Am găsit 10 cazări child friendly cu activități pentru copii

  • 3 octombrie 2023

cazari child friendly

Pensiuni Child Friendly România


Ești în căutarea unei escapade de neuitat în România alături de cei mici?

Descoperă cele mai prietenoase cazări pentru familiile cu copii, unde distracția și aventura sunt la fiecare pas.

De la locuri de cazare confortabile, pregătite special pentru copii, la o varietate de activități și atracții potrivite pentru întreaga familie, vei afla tot ce trebuie să știi pentru a transforma vacanța într-o experiență memorabilă pentru cei mici și cei mari.Așadar, pregătește-te să descoperi cele mai bune cazări recomandate pentru vacanțe cu copiii în mijlocul naturii.

Te-ar mai putea interesa:Top 10 cazări pentru vacanțe cu copiii


Hanul Vatra

Cazare child friendly in Horezu


Această locație este cu adevărat remarcabilă, în mijlocul naturii, într-un pitoresc satuc aflat pe malul unui râu.

Aici veți găsi multă liniște și pace, oferindu-vă o oportunitate perfectă pentru relaxare și deconectare.Este un loc extrem de prietenos pentru copii și oferă numeroase activități în zonă pentru toate gusturile.

În jurul acestei locații idilice, veți descoperi o varietate de atracții și activități, inclusiv muzeul Maldărășani, muzeul Trovanților, traseul ecoturistic Costești, atelierele de la Horezu, castelul Vrăjitoarelor, Padurea Colorată, defileul Bistriței Vrâncene și trasee de hiking multiple.

Indiferent dacă sunteți în căutare de aventură sau pur și simplu doriți să vă bucurați de frumusețea naturii, această locație vă va cuceri cu siguranță.


Club Vila Bran

Locație excelentă cu multe activități pentru copii


Acest loc este cu adevărat extraordinar pentru familiile cu copii, oferind o gamă largă de activități și lucruri de făcut. 
Această locație este amplasată într-unul dintre cele mai frumoase colțuri ale României și oferă priveliști absolut uimitoare și impresionante! Camerele și băile sunt spațioase, curate și dotate cu facilități moderne.

Aici, veți găsi o gamă variată de activități pentru toate vârstele și preferințele, inclusiv drumeții pitorești, călărie pentru copii, locuri de joacă și activități organizate special pentru cei mici.

Complexul dispune de piscine încălzite, atât în interior, cât și în aer liber, precum și un jacuzzi pentru relaxare și distracție garantată.

Este locul perfect pentru familiile cu copii unde veti beneficia de natură și de momente de relaxare într-un mediu frumos și confortabil.


Wolkendorf Bio Hotel &Spa

Cazare child friendly aproape de Brașov


Această locație este cu adevărat remarcabilă, în mijlocul naturii, într-un pitoresc satuc aflat pe malul unui râu.

Aici veți găsi multă liniște și pace, oferindu-vă o oportunitate perfectă pentru relaxare și deconectare.
Acest hotel ecologic vă așteaptă cu facilități de spa deosebite, piscine interioare si exterioare, inclusiv o cadă cu hidromasaj interioară, o cadă cu apă termală și o cadă cu hidromasaj pentru a vă răsfăța.

În plus, proprietatea dispune de un restaurant tradițional unde vă puteți bucura de o experiență culinară autentică.


Honor Villa

Cazare child friendly în Harghita


Honor Villa este o locație înconjurată de frumoșii Munți Harghita, situată în pitorescul sat Izvoare. 

Aici, vă așteaptă un restaurant cu o selecție specială de preparate din carne de vânat și alte delicatese de vânătoare, pe care le puteți achiziționa și de la magazinul din proprietate. 

Este locul ideal pentru cei care doresc să se bucure de bucătăria tradițională și de specialitățile locale într-un cadru natural impresionant.
Dacă doriți să oferiți micuților voștri o experiență memorabilă și educativă, vă recomandăm cu căldură parcul zoologic.

Acest parcul de animale sălbatice se întinde pe o suprafață impresionantă de 320 de hectare, într-o zonă sălbatică de poveste.

Aici, copiii vor avea ocazia să descopere viața animalelor sălbatice în mediul lor natural, într-o manieră educativă și distractivă.

Parcul oferă numeroase activități pentru copii, inclusiv ghidaje și programe interactive pentru a-i învăța mai multe despre fauna sălbatică.

Este locul perfect pentru a petrece timp în natură și pentru a învăța lucruri noi despre lumea animală.


Vila Hora cu Brazi

Cazare child friendly în Zărnești


Această cazare superbă de lângă Bran, este alegerea ideală pentru familiile cu copii.

Cei mici se pot bucura de plimbări cu poneiul, foc de tabără, plimbări cu căruța, locuri de joacă diverse.
La poalele munților Piatra Craiului, între parcul național Piatra Craiului și Zărnești, Vila Hora cu Brazi oferă WiFi gratuit și un restaurant românesc.


Vila Leonida

Cazare child friendly în Bușteni


Vila Leonida din Bușteni este cu siguranță un loc potrivit pentru vacantele cu cei mici. 

Situată într-o clădire istorică din anul 1938, Vila Leonida are vedere panoramică la Munții Carpați, fiind situată la 1,5 km de zona de schi Kalinderu și la 6 km de Castelul Peleș. 
Aici copiii se vor bucura de o curte mare și spațioasă unde pot petrece clipe minunate.

Restaurantul, denumit "La Cerdac", este cunoscut pentru preparatele sale delicioase, iar aici puteți degusta o varietate de mâncăruri gustoase. 

Este locul ideal pentru a vă răsfăța papilele gustative și pentru a vă bucura de timpul petrecut în familie într-un cadru minunat.


Conacul Maria Theresa

Cazare child friendly în Sibiu


Situat în pitorescul sat Orlat, la doar 17 kilometri distanță de Sibiu, se găsește Conacul Maria Theresa.

Acest loc deosebit vă întâmpină cu o piscină în aer liber, disponibilă în sezonul potrivit, oferindu-vă o oază de răcoare și relaxare.

Conacul este înconjurat de o frumoasă grădină, iar zona de lounge comună vă invită să vă relaxați în confortul călduros al locației. 
Această locație oferă numeroase facilități pentru cei mici, incluzând un loc de joacă incredibil, unde copiii se pot distra în voie.

Aici, cei mici vor găsi o adevărată oază de distracție, plină de aventuri și surprize.

În plus, există multe locuri interesante pentru explorat, special create pentru copii, pentru a stimula curiozitatea lor și pentru a le oferi o experiență educativă captivantă.


Cazări Recomandate pentru Vacanțe cu Copiii
SOURCE AND TAGS