Top 5 cele mai bune hoteluri din Baile Herculane recomandate de turisti

  • 11 octombrie 2021


Cauți hoteluri Băile Herculane? ⭐ Cele mai bune 5 hoteluri din Baile Herculane cu piscina, servicii spa si terapii balneo.

Băile Herculane este una dintre cele mai vechi stațiuni balneare ale lumii, cu o vechime atestată documentar de peste 1850 de ani.

Existenta neîntreruptă a stațiunii a fost favorizată de izvoare termale, dar și de așezarea acesteia într-o vale adăpostită de munți.

Staţiunea are ape minerale termale bicarbonate, clorurosodice, uşor sulfurate, calde. Există izvoare cu apă având o temperatură între 38 şi 53 grade Celsius, şi unele chiar între 46 şi 56 grade Celsius.

In acest articol îți prezentăm cele mai bune hoteluri cu piscină în Băile Herculane.

Cele mai bune hoteluri din Băile Herculane




Afrodita Resort & SPA 4*
Hotel cu piscină in Băile Herculane



Centrul Wellness & SPA "Herculum Spa" va ofera posibilitatea de a evada din stresul vietii cotidiene si de a intra intr-o oaza de calm si pace, unde tot ceea ce conteaza este persoana dumneavoastra. Atmosfera, tratamentele si efectele curative ale naturii va vor face sa va simtiti renascut.


vrei să compari?





Grand Hotel Minerva 4*
Hotel cu piscină Băile Herculane



Hotelul ofera piscina interioara, jacuzii exterior, ciubăr, bazin hidromasaj, bazine cu scop curativ, sauna.


vrei să compari?




Diana Resort 3*
Hotel bun in Băile Herculane



Centrul Spa & Wellness din cadrul Hotelului Diana din Baile Herculane este ideal pentru relaxare si pentru tratamente de intretinere, anti-imbatranire, tratarea afectiunilor reumatismale, afectiuni ale sistemului nervos periferic (paralizii, pareze), afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ale ochilor, boli digestive, afectiuni ginecologice, diabet zaharat, sindrom supraponderal. 


vrei să compari?




Hotel Holiday Maria
Hotel cu piscina Baile Herculane






vrei să compari?





Hotel Versay 4*
Hotel excelent in Baile Herculane



Hotelul Versay este situat in parcul din Centrul Istoric al staLLiunii Bile Herculane pe malul raului Cerna. Hotelul a fost construit dup anul 1875, in perioada cand statiunea Baile Herculane a fost administrata de Carol Tatartzy, fiind considerat un monument istoric. 


vrei să compari?




Recomandari hoteluri bune Baile Herculane


Booking.com