Cele mai faine grădini de vară din București cu terase amenajate

  • 28 decembrie 2021

Gradini de vara Bucuresti

Grădini de vară în București


Pe timp de vară, locurile verzi din București au devenit adevărate nestemate.

În ultimii ani, o mulțime de grădini și spații verzi din București au fost amenajate și transformate în terase verzi și umbroase. Intr-un oraș aglomerat și prăfuit, grădinile de vară reprezintă o oază de relaxare în zilele fierbinți de vară.

Am găsit 10 grădini de vară în București cu cele mai frumoase terase amenajate în inima capitalei.

Cele mai faine grădini de vară din București




Grădina Verona
grădină de vară in București



Grădina Verona este o terasă amenajată într-un spațiu verde în spatele Librăriei Cărturești de pe strada Pictor Arthur Verona. 

Acest refugiu verde din București, este de asemenea și gazda multor evenimente, atât vara cât și iarna. Iți poți rezerva un loc de aici.




Sera Eden
grădină de vară în București



Grădina istorică din spatele proprietății familiei Brătianu, casa apărea în peisajul străzii la final de secol al XIX-lea, a fost transformată într-o grădină de vară cu aspect de seră contemporană. Fiind una dintre cele mai frumoase grădini de vară din București.

O găsești pe CA Rosetti, 37. Aici nu se fac rezervări, așa că trebuie doar să mergi direct și să te bucuri de terasa verde.




Terasa Lokal
grădină de vară in Bucuresti



Un corcoduș roșu între trandafiri în faţa unei case negustorești de început de secol XX.

Dincolo de orice intervenție corcodusul rosu rămane in fața casei, in mijlocul buruienilor, punctul de reper de la Eminescu 57. Daca e primavara e rosu, pană toamna tarziu, dar asta e alta poveste pe care o să o scriem cand va veni timpul.





J'ai Bistrot București
grădină de vară în București



J'ai Bistrot București, oferă o terasă nonconformistă incadrată de o grădină verde de vară suficient de spațioasă sub o boltă de viță de vie. Este un loc de ieșit cu prietenii, o terasă verde excelentă pentru zilele de vară.





Grădina Monteoru
grădina de vară în București



Grădina Monteoru oferă o terasă plină de verdeață în centrul Bucureștiului, ce inconjoară toată Casa Monteoru, o clădire interbelică readusă la viață. Este una dintre cele mai noi grădini de vară amenajate în București.





Voilà
grădină de vară în București



Voilà oferă o terasă amenajată în fața unei case tradiționale, care la rândul ei a fost renovată pentru a permite accesul oaspețior și în interior.

Grădina de vară din fața casei este un refugiu superb pe timp de vară, unde poți savura un pahar de vin intr-o atmosferă relaxantă.




SOURCE AND TAGS