Hoteluri de top in DUBAI recomandate de turisti si notate excelent

  • 8 septembrie 2021

Cauți hoteluri în Dubai? Vezi cele mai bune 20 de hoteluri din Dubai

Când vine vorba de escapade de vacanta in sezonul rece, turistii romani incep sa caute variante care sa ofere maximul de intensitate in destinații calde cu soare si plajă. 

Asa ca nu-i de mirare, ca Dubai, sa fie locul preferat al celor mai multi romani pentru vacanțele de iarnă. 

Plecand de la acest aspect si pe baza cautarilor pe google, precum hoteluri bune dubai sau hoteluri recomandate in dubai, am facut un top, bazat pe experienta a peste 1000 de turisti ce s-au cazat in ultimii 3 ani in Dubai. 

Am ales hoteluri cu recenzii foarte bune, din toate categoriile de buget, astfel incat, vacanta ta sa fie una fara compromisuri si adaptata nevoilor tale pentru cea mai reusita vacanta in Dubai.


Cele mai bune hoteluri din Dubai



Mandarin Oriental Jumeira 5*
hotel de lux in Dubai



Mandarin Oriental Jumeira, Dubai se află în Dubai și oferă 5 piscine în aer liber, un centru de fitness, lounge comun și acces direct la plajă.


vrei să compari?




Four Seasons Resort 5*
hotel de lux in Dubai



Situat pe plajă, Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach este un complex luxos de 5 stele, care pune la dispoziție acces WiFi gratuit în toate zonele sale, o plajă privată, 2 piscine în aer liber și un centru spa de dimensiuni generoase. De asemenea, complexul are piscină interioară şi un centru de fitness ultramodern.


vrei să compari?



Rove Downtown Dubai 3*
hotel bun in Dubai



Rove Downtown Dubai este situat convenabil, în inima orașului Dubai, lângă Burj Khalifa și The Dubai Mall. Are piscină în aer liber și terasă la soare.


vrei să compari?



Rixos Premium Dubai 5*
hotel excelent in Dubai



Situat chiar pe plaja JBR, Rixos Premium Dubai este un hotel de primă clasă, ce oferă combinaţia perfectă între o viaţă de noapte animată și relaxarea pe care o asigură piscina liniştită şi ambianța litorală.


vrei să compari?


Booking.com

Crowne Plaza Dubai Marina 5*
hotel excelent in Dubai



Crowne Plaza Dubai Marina se află în Dubai și oferă un restaurant, piscină în aer liber, centru de fitness și bar. Plaja Marina se află la 700 de metri, iar The Walk at JBR este la mai puțin de 1 km de proprietate. Dubaj Marina Mall este la 1 minut de mers pe jos de proprietate.


vrei să compari?



Five Palm Jumeirah 5*
hotel de top in Dubai



FIVE Palm Jumeirah Dubai are propria sa plajă privată și 5 piscine în aer liber, inclusiv una cu o lungime de 55 m, care traversează centrul complexului.

Complexul oferă o gamă variată de facilități, inclusiv localuri de luat masa cu bucătari de clasă mondială, un centru spa modern și o sală de karaoke la Maiden Shanghai.


vrei să compari?



Nikki Beach Resort & Spa 5*
hotel excelent in Dubai



Nikki Beach Resort & Spa Dubai se află în centrul zonei Jumeirah, aproape de noul Canal Dubai și oferă piscină în aer liber și plajă privată. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.


vrei să compari?



One&Only Royal Mirage 5*
hotel de lux in Dubai



Acest complex în stil arab este compus din 3 zone distincte: Palatul, Curtea Arabiei și Residence & Spa. Fiecare zonă are camere unice și restaurante tematice

Cele 8 restaurante de la One&Only servesc preparate gourmet din întreaga lume, inclusiv specialități mediteraneene, marocane și indo-europene. 


vrei să compari?



Wyndham Dubai Marina 4*
hotel bun in Dubai



Wyndham Dubai Marina este un hotel luxos, cu vedere impresionantă la Marea Persică şi la zona Dubai Marina.

Acest hotel oferă un serviciu gratuit de transfer la plajă, la centrele comerciale, la stația de metrou și la alte atracții. 


vrei să compari?



Rove Dubai Marina 3*
hotel bun in Dubai



Rove Dubai Marina reprezintă un loc ideal pentru călătorii de agrement, fiind situat într-unul dintre cele mai animate și mai spectaculoase cartiere din Dubai. Hotelul este înconjurat de clădiri înalte uimitoare, precum și de o gamă largă de restaurante şi centre comerciale, inclusiv Dubai Marina Mall. 


vrei să compari?



Hyatt Place Jumeirah 4*
hotel bun in Dubai



Hyatt Place Dubai Jumeirah se află în Dubai, la 3,2 km de Dubai World Trade Center, și oferă restaurant, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. Oferind WiFi gratuit, acest hotel de 4 stele pune la dispoziție un bar și o terasă. 


vrei să compari?



Taj Dubai 5*
hotel de top in Dubai



Oferind vedere panoramică la Burj Khalifa, Taj Dubai este o proprietate luxoasă, cu temă indiană, situată în centrul zonei Business Bay, la doar câţiva pași de renumita zonă Downtown Dubai şi Dubai Mall, unde se poate ajunge prin intermediul serviciului gratuit de transfer cu autobuzul oferit de hotel. Hotelul pune la dispoziție o piscină în aer liber și un centru de wellness și spa.


vrei să compari?



The Oberoi Beach Resort 5*
hotel de top in Dubai



Ocupand o locatie excelenta, in apropiere de padurile de mangrove, in statiunea Al Zorah, Hotelul Oberoi Beach Resort este unic printre hotelurile de lux din Ajman, The Oberoi Beach Resort se mandreste cu un design sofisticat dar in armonie cu natura.


vrei să compari?



Atlantis The Palm, Dubai 5*
hotel excelent in Dubai



Situat pe insula Palm Jumeirah din Dubai, hotelul Atlantis The Palm, pune la dispoziție o plajă privată cu nisip şi oferă vedere impresionantă la Golful Persic. Hotelul are un acvariu subacvatic şi oferă acces gratuit la parcul acvatic Aquaventure şi la acvariul Lost Chambers. 


vrei să compari?



JA Ocean View 5*
hotel excelent pe plaja in Dubai


 
Situat pe renumita promenadă The Walk din complexul rezidențial Jumeriah, amplasat pe malul mării, la doar câțiva pași de plaja Jumeriah, acest hotel oferă numeroase facilități de cumpărături, de luat masa și de agrement. 

JA Ocean View Hotel are o locație ideală atât pentru călătoriile în interes de afaceri, cât și pentru cele de agrement și oferă o vedere pitorească la Golful Persic. Oaspeții au la dispoziție 6 restaurante și baruri, o piscină infinită și acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.


vrei să compari?



Grand Hyatt Dubai 5*
hotel excelent in Dubai



Grand Hyatt Dubai se află  în mijlocul unor grădini amenajate, cu 3 piscine în aer liber și 1 piscină interioară. Complexul pune la dispoziție 13 restaurante și zone de divertisment. Oaspeții beneficiază de facilități și tratamente spa.


vrei să compari?



Crowne Plaza Dubai Festival 5*
hotel bun in Dubai





vrei să compari?



Hilton Dubai Jumeirah 5*
hotel pe plaja in Dubai



Hotelul este situat pe The Walk, în Jumeirah Beach Residence din Dubai, oferind nenumărate opțiuni de cumpărături, de luat masa și agrement. Oaspeții au la dispoziție o piscină liniştită, situată în grădinile hotelului, înconjurate de o plajă privată cu şezlonguri.


vrei să compari?



Hotel Voco Dubai 5*
hotel excelent in Dubai



Bucurându-se de o poziție excelentă pe bulevardul Sheikh Zayed, acest hotel de 5 stele oferă vedere la Dubai World Trade Centre. Are 4 restaurante, o piscină în aer liber şi săli de conferinţe spaţioase.


vrei să compari?



Recomandări hoteluri Dubai


Acestea sunt recomandări pentru cele mai bune hoteluri din Dubai unde să te cazezi cel mai bine in Dubai.

Cel mai important aspect pentru o vacanta bine meritata, este ca aceasta sa fie fara compromisuri, astfel incat sa ai parte de o experienta memorabila. 

Verifica perioada calatoriei si alege ce ti se potriveste. Pe oricare l-ai alege din cele prezentate, cu siguranta vei reveni extrem de multumit. Poti consulta de asemenea lista cu toate hotelurile din Dubai sau oferta pentru pachete complete cu avion in Dubai.

SOURCE AND TAGS