Unde să călătorim? Ai 7 destinații turistice unde poți călători in siguranță


 
Pentru ca urmeaza perioada concediilor, si in acest an, vacanta va fi una atipica, ne-am hotarat sa analizam si prezentam, cele mai sigure destinatii de vacanta unde putem calatori, foarte putin spre deloc afectate de pandemia cauzata de virusul COVID-19. Cel mai important aspect, care a stat la baza analizei, este dat de faptul ca in toate aceste destinatii, numarul cazurilor noi infectate raportate este 0.

Am identificat 7 destinatii de vacanta, cu foarte putine cazuri raportate, toate cu mult sub numarul cazurilor din Romania. Practic putem spune ca o vacanta in aceste destinatii, este mult mai putin "riscanta" in comparatie cu o plimbare in parcul din orasul nostru.

Analiza a fost efectuata folosind canalul oficial ce centralizeaza datele in timp real, al tuturor tarilor: corona.help 

Prezentarea este facuta in functie de numarul cazurilor raportate de fiecare tara - la data de 12 mai 2020 - in ordine crescatoare:


1. Muntenegru


Muntenegru, are cele mai putine cazuri de coronavirus raportate si anume 324 de persoane au fost testate pozitiv si 0 cazuri noi raportate in ultima perioada.

Muntenegru este supranumita "Comoara de la Marea Adriatică". Un adevărat paradis cu golfuri pitoreşti, plaje superbe şi peisaje pe măsură, o destinaţie perfectă de vacanţă. Rezerva aici vacanta in Muntenegru

2. Albania


In Albania, au fost identificate doar 876 de persoane testate pozitiv. La fel ca in  Muntenegru, in ultima perioada Albania raporteaza foarte putine cazuri noi de infectare cu virusul covid-19.

Tara este o bucată verde pe hartă, iar plajele retrase şi superbe au deschidere la Marea Adriatică sau Marea Ionică. 

Munţii spectaculoşi şi culorile mărilor impreună cu nisipul fin al plajelor te vor cuceri imediat, ca să nu mai vorbim de gastronomia excelentă. Rezerva aici vacanta in Albania


3. Cipru


In Cipru, numarul total al cazurilor de persoane infectate cu noul virus ajunge la 901 persoane. La fel ca primele doua destinatii, si Cipru nu a mai raportat niciun caz de noi infectati in ultima perioada.4. Tunisia


Si aici, numarul cazurilor de persoane testate pozitiv, este foarte redus si anume 1032 de persoane confirmare cu noul virus. La fel ca si celelalte destinatii de mai sus, nici in Tunisia in ultimele zile nu au mai fost raportate cazuri noi.

Practic, daca Turcia sau Egipt, au picat de pe lista, le poti inlocui fara probleme cu Tunisia. Pachete charter avion cu plecare din Bucuresti, Cluj si Iasi gasesit aici.

5. Bulgaria


Mult iubita destinatie la sud de Romania, a raportat pana in acest moment, 2004 cazuri covid-19. Si Bulgaria, se afla pe un trend descendent a numarului de persoane infectate.

Ai 700 de hoteluri din toate statiunile pe care le poti rezerva online. Alege aici statiunea preferata

6. Grecia


Autoritatile din Grecia, au identificat pana in acest moment, 2726 persoane testate pozitiv cu noul virus. La fel ca toate celelalte destinatii prezentate mai sus, si Grecia raporteaza in ultima perioada 0 cazuri de imbolnavire.

Despre vacantele in Grecia ce am mai putea spune? 

Te invitam sa iti alegi destinatia preferata de aici: vacante cu masina sau aici vacante cu avionul

7. Egipt


Si in Egipt, numarul persoanelor infectate este cu sub cel din tara noastra. Un numar de 9746 cazuri raportate si 0 noi imbolnaviri in ultima perioada.


8. Romania


Nu este chiar cea mai safe destinatie, daca o comparam cu cele de mai sus, dar ne simtim mai comozi in tara noastra. Asa ca, orice ai avea in plan, munte, delta, city break sau litoral, gasesti aici peste 700 de hoteluri pe care le poti rezerva online.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare