Hotelurile din Bulgaria au lansat cea mai mare campanie de reduceri pentru turiștii din România

  • 25 noiembrie 2020


Hotelurile din Bulgaria au lansat cea mai mare campanie de reduceri
pentru turiștii din România!

Odată cu pandemia și restricțiile impuse turiștilor de fierite țări, hotelierii din Bulgaria se pliază la fel ca în sezonul 2021 și lansează pentru piața din România, cea mai mare campanie de reduceri pentru sezonul estival 2022.

În egală măsură, preocuparea turiștilor este cum răspund hotelierii în a oferi conditii bune si sigure de cazare dar și tarife reduse. 

Litoralul bulgăresc a fost în ultimii ani prima opțiune externă de concediu a românilor. Aceasta pentru că stațiunile bulgărești oferă condiții de vacanță la un raport calitate preț foarte bun. Faptul că industria ospitalității este dezvoltată în Bulgaria o arată inclusiv ponderea turismului din PIB-ul țării vecine, de 11%.

Pentru a atrage cât mai multi turisti români, peste 400 de hoteluri din Bulgaria au lansat cea mai mare campanie de reduceri pentru turiștii din România: BULGARIA SUMMER HUNTER , un fel de Black Friday al vacantelor pe litoral.





Hotelierii bulgari preconizează că românii vor alege pentru vacanță destinații cât mai aproape de casă, dar care să le ofere toată siguranța și relaxarea bine venită.

Astfel, în campania BULGARIA SUMMER HUNTER, au intrat majoritatea hotelurilor din statiuni precum Albena, Nisipurile de Aur, Obzor sau Sunny Beach.

Hotelierii din Bulgaria au luat deja măsuri pentru a răsplăti turiștii cu vacanțe superbe la cele mai mici tarife, implementând în același timp măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-COV-2. 





Reducerile din această campanie vor fi de până la 30% si se vor cumula cu reducerile existente de early booking. Astfel, hotelierii bulgari speră să obțină încă de pe acum cele mai multe rezervări din partea turiștilor români la tarife incredibil de mici pentru serviciile All Inclusive oferite.

Pe aloHotels.ro a fost creată o pagină dedicată pentru această campanie: SUMMER HUNTER unde toate hotelurile pot fi rezervate online.



SOURCE AND TAGS