Hotel Poseidon din Jupiter s-a deschis! Noutatea stațiunii Jupiter iși deshide porțile cu un concept All Inclusive

  • 5 august 2020



Sezonul 2020 vine cu o mult asteptata redeschidere, Hotel Poseidon All Inclusive, din statiunea Jupiter, s-a deschis.

Dupa un amplu proces de renovare si modernizare, adoptand un stil contemporan, noutatea statiunii Jupiter va asteapta cu bratele deschise la mare, soare si relaxare! 





Hotelul este situat la 30 metri de plaja si pune la dispozitie 225 camere duble. Poseidon Resort este un hotel dedicat tuturor de la familii cu copii la cupluri. 

Complexul este deschis pentru rezervari: rezerva-ti camera aici

Hotelul pune la dispozitia turistilor o sumedenie de facilitati precum: plaja privata, sezlonguri gratuite, piscina exterioara, servicii Spa, si multe activitati dedicate copiilor.





Poseidon Resort Jupiter, ofera in premiera familiilor cu copii, servicii gratuite precum:

Acces gratuit la Clubul Copiilor (Casuta cu Povesti, Centru de dans, Atelier de Creatie, Scoala de Teatru, Plaja copiilor), Babyland – parc de distractii cu jocuri interactive – tobogane, plase elastice, curse cu obstacole, in fiecare seara – petreceri tematice si parade ale personajelor de poveste; acces la Gradinita cu program de babysitting (09:00-12:00 si 16:00-21:00), unde pot fi lasati copii sub supravegherea personalului angajat al hotelului.

Galaxy Water Park (acces 3 ore/zi) – bazin semi-olimpic acoperit, 7 tobogane, splash zone, piscina, restaurant, bar, food court, pizzeria, terasa rooftop, SPA.





SOURCE AND TAGS