TOP 10 Cele mai frumoase piscine din București – perfecte pentru relaxare și destindere într-o zi de vară

  • 5 iulie 2023

piscine deschise bucuresti

Piscine București


Cu toții așteptăm vara, fiind anotimpul excelent pentru relaxare și distracție.

Soare, vreme bună, activități în aer liber și timp suficient să ne relaxăm, sunt doar câteva din motivele pentru cara vara este anotimpul preferat de cei mai mulți dintre noi.

Dacă pe lângă acestea, adăugăm și un șezlong, muzică în surdină și o băutură bună, avem deja cheia către fericire, destindere și un mod execelent de a petrece o zi idilică.


Fie că alegeți să vă luați o zi liberă în timpul săptămânii sau pur și simplu să vă răsfățați într-un weekend în care nu aveți timp să dați o fugă până la mare, București poate fi alegerea ideală , fiind un oraș care abundă în locuri cu piscină. 

Vă invităm să descoperiți TOP-ul nostru cu 10 cele mai frumoase piscine din București,  locuri cu ambianță unică care pot cuceri pe oricine. 

Top 10 Piscine în București


Piscina AQUA by Pescariu Spa


Situată în Sector 2, strada Glodeni nr. 3, Piscina AQUA by Pescariu Spa este,  poate, cel mai cool loc cu piscină din București, unde trebuie neapărat să ajungeți măcar o dată pe sezon.

Piscina largă, cele două jacuzzi-uri, un poolbar, un restaurant, dar și o piscină pentru copii și loc de joacă, sunt doar câteva din lucrurile care vă vor fascina.




Este un loc elegant, cu muzica în surdină, unde veți găsi chiar și o zonă specială VIP.

Indiferent dacă mergeți cu familia sau prietenii, spațiul suficient de mare vă va asigura intimitatea dorită. 

Alegeți această piscină superbă din București, pentru a petrece timp de calitate într-un spațiu unic. 


Piscina Playa 9


Situată în sector 1, pe bulevardul Bucureștii Noi nr. 247, Piscina Playa 9 este una dintre cele mai recente locuri cu piscină din București. 


Este perfectă pentru o zi de vară toridă, fiind situată într-un cadru unic, pe malul lacului Străulești, oferind posibilitatea de a vă relaxa direct la umbra copacilor.




Aici există două piscine, dintre care una este exclusiv pentru copii. Altfel spus, este locul perfect pentru plajă și odihnă, muzică bună și băuturi reci.

Și aici spațiul este destul de generos, încât să asigure o distanță optimă între cei veniți la relaxare. 

Accesul se face pe bază de rezervare, așa că nu mai stați pe gânduri și rezervați o zi la această piscină uimitoare din București.


Piscina Floreasca


O altă oază de relaxare din capitală este și piscina Floreasca, situată în Sector 1, pe Bulevardul Mircea Eliade nr.1. 

Cochetă și intimă, această piscină din București este locul ideal pentru a petrece o zi memorabilă. 

Este dotată cu sezlonguri, mese, bar și muzică bună, iar faptul că face parte din Grădina Floreasca o face cu totul deosebită. 





La toate acestea se adaugă priveliștea superbă a lacului Floreasca, oferind un cadru unic pentru a petrece o zi relaxantă, înconjurați de verdeață și o atmosferă placută. 

Piscina Floreasca reprezintă escapada urbană perfectă pentru zilele din timpul săptămânii. 

Este potrivită chiar și pentru weekend, având în vedere faptul că, aici veți putea petrece o seară superbă alături de prieteni sau familie, după ce v-ați relaxat toată ziua la soare și v-ați bucurat de apa curată din piscină. 


Therme București


Deși Therme este o destinație pentru toate sezoanele, acest loc nu putea să lipsească din TOP-ul nostru cu cele mai frumoase piscine din București, pentru că aici se află cea mai mare plajă urbană din Europa. 


Situat în Balotești, Calea București 1k, acest loc este o bijuterie. Indiferent că vreți să mergeți cu familia, prietenii sau doar în cuplu, veți avea o experiență inedită, conturând o zi perfectă de vacanță. 





Complexul se împarte în trei zone principale: Galaxy- zonă perfectă pentru cei mici, The Palm – locul cu cele mai mari piscine din complex și zona Elysium - destinată doar adulților.

Pentru zilele de vară, Plaja Sands of Therme reprezintă escapada ideală, unde veți găsi o piscină tropicală cu pool bar, înconjurată de palmieri naturali. 

Veți păși într-o lume captivantă, cu un decor luxuriant, cu zeci de plante exotice și o atmosferă inedită.

Încheiați ziua în cel mai spectaculos mod, adimirând apusul de pe terasa exterioară, Sunset Lounge Elysium.


Piscina Daimon


Daimon Summer Pool este destinație ideală pentru a petrece zilele calduroase de vară împreună cu familia. Situată în Sector 4, Calea Calea Piscului nr.10, are mai multe zone amenajate, astfel încât să fie pe placul tuturor. 





Deși nu este foarte extinsă, aceasta beneficiază de o piscină exterioară generoasă, unde cei mici vor fi încântați să înoate, în timp ce adulții se vor putea relaxa sub umbrele, savurând cocktail-uri delicioase.

Puteți petrece lejer o zi întreaga în cadrul Complexului Daimon, având la dispoziție un restaurant, baruri, piscină interioară și mai multe terenuri de tenis. Uneori au loc și petreceri tematice.


Aquapark Divertiland


Divertiland este locul unde trebuie neapărat să ajungeți dacă sunteți amatori de adrenalină.  

Situat în Chiajna – Ilfov, A1 Km13, este unul dintrre cele mai mari parcuri acvatice din ţară, care oferă o mulțime de atracții pentru orice vârstă. 

Peste 20 de tobogane, 6 piscine si multe alte atracții vă așteaptă să le explorați.





Va fi uimitor să vă relaxați pe Lazy River, să vă bucurați de piscina cu valuri care crează atmsofera unei insule tropicale sau să vă aventurați pe cele mai uimitoare tobogane cu apă, precum Kilimanjaro, Waterfall, Rainbow Tower sau Snake Pitt. 

Credem să deja v-am stârnit pofta de aventură, așa că trebuie neapărat să adaugați pe lista voastră cu lucruri de făcut, o vizită în acest loc cu piscină din București.


Piscina Aqua del Mar


Atunci când vine vorba de timpul nostru liber, căutăm experiențe care să ne ofere relaxarea completă.

O zi petrecută la piscina Aqua del Mar, situată în Sector Ilfov, zona Săftica, reprezintă evadarea perfectă din cotidian. 


 


Este o piscină modernă și spațioasă, aflată într-o zonă verde, departe de agitația orașului. Aici, atmosfera este intimă, muzica bună, iar mâncarea este excelentă.

Este locul potrivit pentru oricine, inclusiv pentru famiile cu copii, ia piscina cu design unic îi va cuceri chiar și pe cei mai pretențioși.

Bucurați-vă de un moment binemeritat de destindere, pe marginea piscinei Aqua del Mar.


Piscina Bamboo


Situată pe marginea lacului Tei, în Sector 2 București, Piscina Bamboo este alegerea ideală pentru petrecerea zilelelor toride de vară intr-o atmosferă elegantă, cu vegetație luxuriantă și muzică ambientală.





La această piscină din București veți găsi jacuzzi, un bar cu cocktailuri răcoroase și un restaurant cu mâncăruri savuroase. 

Atmosfera este una destul de intimă și, deși piscina nu este foarte mare, merită să vă petreceți o zi de relaxare aici.


Water Park Otopeni


Sunteți în căutare de adrenalină?

Water Park, situat la aproximativ 6 km de București, Calea Bucureștilor 255A, este locul perfect pentru o escapadă plină de soare, aventură și voie bună.

Fie că vreți să trăiți o experință palpitantă pe toboganele cu apă, să descoperiți activități acvatice împreună cu cei mici sau doar să vă relaxați în piscină, trebuie neapărat să ajungeți la Water Park Otopeni. 





Vă așteaptă o mulțime de atracții, unde puteți uita de stres și agitație. Lazy River, Quiet Pool sau Spalsh Pool sunt doar câteva dintre piscinile care vă vor garanta relaxarea. 

Cei mici vor fi în paradis la Kids Land, unde există inclusiv Baby Pool, o piscină cu o suprafață de 350 metri pătrați în cădere până la adâncimea de 0.85 metri. 

Copiii sunt așteptați de animăluțe de poveste care încadrează piscina destinată acestora într-o lume de poveste.

Nu ratați o experiență uimitoare și vizitați acest Aquapark cu piscină din București!


Magic Place Aqua Park


Magic Place Aqua Park, situată în sector 6, Șoseaua Virtuții nr. 155, este piscina din București unde toată familia se va relaxa și distra pe cinste. 

Aici vă puteți răcori în piscină cu valuri, în timp ce cei mici se vor distra pe toboganele spectaculoase.





Zilnic au loc programe specifice pentru toate vârstele: aqua gym, jocuri de polo, concursuri și jocuri pentru copii. 

Există inclusiv restaurante şi baruri, plaje cu nisip, dar şi zone dedicate cu şezlonguri la umbră.

Magic Place Aqua Park este soluția pentru o vară plină de distracție și amuzament. 




SOURCE AND TAGS