Hotelurile din Thassos unde trebuie să ajungi măcar într-o vacanță

  • 19 mai 2020

Hoteluri bune Thassos


Când vine vorba de vacanta de vara, turistii romani incep sa caute variante cat mai aproape de Romania. Asa ca nu-i de mirare, ca insula Thassos, sa fie locul preferat al celor mai multi romani pentru o vacanta in Grecia. 

Plecand de la acest aspect si pe baza cautarilor pe google, precum hoteluri bune in thassos sau hoteluri recomandate in thassos, am facut un top, bazat pe experienta a peste 1000 de turisti ce s-au cazat in ultimii 3 ani in Thassos.

Am ales hoteluri pe malul marii, aproape de plaja, din toate categoriile de buget, astfel incat, vacanta ta sa fie una fara compromisuri si adaptata nevoilor tale pentru cea mai reusita vacanta in Thassos.

Top 20 cele mai bune hoteluri din Thassos



Hotel Ocean Beach 4* 
hotel excelent in Thassos

Hotelul Ocean Beach se află la aproximativ 400 de metri de plajă şi oferă o piscină şi un bar lângă piscină. 

Asigură camere elegante, cu WiFi gratuit şi un balcon cu vedere la Marea Egee.


vrei să compari?





Hotel Elektra 3*
Hotel cu recenzii bune in Thassos



Cu recenzii excelente, hotel Elektra din Thassos este pozitionat pe plaja din Skala Prinou si ofera o piscina in aer liber.

Toate camerele de la Elektra Hotel au televizor, frigider și vedere la Marea Egee sau Muntele Ypsarion.


vrei să compari?




Inspira Boutique 4*
Hotel cu recenzii excelente in Thassos



Cotat excelent de către oaspeții săi. Este situat în Skala Prinou și oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit în toate zonele. 

Turistii pot savura băuturi la barul hotelului. Parcarea privată a hotelului este gratuită.


vrei să compari?




Louloudis Boutique 3*
hotel bun in Thassos



Hotel cu recenzii excelente, situat la doar 50 metri de plaja in Skala Rachoni.


vrei să compari?




Hotel Coral 3*
Hotel bun in Thassos



Hotelul Coral este situat la 350 de metri de plaja, intr-o zona cu multă verdeață. Construit in stilul arhitectural traditional al insulei.






Villa Aelia Thassos
cazare buna in Thassos



Este amplasată la doar 50 de metri de plaja amenajată Agios Vassilis şi oferă studiouri şi apartamente cu aer condiționat și chicinetă bine utilată.


vrei să compari?




Hotel A for Art 4*
Hotel cu recenzii bune in Thassos



Cotat excelent de catre oaspetii sai, hotelul este situat la 60 de metri de mare şi de portul vechi din Thasos şi are piscină în aer liber.


vrei să compari?




Alexandra Beach 4*
Hotel bun in Thassos



Este amplasat pe malul mării, la o scurtă plimbare de satele pitoreşti Potos şi Pefkari, de pe insula Thasos. 


vrei să compari?




Thassos Grand Resort 5*
Hotel excelent in Thassos



Hotelul Thassos Grand Resort se află chiar pe plajă şi oferă acces direct la o plajă privată din Thassos.

Complexul are 2 piscine în aer liber, un restaurant bufet cu numeroase meniuri mediteraneene autentice, o tavernă tradițională grecească, un bar pe plajă și un bar la piscină.


vrei să compari?




Hotel Atrium 4*
Hotel excelent in Thassos



Hotelul se afla in pitorescul sat Potos, înconjurat de măslini, fix pe plajă. Oferă servicii cu demipensiune, plajă privată, piscină și fructe de mare. Pentru cei mici, există și un loc de joacă. Hotel cotat excelent de către oaspeții săi.


vrei să compari?




Hotel Aloe 3* Thassos
cazare buna in Thassos



Hotel retras de agitația zonei, dar totuși aproape de plajă, la doar 400 de metri față de aceasta. Oferă servicii cu demipensiune, piscină și priveliște superbă. Și acest hotel a fost notat excelent, de către cei cazați aici.






Aroma Beach 3* 
Hotel bun in Thassos



Este situat fix pe plaja din Limenas, oferă piscină cu vedere superbă către mare.


vrei să compari?




Hotel Alea 4* 
Hotel excelent in Thassos



Pe plaja privată din Skala Prinou, cotat excelent de către oaspeții săi, oferă demipensiune, plajă privată, piscină, servicii Spa, saună, piscină interioară si hidromasaj.


vrei să compari?




Royal Paradise Beach 5*
Hotel excelent in Thassos



In Potos, situat pe plaja lângă un golfuleţ privat cu nisip, iți oferă servicii de 5 stele, piscine și locuri de joacă pentru cei mici.


vrei să compari?




Hotel Ilio Mare 5*
Hotel bun in Thassos



Este situat pe plaja Dassilio din Skala Prinou şi oferă cazare de lux, restaurante rafinate piscină și plajă privată cu bar pe plajă.


vrei să compari?




Blue Dream Palace 5*
Hotel excelent in Thassos



Hotelul Blue Dream Palace se află pe malul mării din Tripiti. Facilităţile includ 2 piscine în aer liber şi o piscină interioară încălzită, care are şi cadă cu hidromasaj. Este disponibil şi un centru spa.


vrei să compari?




Vathi Cove Luxury Resort
Hotel excelent in Thassos



Situat chiar pe nisipul din Chrysi Ammoudia, la câțiva pași de plaja Vathi, Vathi Cove Luxury Resort & Spa este înconjurat de o pădure de pini.





Reverie Thassos



Reverie se află în Limenaria și are lounge comun, un bar, piscină sezonieră în aer liber, o grădină și facilități de grătar. Acest hotel de apartamente oferă acces gratuit la internet WiFi și parcare privată gratuită.





Iliomagic Luxury Suites



Iliomagic Luxury Suites Thassos oferă unități de cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat, lounge comun și piscină sezonieră în aer liber.




Acestea sunt recomandări pentru cele mai bune hoteluri din Thassos unde te poti caza si nu vei da greș cu sigurantă!

Cel mai important aspect pentru o vacanta bine meritata, este ca aceasta sa fie fara compromisuri, astfel incat sa ai parte de o experienta memorabila. 

Verifica perioada calatoriei si alege ce ti se potriveste. Pe oricare l-ai alege din cele prezentate, cu siguranta vei reveni extrem de multumit. Daca doresti si alte oferte de vacanta in Thassos - verifică toate hoteluri din Thassos.




SOURCE AND TAGS