Cele mai frumoase hoteluri cu Spa și piscină din Harghita

  • 11 septembrie 2022

Hoteluri cu piscina Harghita
Cauți cazare cu piscină în Harghita? Am găsit cele mai frumoase locuri de cazare cu piscină din Harghita.


Harghita este una dintre cele mai frumoase zone ale Romaniei, un loc în care apele minerale se regăsesc în orice parte te-ai îndrepta. 

Judetul Harghita găzduiește, probabil cele mai multe stațiuni balneo din România dar și o faună bogată, ascunsă într-un loc sălbatic și autentic românesc.

Dacă vrei să vizitezi Harghita, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune hoteluri cu piscină unde te poți caza.

Te-ar mai putea interesa:Hoteluri cu piscină HarghitaPáva Pension & Spa

pensiune cu piscină în HarghitaPáva Pension & Spa se află în mijlocul unei grădini de 2000 m², într-o locație liniștită situată la 2 km de centrul orașului Odorheiu Secuiesc. 

Pensiunea beneficiază de o zonă de spa și wellness cu o piscină interioară.


Septimia Hotels & Spa Resort

hotel cu piscină și spa în HarghitaHotelul Septimia Resort & Spa din Odorheiu Secuiesc oferă o gamă largă de facilități wellness, precum piscine în interior şi în aer liber, acces gratuit la internet WiFi și parcare securizată gratuită.

Facilitățile spa sunt amplasate într-o clădire separată și includ piscine, saune și cadă cu hidromasaj, unele cu apă sărată. 

Hotel O3zone

hotel cu piscină și spa în HarghitaHotelul O3Zone are o piscină interioară și un centru spa, fiind situat în centrul stațiunii Băile Tușnad. 

Restaurantul hotelului servește preparate locale și internaționale, iar barul oferă diverse băuturi.

Hotel Ciucaș

hotel cu piscină și spa în HarghitaHotelul Ciucas se află în centrul orașului Băile Tușnad și oferă un centru de spa si wellness, piscină semi-olimpică, piscină pentru copii și piscină cu apă sărată. 

Printre terapiile oferite se numără băi galvanice și cu sare, împachetări cu parafină și nămol, masaje cu aromaterapie și tratamente cu dioxid de carbon.

Altus Hotel & Spa

hotel cu piscină și spa în HarghitaAltus Hotel & SPA se află în Praid, la 15 minute de mers pe jos de Salina Praid. 

Hotelul pune la dispoziție un restaurant cu o terasă spațioasă, precum și facilități de conferințe. Centrul spa include piscină interioară, piscină cu apă sărată, cadă cu hidromasaj și baie turcească.

Wellness Resort Szécseny

pensiune cu piscină și spa în HarghitaOferind vedere la munte, Wellness Resort Szécseny din Jigodin Băi oferă cazare cu piscină în Harghita, un centru de fitness, un lounge comun, o grădină, facilități de grătar și un centru spa și de wellness.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare