interioară, plajă privată, parc acvatic și un golf doar pentru copii.








Hotel Calista Luxury Resort 5*, Belek

Hotelul este situat pe malul marii si oferă zonă de plajă privată, şcoală de surfing şi navigaţie, precum şi facilităţi luxoase de spa. Centrul spa Callos oferă diverse tratamente, inclusiv saune, servicii de masaj, baie de zăpadă şi tratamente de înfrumuseţare. De asemenea, proprietatea are miniclub, unde oaspeţii mai tineri pot participa la activităţi zilnice fără părinţi.








Susesi Luxury Resort 5* Belek

Clădirile terasate ale acestui complex de lux din Belek sunt înconjurate de piscine vaste, palmieri înalţi şi grădini pline de verdeaţă. Complexul oferă o plajă de nisip pe malul Mării Mediterane şi un spa de lux.

Centrul Spa La Calisse oferă 2 piscine încălzite cu plafon de sticlă, 2 hamame de marmură şi tratamente de înfrumuseţare ultramoderne. 








Rixos Premium Belek 5*

Hotel Rixos Premium se afla intr-o padure de pini si aluni pe malul Marii Mediterane si ofera centru spa, o sală de fitness şi un centru comercial.

Hotelul organizează spectacole live cu DJ, concerte, petreceri, evenimente şi programe educative pentru copii la Rixy Club. Academia de sport oferă diverse programe, inclusiv crossfit, spinning, Aqua Bike, Kangoo Power, Jumping Fitness, Tai Chi, Jiu Jitsu şi Paddleboard Yoga








Incă nu ești hotărât? Mai avem incă 480 de hoteluri în Antalya pe care le poți rezerva. Vezi aici pachete cu avion în Antalya sau dacă vei călători cu mașina, vezi hoteluri fără transport în Antalya.



SOURCE AND TAGS