10 cazări excelente cu piscină în Cluj și împrejurimi

  • 3 septembrie 2021

Cazare cu piscină în Cluj


Dacă vrei să te relaxezi la un hotel cu piscină în Cluj sau cauți o cazare cu piscină fie ea și o pensiune sau cabană cu piscină lângă Cluj, am creat acest articol pentru a-ți prezenta cele mai frumoase locuri de cazare cu piscină din Cluj.

Descoperă orașul și vino să te relaxezi la cele mai frumoase locuri de cazare cu piscină, saună și jacuzzi din Cluj.

Te-ar mai putea interesa:
Hotel City Plaza 5*
hotel cu piscină interioară în ClujSe află într-o locație centrală și oferă cazare cu piscină interioară in Cluj-Napocacu și vedere panoramică asupra orașului.


vrei să compari?

Ramada Hotel Cluj 5*
hotel cu piscina interioară in ClujHotelul oferă acces gratuit la centrul de wellness şi spa, care are sală de fitness, saună uscată, baie de aburi, piscină interioară şi vedere panoramică la oraş.


vrei să compari?

Hotel Belvedere 3*
hotel cu piscina in ClujSe află pe dealul Cetăţuia, cu vedere la Cluj-Napoca, şi oferă acces gratuit la saună şi la piscina interioară. 


vrei să compari?
Sungarden Spa Resort 5*
cazare cu piscina langa ClujSituată într-o pădure la doar 10 km de centrul orașului Cluj-Napoca, proprietatea Sungarden Golf & Spa Resort oferă acces gratuit la zona Aqua Experience, care include facilități de fitness, o piscină interioară cu hidromasaj, o baie turcească, o sală de relaxare, o saună cu infraroșu și un bazin cu apă sărată. 


vrei să compari?
Grand Hotel Italia 5*
cazare superbă cu piscină in ClujSituat deasupra centrului orașului Cluj, Grand Hotel Italia este un hotel luxos tip palat, mobilat în stil italian. Hotelul oferă piscină exterioară.


vrei să compari?
Urbio Private Suites
cazare cu piscina in ClujUrbio Private Suites se află în Cluj-Napoca și oferă cazare cu parcare privată gratuită si piscina superbă pe acoperiș.

Casa Stella
pensiune cu piscina in ClujOferind vedere la grădină, Casa Stella - spacious central villa are o piscină sezonieră în aer liber, grădină și facilități de grătar. Proprietatea este la aproximativ 1,9 km de Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Această casă de vacanță cu aer condiționat este la 2,7 km de Palatul Banffy.

Charming Home Feleacu
pensiune cu ciubar si piscina langa ClujCharming Home by Feleacu se află în Feleacu şi oferă cazare cu vedere la piscină, patio și piscină privată. Această unitate de cazare este situată la 10 km de Cluj-Napoca.

Casa Ele
pensiune cu ciubar si piscina langa ClujSituată în Frăsinet, la 20 Km de Cluj-Napoca, aceasta pensiune cu ciubar si piscina este o alegere perfecta pentru gasca ta.

Locuri de cazare cu piscină în ClujSOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare