Cele mai bune hoteluri din Kopaonik cu piscină aproape de pârtie

  • 19 august 2022

Hoteluri piscina Kopaonik

Hoteluri cu piscină Kopaonik

Booking.com
Kopaonic este cel mai mare lanț muntos din Serbia ce se întinde pe 80 km. 

Pârtiile de schi se află între 1650 m și 2017 m altitudine, deservite de o rețea de 24 de teleschiuri conectate într-un singur sistem. Domeniul schiabil din Kopaonik o lungime totală de 60 km. Există de asemenea și o pârtie de 12 km pentru schi nordic.

Kopaonik este foarte popular in randul tinerilor datorita posibilitatilor de divertisment si viata de noapte, pentru atmosfera de la après schi, care se continua in baruri și discoteci până la primele ore ale diminetii.

Dacă dorești să ajungi in Kopaonik, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune hoteluri unde să te cazezi în Kopaonik aproape de pârtie.

Hoteluri de ski cu piscină interioară, saună și jacuzzi, perfecte pentru relaxarea după o zi activă pe pârtie.


Top hoteluri Kopaonik aproape de pârtie



Gorski Hotel & Spa

hotel cu piscină în Kopaonik aproape de pârtie



Gorski Hotel & Spa se află la doar 130 de metri de pârtia de schi Kopaonik, şi oferă o piscină interioară și un centru de wellness. Proprietatea este la 230 de metri de telescaunul Pančić express. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.






Hotel Kraljevi Čardaci


hotel cu piscină în Kopaonik aproape de pârtie




Hotelul Kraljevi Čardaci este situat în Parcul Național Kopaonik. Oferă un centru spa modern cu piscine interioară și exterioară, un restaurant care servește preparate sârbești tradiționale și mâncăruri internaționale, precum și camere și apartamente amenajate modern. Cea mai apropiată pârtie de schi este la 2,5 km.





Viceroy Kopaonik Serbia

hotel cu piscină în Kopaonik aproape de pârtie




Un hotel excelent de 5 stele, Viceroy Kopaonik Serbia oferă o varietate de facilități de lux, inclusiv restaurante, un bar cu acces la ski-in/ski-out, un lounge cu bibliotecă, un centru spa cu servicii complete precum saună și piscină interioară dar și un centru de fitness. Hotelul este poziționat la doar câțiva pași de pârtia de ski.






Hotel Grand Kopaonik

hotel cu piscină în Kopaonik aproape de pârtie




Aflat la o altitudine de 1.770 de metri, în centrul stațiunii Kopaonik, Hotel Grand Kopaonik oferă piscină și servicii spa în Kopaonil, aproape de pârtie. Turiștii beneficiază de camere cu vedere uimitoare la Parcul Național Kopaonik. Teleschiul principal se află la doar câțiva pași de hotel.






Rtanj Kopaonik Eco Resort & Spa

hotel cu piscină în Kopaonik aproape de pârtie




Situat în Kopaonik, la 1,7 km de centrul de schi din Kopaonik, Hotelul Rtanj pune la dispoziție cazare cu piscină, un restaurant, parcare privată gratuită, un bar și un lounge comun. 






Hotel Putnik Kopaonik

hotel cu piscină în Kopaonik aproape de pârtie




Hotel Putnik se află în Parcul Național Kopaonik la o altitudine de 1.650 metri, aproape de teleschiuri. Proprietatea are o școală de schi care oferă echipamente de închirat, precum și depozit pentru acestea.

Alte facilități includ acces direct la pârtia de schi, permise de schi vândute la proprietate și saună cu salon de masaj. Proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer în centrul orașului.






Hotel Milmari Resort

hotel cu piscină în Kopaonik aproape de pârtie




Milmari Resort Spa are o piscină interioară şi un restaurant a la carte şi oferă camere decorate elegant, cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Acesta este situat la 6 km de centrul oraşului Kopaonik.

Centrul de schi Sunčana Dolina este la aproximativ 4 km. Serviciul de transfer la teleschi circulă de 5 ori pe zi. La 500 de metri de Milmari Resort Spa este o staţie a autobuzului local, de unde se poate ajunge în centrul oraşului.





Acestea sunt cele mai bune hoteluri cu piscina din Kopaonik, aproape de partiile de ski. Ca să îție fie cu folos, poți vizualiza în imaginea de mai jos și harta pârtiilor de ski din Kopaonik:




SOURCE AND TAGS