Top 15 cele mai bune hoteluri din Bansko aproape de pârtie

  • 6 septembrie 2020

Recomandări cazare BanskoConform statisticilor din ultimii 5 ani, sezonul de iarnă pentru cei mai mulți dintre turiștii pasionati de schi din România, vizează în propoție de 50% statiunea Bansko din Bulgaria. 

Tarifele mult mai mici in comparatie cu România, pârtiile de schi lungi, hoteluri foarte multe cu piscină interioară și servicii Spa, ii fac pe turistii români să aleagă oferta hotelurilor din Bansko pentru vacanța de iarnă.

Așadar, acest articol va fi foarte util pentru cei ce au nevoie de recomandări hoteluri bune Bansko, aproape de pârtie, cu recenzii excelente și servicii Spa


Top 15 cele mai bune hoteluri din Bansko aproape de pârtie
Hotel Kempinski Grand Arena 5*

hotel bun in Bansko pe pârtieDe departe, cel mai bun hotel din Bansko si singurul cu acces direct la pârtiile de schi chiar din faţa proprietății. 

Kempinski Hotel Grand Arena este situat în centrul acestei stațiuni montane, chiar vizavi de stația telegondolei.

Fiind cazat la acest hotel, nu va mai fi nevoie sa stai la coada pentru telegondola - ai accest privilegiat direct la gondola.


vrei să compari?


Belvedere Holiday Club 4*

hotel aproape de partie in Bansko Belvedere Holiday Club se află la marginea staţiunii Bansko, la doar câţiva paşi de telegondolă. Toate apartamentele de la Belvedere au o bucătărie, o zonă de luat masa, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi DVD player, o baie și un balcon cu vedere la munte.


vrei să compari?
Hotel Astera Bansko 4*

hotel bun in Bansko aproape de pârtieSituat la doar 200 de metri de telegondola din Bansko, Astera Complex & SPA pune la dispoziție o zonă de spa complet echipată, aquapark acoperit, un bar après-ski, WiFi gratuit în zonele sale publice și o sală de bowling cu 4 piste.

Proprietatea cuprinde o şcoală de schi şi un centru de închiriere echipamente de schi.

Premier Luxury Mountain Resort 5*

hotel bun in Bansko aproape de partieSe află la poalele Munților Pirin şi la 700 de metri de teleschi. Proprietatea oferă camere spațioase cu interior din lemn și WiFi gratuit în toate zonele. Oaspeţii primesc un permis de schi Fast lane VIP.

Proprietatea oferă depozit pentru echipamente de schi gratuit, iar oaspeții au la dispoziție echipamente și lecții de schi. Se oferă un serviciu gratuit de transfer la telegondolă.


vrei să compari?

Amira Boutique 5*

hotel bun in Bansko aproape de partieSituat la doar 400 de metri de telegondolă, hotelul Amira are un centru spa şi un depozit pentru echipament de schi. 

Este disponibil un serviciu de transfer gratuit la staţia inferioară a telegondolei.


vrei să compari?

Hotel Lion 4* Bansko

hotel bun in Bansko aproape de partieSituat la doar 300 metri de partie, hotelul oferă parcare, WiFi si piscină interioară.

Este disponibil un serviciu de transfer la telecabina de schi.


vrei să compari?Booking.com


Hotel MPM Sport 4*

hotel bun in Bansko aproape de partieSituat foarte aproape de telegondola din Bansko, Hotelul MPM Sport oferă un centru spa, o piscină interioară și WiFi gratuit în toate zonele.

Este disponibil şi un depozit gratuit pentru echipamentul de schi.


vrei să compari?

St. George Ski & Holiday 4*

hotel bun in Bansko aproape de partieSt.George Ski & Holiday este un hotel de 4 stele, luxos și modern, în zona de schi din Bansko la doar 400 metri de instalatiile de ski. 

Piscina interioară mare are ferestre din podea până în tavan, cu vedere la grădină. 

Parcarea și serviciul de transfer la telegondolă sunt oferite gratuit.


vrei să compari?

Winslow Infinity Aparthotel 3*

hotel bun in Bansko aproape de partieSe află în Bansko, la 350 de metri de prima staţie de teleschi şi oferă unităţi de cazare amenajate în 3 clădiri.

Printre alte facilităţi, Winslow Infinity Aparthotel pune la dispoziţie depozit pentru echipament de schi şi un loc de joacă pentru copii.


vrei să compari?

Vihren Palace Ski & Spa Resrort 4*

hotel bun in Bansko aproape de pârtieSituat la doar 80 de metri de telegondolă și la câteva minute de centrul vechi al orașului Bansko, Vihren Palace Aparthotel oferă unități de cazare moderne și luxoase.

Oaspeţii au la dispoziţie o parcare subterană cu pază. Parcarea este încălzită în timpul iernii.


vrei să compari?

Hotel Strazhite 4* Bansko

hotel in Bansko aproape de partieÎmbinând arhitectura tradiţională bulgară cu facilităţi moderne, Hotelul Strazhite beneficiază de o poziţie convenabilă, aproape de telegondola din Bansko.


vrei să compari?

Casa Karina Bansko 4*

hotel bun in Bansko aproape de partieHotel Casa Karina se afla la 200 m distanta de gondola ( Kempinski Grand Arena ), la poalele muntilor Pirin.

Piscina interioara incalzita la 28 -30 grade, sala de gimnastica, sauna, baie de aburi, acces internet wireless in tot hotelul.


vrei să compari?

Hotel MPM Guinness 4*

hotel bun in Bansko aproape de partieSituat la mai puțin de 300 de metri de telegondolă, MPM Hotel Guinness pune la dispoziție un centru spa, un restaurant cu arhitectură tip atrium și o piscină interioară.

De la recepţie se pot achiziţiona permise de schi valabile în Bansko. Între 20 decembrie şi 31 martie, se oferă transfer gratuit la pârtiile de schi.vrei să compari?

Hotel Tanne 4* Bansko

hotel bun in Bansko aproape de partieSituat la poalele munţilor Pirin în Bansko şi la numai 300 de metri de telegondolă, Hotelul Tanne oferă cazare confortabilă şi privelişti montane frumoasa.


vrei să compari?

Hotel Kap House 3*

hotel excelent in Bansko aproape de partieHotelul Kap House se află pe strada principală din Bansko, la doar 100 de metri de prima staţie a telegondolei. 

Acesta pune la dispoziţie un depozit pentru echipament de schi, acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită.


vrei să compari?

Mountain Romance & Spa 3*

cazare buna in BanskoLa doar 500 m de telegondola din Bansko, oferă transfer gratuit la telegondola.


vrei să compari?

Grand Royale Complex & Spa 4*

hotel bun in Bansko aproape de partieSituat la 600 de metri de cea mai apropiată telecabină şi la 1,3 km de centrul oraşului Bansko, Grand Royale oferă o piscină interioară, un centru spa mare, o sală de gimnastică şi un loc de joacă pentru copii. 

În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi.


vrei să compari?

Acestea sunt cele mai bune 15 hoteluri din Bansko, in functie de recenzii, serviciile oferite si distanta fata de partie. 

Daca vrei sa vezi toata lista hotelurilor din Bansko, poti verifica disponibilitatea in perioada dorită aici: lista completă hoteluri BanskoSOURCE AND TAGS