ANALIZĂ. Cum arată tarifele pe litoralul românesc la final de sezon. Mamaia, printre cele mai ieftine destinații

  • 16 august 2022

litoralul romanesc
ANALIZĂ. Cum arată tarifele pe litoralul românesc la final de sezon. Mamaia, printre cele mai ieftine destinații


Eforie Nord rămâne cea mai accesibilă destinație de vacanță, urmată de Mamaia. 

Surprinzător, față de anii precedenți, cererea mare pentru sudul litoralului, a condus la o creștere a tarifelor pentru Jupiter, Saturn, Venus și Neptun. Turiștii orientându-se din ce în ce mai mult către aceste stațiuni.

La final de sezon (25 - 30 august) un sejur de 5 nopți în Eforie Nord poate fi rezervat cu 800 RON/2 persoane, la un hotel de 2 stele fără masă.

Pentru un hotel de 3 stele tarifele incep de la 840 RON, iar pentru 4 stele de la 1600 RON 5 nopti cu mic dejun 2 persoane.


In stațiunea Mamaia, un hotel de 3 stele fara masa, in aceeasi perioada poate fi rezervat cu 900 RON 2 persoane. Iar pentru 4 stele, tarifele incep de la 1300 RON sejur 5 nopti 2 persoane.


La polul opus, statiunea Jupiter a devenit anul acesta, printre cele mai scumpe statiuni de pe litoralul românesc. Un sejur de 5 nopți la un hotel de 3 stele, in intervalul 25 - 30 august, poate fi rezervat cu 1500 RON, fără masă.

Datele folosite pentru această analiză au fost generate cu ajutorul platformei de rezervări  alohotels.ro ce folosește integrări cu mai mulți turoperatori și conexiuni directe cu lanțurile hoteliere, analizând peste 300 de hoteluri de pe litoralul românesc.


SOURCE AND TAGS