Oferta Hotelurilor All Inclusive din stațiunea Jupiter

  • 16 iunie 2023

Vacanță All Inclusive Jupiter


Bun venit în stațiunea Jupiter, o oază pitorească pe litoralul românesc.

Dacă sunteți în căutarea unei oferte de vacanță all inclusive, stațiunea Jupiter poate fi alegerea perfectă.

Oferta de vacanță all inclusive în Jupiter este destul de generoasă, în fiecare an, un nou hotel migrează către acest concept.




Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la planificarea meselor sau la organizarea activităților, deoarece totul este pregătit pentru a vă oferi o experiență relaxantă și lipsită de griji.

În plus, stațiunea Jupiter este înconjurată de peisaje naturale, cum ar fi Pădurea Comorova, unde puteți face plimbări relaxante sau excursii în natură.

Oferta all inclusive din Jupiter, oferă și o gamă diversă de activități de agrement și divertisment precum aqua park sau programe de animație.

Top Hoteluri All Inclusive Jupiter


Hotel Tismana

Hotel All Inclusive Jupiter







Hotelul Tismana oferă servicii All Inclusive în nordul staţiunii Jupiter, la doar 100 de metri de o plajă cu nisip fin.

Fiind unul dintre cele mai ieftine hotelul All Inclusive de pe litoralul românesc, hotel Tismana are in fiecare sezon un grad de ocupare de 100%:

Hotelul are 2 piscine, dintre care una este pentru copii. 



Hotel Delta

Hotel All Inclusive Jupiter








Hotelul Delta din Jupiter face parte din grupuo hotelier CoHotels și oferă unul dintre cele mai bune variante de vacanță all inclusive dedicate familiilor cu copii.

Oferta All Inclusive de la Hotel Delta, cuprinde plaja privată, piscină, programe de divertisment. cluburi de copii, locuri de joacă.

De asemenea, copiii mai au la dispozitia plaja copiilor, teatru de copii, cursuri de teatru, cursuri de dans, babyland si multe altele.

Alege oferta all inclusive a hotelului Delta din Jupiter dacă plănuiești o vacanță de familie. Copiii tăi sigur vor aprecia.



Hotel California

Hotel All Inclusive Jupiter








La fel ca hotelul Delta și Hotel California face parte tot din grupul CoHotels, oferind facilități similare de divertisment pentru familiile cu copii.

Din oferta All Inclusive a hotelului California, enumerăm piscina in aer liber pentru adulti si copii, sauna finlandeza, jacuzzi, plaja amenajata cu sezlonguri, umbrele si dusuri, spectacole, animatie si concursuri in fiecare zi.



Hotel Poseidon

Hotel All Inclusive Jupiter








Complet renovat in primavara 2020, Hotel Poseidon Jupiter ofera turistilor sai un pachet All Inclusive complet, de tip “family all inclusive”.

Oferta All Inclusive a hotelului Poseidon, include numeroase servicii, cum ar fi: plaja privata, acces Aqua park, piscina, SPA-Center, locuri de joaca pentru copii, sala pentru spectacole – Galaxy Hall.

Hotelul Poseidon face parte din grupul de hoteluri CoHotels si este axat in special pe activități de familie, oferind cele mai multe opțiuni de divertisment.



Hotel Olimpic

Hotel All Inclusive Jupiter








Olimpic este un hotel All Inclusive cu tradiție al stațiunii Jupiter de pe litoralul românesc.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai zona de plaja privata, sezlonguri gratuite la plaja si la piscina.

Pachetul cu All inclusive include: cazare, mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in timpul meselor in restaurantul hotelului.

In afara meselor pincipale, hotelul oferă gustări și băuturi la barul de la piscină.




Hotel Mera Onix

Hotel All Inclusive Jupiter








Mera Onix este recunoscut ca fiind hotelul cu cel mai bun serviciu All Inclusive de pe litoralul românesc.

Hotelul este apreciat atât de familiile cu copii cât și de cupluri.

Oferta All Inclusive de la Mera Onix cuprinde diverse facilități de masă și divertisment precum: piscine exterioare incălzite, plaja privată, program de divertisment pentru copii și adulți, locuri de joacă.

Meniu All Inclusive Hotel Mera Onix este foarte variat, pe langă cele 3 mese principale, acesta cuprinde băuturi alcoolice și răcoritoare pe tot parcursul zilei, produse de patiserie, gustări între mese, bucătărie internațională și multe altele.



Oferte Hoteluri All Inclusive Jupiter


Acestea sunt hotelurile All Inclusive din Jupiter, dacă nu este ceea ce cauți, explorează și alte oferte din stațiunea Jupiter








SOURCE AND TAGS