Am găsit 15 cazări excelente cu piscină exterioară la munte în România

  • 9 iulie 2020

piscina exterioara la munte

Cazare cu piscină la munte


Turismul in România pe timp de pandemie a luat o amploare foarte mare. Turiștii incep să redescopere orașele si statiunile din România, iar căutările pentru hoteluri cu piscină in România au crescut cu 600% față de aceeași perioadă a anului trecut.


Te-ar mai putea interesa:
15 hoteluri cu piscină exterioară la munteHotel Mara 4* 

hotel cu piscina in SinaiaHotelul Mara se află într-un loc liniștit din stațiunea montană Sinaia, pe un deal înconjurat de munți și păduri.


vrei să compari?


Hotel Elexus 4* 

hotel cu piscina incalzita in PredealHotel modern, piscină incalzită deschisă pe tot parcursul anului, saună, servicii excelente.


vrei să compari?

Silver Mountain

hotel cu piscina in Poiana BrasovSituat intr-o zona frumoasa din Poiana Brasov, ofera piscină, jacuzzi, jacuzzi exterior, saună umedă, saună uscată.


vrei să compari?

Hotel Izvoare 4*

hotel cu piscina in CaciulataHotel Izvoare Caciulata dispune de o piscina exterioara, piscina ce contine apa geotermala (temperatura apei fiind de 35 grade Celsius in orice anotimp).


vrei să compari?

Pensiunea JOJO

cazare cu piscina in Baile HerculanePensiunea JOJO Imperial Resort&Spa se află în stațiunea Băile Herculane și are bar, restaurant, piscină sezonieră în aer liber și grădină superbă.


Carpentiere Arena 4*

Cazare cu piscina in Sibiu
Carpentiere Arena se află în Rășinari, la 9 km de Arka Park și pune la dispoziție un restaurant, bar, piscină sezonieră în aer liber și parcare privată gratuită.

Club Vila Bran

cazare cu piscina in BranAcesta include o piscină încălzită în aer liber, o piscină interioară încălzită, o saună, baie de aburi, teatru, terenuri de tenis şi terase cu vedere panoramică la Castelul Bran şi la Munţii Bucegi.


vrei să compari?

Hotel Castelnor 4*

cazare cu piscina in PaltinisProprietatea are un restaurant, o piscină sezonieră în aer liber, o piscină interioară și un centru de fitness.

Centrul de wellness și spa din cadrul proprietății are un hamam și o saună.


Grand Balvanyos 4*

cazare cu piscina la munteAmplasat printre izvoarele naturale și brazii seculari, centrul spa Grand Santerra se întinde pe mai mult de 2000 de metri pătrați și are 7 piscine, 3 saune, o baie de aburi și o cameră de sare.


vrei să compari?

Dambu Morii 3*

cazare cu piscina in BrasovDomeniul Dâmbu ​​Morii este situat la aproximativ 8 km de centrul orașului Braşov, într-o zonă aflată între Muntele Piatra Mare și râul Timiș.


vrei să compari?

Bran Belvedere 4*

cazare cu piscina in BranCombinând un stil tradiţional rustic şi confort modern, Bran Belvedere International oferă vedere frumoase la munţii Bucegi şi Piatra Craiului.


vrei să compari?

Resort Ambient 5* 

cazare cu piscina langa Brasov
Oferă cadă cu hidromasaj, piscină exterioară si interioară încălzită.


vrei să compari?

Conacul Ambient 5*

cazare cu piscina langa BrasvoOfera  piscina exterioara si interioara, loc de joaca pentru copii si restaurant.


vrei să compari?

Margau Apuseni

cazare cu piscina la munteRetreat Margau Apuseni este situată în Mărgău și are lounge comun, centru de wellness și spa și terasă. 

Oaspeții cazați la această casă de vacanță au la dispoziție piscină privată, grădină, facilități de grătar, acces gratuit la internet WiFi

Golf Hotel Pianu

hotel cu piscina in AlbaGolf Hotel Pianu se află într-o zonă liniștită din Pianu de Jos, lângă terenul de golf Paul Tomița și la cel mult 20 de minute de mers cu mașina de Alba Iulia. 

Hotelul are piscină în aer liber gratuită, saună, terasă lângă piscină și bar. 

Conacul Archia

cazare cu piscina in DevaConacul Archia se află într-o zonă rurală liniștită, la 5 km de Deva și oferă camere cu aer condiționat și acces gratuit la internet WiFi. 

Acesta oferă numeroase activități de agrement şi are o piscină în aer liber şi o saună.
Cazare la munte cu piscina exterioaraSOURCE AND TAGS