Unde să te cazezi cel mai bine în stațiunea Rânca

  • 24 decembrie 2021

PENSIUNI RANCA

Cazare Pensiuni Rânca


Cauți cazare în stațiunea Rânca? Am găsit 10 pensiuni unde să te cazezi cel mai bine în Rânca.


Stațiunea Rânca atrage o mulțime de turiști indiferent de anotimp. Poziționată fabulos pe Transalpina, face din Rânca destinația ideală pentru o escapadă la munte.

In sezonul de iarnă, unitățile de cazare sunt over booking, deoarece la Rânca niciodată nu vei duce lipsa zăpezii. Pârtiile din Rânca sunt ideale pentru familiile cu copii.

Am făcut o selecție cu cele mai bune vile și pensiuni din Rânca bazată pe recenziilor turiștilor.


Unde să te cazezi în RâncaPensiunea Antonia Spa 
pensiune cu ciubăr în Rânca
Antonia Spa are un lounge comun și WiFi gratuit. Pensiunea oferă vedere panoramică dar și un ciubăr și saună pentru relaxare.

Altitude Guest House
pensiune în Rânca
Altitude Guest House este pozitionata excelent în Rânca şi are lounge comun, restaurant, bar și grădină. 

Această pensiune oferă acces gratuit la internet WiFi și permite accesul cu animale de companie.


Pensiunea Casa Ancutei
pensiune aproape de pârtie în Rânca
Pensiunea Casa Ancuţei se află la 100 de metri de pârtia de schi din Rânca şi oferă camere cu balcon, TV cu ecran plat, zonă de relaxare şi baie cu duş. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice.

Pensiunea Eden
pensiune în Rânca
Pensiunea Eden din Ranca se află la numai 600 de metri de pârtiile de schi şi de teleschi. Proprietatea oferă un restaurant cu terasă de vară.


Pension Valea Mariei
pensiune în Rânca aproape de pârtie
Pensiunea Valea Mariei din Ranca este situată în partea de sud a Munţilor Parâng, aproape de pădure şi la 150 de metri de pârtiile de schi.

Cabana Transalpina
cazare excelentă în Rânca 
Cabana Transalpina se află într-o zonă liniștit din Rânca și oferă unități de cazare cu vedere la munte, Wi-Fi gratuit și parcare privată gratuită.

Hotel Onix
cazare lângă partie în Rânca 
Situat în staţiunea de schi Rânca, la 100 de metri de pârtia de schi M1, Hotelul Onix oferă vedere la munte şi un restaurant unde puteţi lua micul dejun. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi.


Casa Teodora
cazare cu vedere panoramică în Rânca 
Casa Teodora se află în Rânca şi oferă o grădină, facilități de grătar şi o terasă. Facilitățile oferite de proprietate includ bucătărie comună, WiFi gratuit în toată proprietatea și lounge comun.
SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare