Vacante Bulgaria 2024

Home » Vacante Bulgaria 2024

Cauți Vacanta Bulgaria? Descoperă cele mai bune oferte pentru vacanțe all inclusive pe litoralul Bulgariei.

 

Cele mai căutate stațiuni din Bulgaria

Până la 40% reducere la vacante litoral Bulgaria ☀️ Vezi care sunt cele mai bune stațiuni de vacanță în Bulgaria.

Vacanta Sunny Beach Bulgaria

Vacanțe Sunny Beach

Cea mai mare și animată stațiune de litoral a Bulgariei este Sunny Beach. Descoperă oferta de vacanță a hotelurilor din Sunny Beach, Bulgaria >> Toate ofertele Vacante Sunny Beach

Nisipurile de Aur Bulgaria Vacanta

Vacanțe Nisipurile de Aur

Este una dintre cele mai populare stațiuni din Bulgaria cu peste 100 de hoteluri construite de-a lungul celor 5 Km de plajă. Descoperă oferta de vacanță din Nisipurile de Aur >> Toate ofertele Vacante Nisipurile de Aur

Albena Bulgaria Vacanta

Vacanțe Albena

Stațiunea Albena este apreciată datorită superbei plaje de care dispune dar și a rezervației naturale Bălțata. Descoperă oferta de vacanță din Albena, Bulgaria >> Toate ofertele Vacante Albena

Vacanta Bulgaria Obzor

Vacanțe Obzor

Obzor te întâmpină cu plaje nesfârșite de nisip fin și un peisaj pitoresc. Cu hoteluri pe plajă, Obzor este locul ideal pentru o vacanță de vis pe litoralul bulgăresc >> Toate ofertele Vacante Obzor

Vacanta Bulgaria Nessebar

Vacanțe Nessebar

Descoperă farmecul istoric și atmosfera pitorească a stațiunii Nessebar. Alege Nessebar pentru o vacanță autentică pe litoralul bulgăresc >> Toate ofertele Vacante Nessebar

Vacanta Bulgaria Kavarna

Vacanțe Kavarna

Cu peisaje spectaculoase, Kavarna este destinația perfectă pentru cei care caută o escapadă liniștită. Alege o vacanță în Bulgaria >> Toate ofertele Vacante Kavarna

Cele mai căutate hoteluri pentru Vacante Bulgaria

400 de hoteluri All Inclusive recomandate pentru vacanta litoral Bulgaria 🏖️ Vezi care sunt cele mai căutate hoteluri pe litoralul bulgăresc în 2024.

Ensana Aquahouse Hotel

Alege o vacanță în Bulgaria la Aquahouse Hotel din Constantin & Elena. Inaugurat in 2022, oferă diverse facilități precum 11 piscine, plaja privată cu sezlonguri gratuite și bar la plajă.

Hotel Astoria

Aflat în Nisipurile de Aur, oferă plajă privată, sezlonguri gratuite, All Inclusive. Hotel perfect pentru vacantele All Inclusive de familie sau cupluri.

Melia Grand Hermitage

Hotel in Nisipurile de Aur, oferă plajă privată, aqua park, servicii de 5 stele. Unul dintre cele mai rezervate hoteluri pentru vacante all inclusive litoral Bulgaria.

Dreams Sunny Beach

Alege Dream Sunny Beach pentru o superbă vacanta in Bulgaria. Un complex ce iti oferă facilități pe o suprafată de 20.000 mp, printre care plajă privată și piscine pentru toată familia.

Berlin Golden Beach

Este unul dintre cele mai rezervate hoteluri din Bulgaria. Cu un raport tarif/calitate excelent, acest hotel All Inclusive din Nisipurile de Aur, este pozițiționat direct pe plajă.

Majestic Beach Resort

Unul dintre cele mai bune hoteluri pentru vacante litoral Bulgaria, este și Majestic Beach din Sunny Beach. Ai parte de Ultra All Inclusive și plajă privată inconjurată de 200 de palmieri.

Sugestii Vacanta Litoral Bulgaria

Ponturi și Recomandări Vacanta Bulgaria – 2024

Dacă plănuiești o vacanță în Bulgaria, iată recomandările noastre pentru o vacanță all inclusive pe litoralul bulgăresc dar și ponturi și informații utile pentru călătoria ta în Bulgaria.


De ce să alegi o vacanță în Bulgaria?

Dacă locuiești în România, Bulgaria este alegerea perfectă pentru o vacanță pe litoral, la ski, cultură și city break sau chiar o vacanță balneo.

Turiștii aleg vacanțele în Bulgaria în special pentru oferta all inclusive a hotelurilor de pe litoral, iar în lunile de iarnă pentru pârtiile de ski.

Peste 380 Km – are coasta de litoral a Bulgariei – iar jumătate din această suprafață dispune de plaje cu nisip.

Distanța față de România, serviciile și diversitatea ofertei dar și tarifele foarte bune, fac din Bulgaria destinația perfectă pentru vacanța de vară all inclusive sau iarna pe pârtiile de ski.

Și nu în ultimul rând, Bulgaria este o destinație accesibilă din punct de vedere financiar, oferind opțiuni variate pentru bugete diferite.

Indiferent dacă îți dorești relaxare pe plajă, aventuri montane sau explorarea culturii locale, Bulgaria are ceva special pentru fiecare. Ce spui, te-am convins să îți faci bagajele? 🌞🇧🇬

Vacante BulgariaÎntrebări frecvente

Când este cel mai bun moment pentru a rezerva o vacanță în Bulgaria?

Pentru a beneficia de tarife mici și disponibilitate, este recomandat să rezervați vacanța în Bulgaria în intervalul decembrie – februarie. Reducerile early booking dar și disponibilitatea hotelurilor, fac din aceste luni perioada cea mai bună pentru a vă rezerva vacanța.

Vacante Bulgaria – Care sunt cele mai populare stațiuni din Bulgaria?

Sunny Beach și Nisipurile de Aur sunt stațiunile cele mai populare din Bulgaria cu cele mai multe hoteluri și cei mai mulți turiști.

Care este cea mai ieftină stațiune din Bulgaria?

Conform statisticilor, în Nisipurile de Aur găsim cele mai ieftine hotelurile de pe litoralul bulgăresc.

Vacante Bulgaria – Unde sunt cele mai frumoase plaje din Bulgaria?

Printre stațiunile cu cele mai bune plaje, lungi și cu nisip fin, se numără Albena, Primorsko, Kranevo.

Cu ce mijloc de transport pot ajunge în stațiunile din Bulgaria?

Din România, poți călători în Bulgaria cu autocarul sau cu autoturismul propriu. Nu există zboruri regulate din România către stațiunile din Bulgaria.

Se plătește parcare în Bulgaria? Cât este taxa în 2024?

Da, în Bulgaria se achită taxă de parcare. Taxa diferă în funcție de stațiune și hotel și este cuprinsă între 5-15 euro/zi.

Am nevoie de Vigneta pentru vacante Bulgaria?

Da, aveți nevoie de Vigneta pentru a circula cu autoturismul în Bulgaria. Puteți achiziționa Vigneta pentru Bulgaria de pe site-ul oficial – https://web.bgtoll.bg/

Ce documente sunt necesare pentru a călători în vacanta Bulgaria?

Călătorind din România, poți intra în Bulgaria doar cu actul de identitate (buletin sau pașaport. Persoanele care nu dețin încă Buletin pot trece granița cu pașaportul.

Care este cea mai animată stațiune de vacanță din Bulgaria?

Sunny Beach este stațiunea cea mai animată de pe litoralul bulgăresc. Aici veți găsi cele mai multe cluburi și baruri cu o bogată activitate nocturnă.

Oferte Vacante Bulgaria la peste 400 de hoteluri

Booking.com