Hotelurile din Bulgaria lansează cea mai mare campanie de reduceri pentru turiștii din România

  • 25 noiembrie 2020


Cum contraatacă hotelierii bulgari criza provocată de pandemie?! 
Lansează cea mai mare campanie de reduceri pentru turiștii din România

Criza medicală a fost dublată de o criză financiară. În acest context se pune întrebarea dacă românii mai vor să călătorească sau mai au cu ce.

În egală măsură, preocuparea turiștilor este cum răspund hotelierii în a oferi conditii bune si sigure de cazare dar și tarife reduse. 

Litoralul bulgăresc a fost în ultimii ani prima opțiune externă de concediu a românilor. Aceasta pentru că stațiunile bulgărești oferă condiții de vacanță la un raport calitate preț foarte bun. Faptul că industria ospitalității este dezvoltată în Bulgaria o arată inclusiv ponderea turismului din PIB-ul țării vecine, de 11%.

Pentru a atrage cât mai multi turisti români, in perioada post-pandemie, pentru sezonul 2021 peste 400 de hoteluri din Bulgaria lansează cea mai mare campanie de reduceri pentru turiștii din România: BULGARIA SUMMER HUNTER , un fel de Black Friday al vacantelor pe litoral.

Mai mult ca în alți ani, hotelierii bulgari preconizează că românii vor alege pentru vacanță destinații cât mai aproape de casă, dar care să le ofere toată siguranța și relaxarea bine venită după perioada de izolare socială. 

Astfel, în campania BULGARIA SUMMER HUNTER, vor intra majoritatea hotelurilor din statiuni precum Albena, Nisipurile de Aur, Obzor sau Sunny Beach.

Hotelierii din Bulgaria au luat deja măsuri pentru a răsplăti turiștii cu vacanțe superbe la cele mai mici tarife, implementând în același timp măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-COV-2. 

Reducerile din această campanie vor fi de până la 70% si se vor cumula cu reducerile existente de early booking. Astfel, hotelierii bulgari speră să obțină încă de pe acum cele mai multe rezervări din partea turiștilor români.

Pe aloHotels.ro a fost creată o pagină dedicată pentru această campanie: SUMMER HUNTER unde toate hotelurile pot fi rezervate online.SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare