Hoteluri Egipt cu Aqua Park, tobogane cu apa si piscine multiple

  • 5 noiembrie 2021

Hoteluri Aqua Park Hurghada, Egipt


Cauți aquapark în Egipt? Top hoteluri cu parc acvatic, tobogane cu apa și piscine multiple in Hurghada, Egipt.

Vacanțele în Egipt sunt căutate tot timpul anului, deoarece temperaturile sunt perfecte oricând ai călători, chiar și iarna nu coboară sub 25 grade.

În Egipt găsești tot ce-ți dorești atât pentru tine dar mai ales pentru copiii tăi. Tu reușești să-ți încarci bateriile iar ei se vor simți ca în paradis, petrecând clipe de neuitat în parcurile acvatice disponibile la resorturi.

In acest articol, găsești un top al celor mai bune Hoteluri cu Aqua Park din Hurghada, Egipt cu piscine multipe si parcuri acvatice unde familia ta se va simti ca in paradis.


Hoteluri Aqua Park Hurghada


Hotel Serenity Fun City 5*
hotel cu aqua park Hurghada




Hotelul Serenity Fun City se află în Hurghada, la 400 de metri de plajă şi are parc acvatic. Hotelul are un restaurant principal și 5 restaurante à la carte: italian, oriental, asiatic și food court. 

Vrei să rezervi acest hotel?





Jaz Aquamarine Resort 5*
hotel cu parc acvatic Hurghada




Hotelul Jaz Aquamarina Resort se află pe malul mării şi are o plajă privată și un club de scufundări. Complexul oferă 20 de piscine, 3 parcuri acvatice și o varietate de restaurante și baruri.






Albatros Aqua Park Resort 4*
hotel cu aqua park in Hurghada




Hotelul are o piscină mare cu tobogane de apă, piscină încălzită și cadă cu hidromasaj. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic, iar copiii se pot bucura de acces gratuit la parcul acvatic pentru copii de la Aqua Blu Resort.





Jasmine Palace Resort 5*
hotel aqua park Hurghada




Hotelul Jasmine Palace Resort este situat pe malul mării, oferind mai multe piscine în aer liber, aqua park și plajă privată.





Steigenberger Aqua Magic 5*
hotel cu aqua park in Hurghada




Acest hotel asigură o gamă largă de baruri şi restaurante, cu diverse arome culinare, în interior sau în aer liber. Opţiunile extinse includ bufete de sezon la Magic Flavors şi mini-bufete pentru cei mici la colțul copiilor, cu preparate din bucătăria italiană provincială la Magic Palappa sau mese pe plajă în aer liber la Magic Blue.





Hotel Desert Rose 5*
hotel cu parc acvatic Hurghada, Egipt




Situat în inima staţiunii Hurghada, acest complex oferă camere cu aer condiţionat şi balcon privat. Complexul are 3 piscine, centru spa, piscină pentru copii şi o plajă privată la malul Mării Roşii. Oferă şi un parc acvatic.





Hotel Titanic Beach 5*
hotel cu aqua park Hurghada




Hotelul Titanic Beach se află la malul mării, în orașul Hurghada și include un centru spa și o saună. Complexul oferă piscină în aer liber, parc acvatic și zonă de plajă privată.





Sunrise Aqua Joy Resort 4*
hotel cu aqua park in Hurghada




Situat pe plaja din orașul Hurghada, Aqua Joy Resort  este un hotel de familie, cu 6 piscine în aer liber, parc acvatic si plajă privată.






Amarina Abu Soma Resort 5*
hotel cu aqua park Hurghada




Amarina Abu Soma Resort & Aquapark este un hotel de 5 stele situat în Golful Soma și oferă o plajă privată, parc acvatic cu tobogane cu apă in Hurghada.





Hotel Jaz Aquaviva 5*
hotel cu aqua park Hurghada Egipt




Complexul Jaz Aquaviva este situat la 4 km de plajă, în inima staţiunii Madinat Makadi și oferă parcul acvatic Makadi Water World, cu 50 de tobogane cu apă.





Hotel Caribbean World Resort 5*
hotel cu aqua park Hurghada




Hotelul Caribbean World Resort Soma Bay este situat pe malul mării, în golful Soma şi oferă o plajă privată, 4 piscine şi un parc acvatic.




SOURCE AND TAGS