Am găsit 10 hoteluri cu piscină, servicii Spa și jacuzzi in Poiana Brașov

  • 31 august 2021

Cauți hoteluri cu piscină în Poiana Brașov?
Am găsit 10 hoteluri cu piscină interioară, servicii Spa și jacuzzi.


În anotimpul rece, turismul în statiunile montane ia amploare. Cele mai căutate locuri de cazare sunt hoteluri cu piscină interioară, jacuzzi și servicii Spa. 

Una dintre cele mai populare stațiuni în anotimpul rece și nu numai, este Poiana Brașov. Stațiunea este căutată în special pentru pârtiile de ski, fiind destinația cu cel mai mare domeniu schiabil din România.

Locurile de cazare din Poiana Brașov sunt multe și diverse. Cele mai căutate fiind unitățile de cazare cu piscină și servicii Spa. Ca să-ți fie mai ușor să alegi, am creat un top 10 al celor mai bune hoteluri cu piscină din Poiana Brașov.

Top 10 hoteluri cu piscină în Poiana BrașovAna Hotels Sport 

Hotel cu piscină Poiana BrașovEste situat într-o locație pitorească de la poalele Muntelui Postăvaru, lângă pârtiile de schi și în mijlocul unei păduri de pin, oferă cazare cu piscină interioară superbă, saune și o cadă cu hidromasaj în aer liber.


vrei să compari?


Alpin Resort

Hotel cu piscină in Poiana BrasovEste situat în centrul stațiunii Poiana Brașov, la 10 minute de mers pe jos de pârtiile de schi si pune la dispoziție unități de cazare cu acces gratuit la o piscină semi-olimpică interioară, piscina exterioară si saună.


vrei să compari?

Silver Mountain

Hotel cu piscina in Poiana BrasovSilver Mountain Resort & Spa are o piscină în aer liber incălzită, deschisa pe tot parcursul anului și află la 20 de minute pe jos de pârtia de schi Bradul.


vrei să compari?
Hotel Teleferic

Hotel cu piscina in Poiana BrasovOaspeţii de la Teleferic Grand Hotel beneficiază de acces gratuit la centrul spa, care include o piscină interioară, cadă cu hidromasaj în aer liber, o zonă de fitness şi 3 tipuri de saună.


vrei să compari?


Rizzo Boutique

Hotel cu piscina in Poiana BrasovAcest hotel ofera servicii Spa si piscină interioară încălzită. Pârtia de schi Bradul se află la 150 de metri de hotel.


vrei să compari?

Piatra Mare

Hotel cu piscina Poiana BrasovOfera cea mai splendida priveliste a statiunii Poiana Brasov, fiind situat central, in cel mai inalt punct al acesteia, la o altitudine de 1050 m. Piatra Mare detine o zonă spa cu o piscină interioară, saună, salină și cadă cu hidromasaj.


vrei să compari?


Escalade

Hotel cu piscina Poiana BrasovSituat la doar 100 de metri de pârtiile de schi şi de un patinoar din Poiana Braşov, Hotelul Escalade oferă un centru spa cu piscină interioară şi saună.


vrei să compari?

The Evergreen Nest

Apartament cu acces la piscinăThe Evergreen Nest se află în complexul Silver Mountain din Poiana Brașov, la 20 de minute de mers pe jos de pârtia de schi Bradul și la 1,8 km de telecabina Capra Neagră. 
Cazare cu piscină Poiana Brașov
SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare