Lista Hotelurilor Adults Only din Hurghada, Egipt

  • 24 iulie 2021

Cauti hoteluri adults only în Egipt?
Vezi topul celor mai bune hoteluri concept adult only din Hurghada


O vacanta in Egipt, iti va oferi de la  relaxare la piscină sau pe plajă până la o sumedenie de obiective turistice celebre, precum piramidere, safari in desert, orase antice si multe altele.

Dacă ești în căutarea unui resort adult only în Egipt, am făcut o listă cu hotelurile dedicate doar adulților din Hurghada.

Te-ar mai putea interesa:Hoteluri Adults Only Hurghada


Hotel Sunrise Holidays 5*

hotel adults only Hurghada

Sunrise Holidays Resort este destinat exclusiv adulţilor şi are o plajă privată, cu lagună și insulă.
Hotel Meraki Resort 4*

hotel adults only Hurghada

Meraki Resort oferă numeroase localuri cu atmosferă diferită, având 6 baruri, potrivite pentru savurarea unui cocktailul delicios la sfârșitului unei zile de vacanță 
Bel Air Azur 4*

hotel adults only Hurghada

Resortul beneficiaza de o piscina de 800 mp, restaurant si baruri.
Oaspeţii pot lua cina la lumina lumânărilor în localul Bordiehns, care serveşte preparate culinare din bucătăria orientală de tip fusion.
Sunrise Romance Resort 5*

hotel adults only Hurghada

Acest complex elegant are 6 restaurante și baruri, centru spa luxos, plajă privată și piscină în aer liber.Premier Le Reve Spa Resort 5*

hotel adults only Hurghada

Situat pe malul mării, în golful Sahl Hasheesh și oferă piscine cu apă dulce şi sărată, inclusiv o piscină cu cupolă de sticlă, prin care se vede cerul. 
Hotelul are o plajă privată, un club de sănătate, un centru spa şi 5 restaurante.
Steigenberger Makadi 5*

hotel adults only Hurghada

Construit pe malul din Madinat Makadi și înconjurat de terenul de golf impresionant Makadi, acest hotel tip boutique de 5 stele include toate facilitățile de lux necesare pentru un sejur de relaxare.
Steigenberger Pure Lifestyle 5*

hotel adults only Hurghada

Se află în Hurghada și asigură cazare exclusiv pentru adulți, oferind servicii premium.Aceasta este o selectie a celor mai bune hoteluri pentru adulti din Hurghada, Egipt. Poti vizualiza si rezerva inca 100 de hoteluri in pachete cu avion cu plecări din toată țara - vezi lista completă.SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare