Tichete, vouchere sau card de vacanta? Peste 700 de hoteluri unde poti rezerva cu tichete de vacanta

  • 15 iunie 2020


Ai vouchere de vacanta si cauti hoteluri unde accepta plata cu tichete, vouchere si carduri de vacanta? 

Nu te-ai hotarat inca unde vei merge dar expira tichetele? 

Nu-i nicio problema, poti converti acum tichetele de vacanta intr-un credit de calatorie, pe care-l poti folosi ulterior unde, cand si cu cine doresti sa calatoresti.

Ce trebuie sa faci este doar ca tu sa-ti alegi hotelul dorit, indiferent daca acesta accepta sa nu plata cu vouchere de vacanta. Poti incepe de aici: https://www.alohotels.ro/individual

Daca ai vouchere de vacanta emise pe suport de hartie (tichete de vacanta) tot ce ai de facut este sa le trimiti catre biroul nostru de rezervari hoteliere AloHotels.ro iar noi iti vom rezerva hotelul unde si cand doresti sa calatoresti.




1. Vouchere de vacanta pe suport de hartie (tichete de vacanta)


Tot ce ai de facut este sa le convertesti intr-un credit de calatorie. Poti face asta online si simplu aici 

Alegi metoda de plata "transfer bancar" si trimiti voucherele prin posta sau curier la adresa noastra. Detalii privind procedura ai aici

Ulterior poti sa rezervi in baza creditului, orice hotel doresti, folosind valoarea tichetelor integral, partial, sau daca valoarea rezervarii tale depaseste valoarea tichetelor, poti achita diferenta prin transfer bancar.


2. Vouchere de vacanta pe suport electronic (cardul de vacanta)


La fel ca in cazul de mai sus, poti converti voucherul de vacanta intr-un credit de calatorie, pe care-l poti folosi ulterior cum doresti. Tot ce ai de facut, este sa accesezi platforma online aici, alegi valoarea dorita si platesti online prin card.

Ulterior, te poti decide asupra hotelului pe care doresti sa ti-l rezervam in baza creditului de calatorie achizitionat.

Sau poti rezerva online si sa achiti prin card de vacanta, orice hotel doresti. Poti consulta lista destinatiilor aici - vizualizeaza destinatiile si hotelurile




SOURCE AND TAGS