Top 10 cele mai bune hoteluri din Băile Felix cu piscină termală și terapii balneo

  • 12 septembrie 2020

hoteluri balneo baile felix

Hoteluri Balneo Baile Felix


Băile Felix au un bioclimat unic, cu o umiditate perfect echilibrată, care induce corpului uman o stare de relaxare și revigorare. 

Echilibrul fiziologic dintre compoziţia chimică şi termalitate le face extrem de eficiente în tratarea diferitelor afecțiuni precum: hernie de disc cervicală sau lombară, afecţiuni ale sistemului nervos central sau periferic, pareze, paralizii, nevrite, polinevrite sau boli ale sistemului circulator(arteritele), gastrită hiperacidă, diabet zaharat, gută și altele.

Popularitatea stațiunii este dată de numărul mare de instalații si activități terapeutice dar și de faptul că aceasta găzduiește un număr mare de restaurante, centre de jocuri și activități diferite.

Pentru cei ce caută cazare în Băile Felix, am găsit 10 hoteluri populare din Baile Felix, unde te poti bucura de piscine interioare si exterioare, apa termală, proceduri si tratamente balneo.


Top 10 cele mai bune hoteluri din Băile Felix 



Lotus Therm 5*

hotel cu apă termală Băile Felix



Impresionează prin calitatea serviciilor oferite și terapie de ultimă generație, cu rolul de a menține echilibrul interior și sănătatea trupului. 

Acesta oferă acces gratuit la un parc acvatic cu bazine termale interioare şi exterioare, un centru spa şi de tratament şi acces gratuit la internet WiFi în toate zonele.

Parcul acvatic Felixarium de la proprietate are 14 piscine interioare şi exterioare cu apă termală, un bar la piscină şi un teren de volei pe plajă, precum şi un loc de joacă pentru copii.


vrei să compari?







Internațional 4*

hotel cu apă termală Băile Felix



Este renumit pentru programele de terapie, centrul de Wellness&SPA și tratament. 

Utilizează în mod ideal proprietățile curative ale apelor, continuând astfel tradiția milenară a băilor cu apă termală 

Conceput ca un centru modern de cură balneară, îți oferă  balneoterapie,  hidroterapie, electroterapie,  inhalații cu apă termalăși medicamente,  împachetări și băi cu nămol,masoterapie (masaj medicinal și limfatic, masaj de relaxare),  laseroterapie, kinetoterapie, mecanoterapie, termoterapie.


vrei să compari?





Hotel Termal 3*

hotel cu apă termală Băile Felix



Situat într-o zonă privilegiată a staţiunii, într-un decor plin de culoare, care combină verdele pădurii cu albastrul exotic al piscinelor cu apă termală. 

În baza de tratament se efectuează proceduri medicale, în urma consultației la medicul specialist din baza de tratament, din gama electroterapie, kinetoterapie și hidroterapie.


vrei să compari?






Hotel Mureș 2*

hotel cu apă termală Băile Felix



Este considerat nava amiral a staţiunii Băile Felix datorită dimensiunii acestuia. 

Hotelul dispune de o piscină exterioară cu apă termală, de bază de tratament proprie și loc special de joacă amenajat pentru copii. 

Acest hotel este recomandat persoanelor care necesită tratament pentru afecțiunile osteo-articulare, sportivilor pentru recuperare, odihnă și agrement.


vrei să compari?





Poienita 3*

hotel cu apă termală Băile Felix



Oferă un restaurant, piscină interioară și exterioară dar și un centru de tratament cu facilități moderne pentru hidroterapie, fizioterapie și electroterapie.


vrei să compari?





President 4*

hotel cu apă termală Băile Felix



Este deschis tot timpul anului funcţionând cu binecunoscuta apă termală din renumita staţiune balneară Băile Felix.

Hotel President dispune de două zone distincte, un centru de distractii cu diferite jocuri sportive sau mecanice şi o zonă cu bazine. Legatura între cele două zone se realizează printr-o pasarelă închisă.


vrei să compari?






President SPA 4*




Hotel President SPA oferă o gamă largă de facilităţi, printre care un centru de wellness şi spa, dotat cu cadă cu hidromasaj.


vrei să compari?





Nufarul 3* 




Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la piscinele interioare şi în aer liber şi la sauna Hotelului Thermal, de care este legată printr-un culoar de proprietate.


vrei să compari?





Acestea sunt cele mai cautate hoteluri balneo din Baile Felix, daca doresti si alte hoteluri cu piscina in Baile Felix, poti consulta lista completa aici - Hoteluri Baile Felix

Hoteluri cu apă termală


Booking.com


SOURCE AND TAGS