Bulgaria - cele mai bune 20 de hoteluri (5 stele) cu servicii premium și recenzii excelente

  • 27 iulie 2020

Cele mai bune hoteluri de 5 stele bulgaria

Top Hoteluri Bulgaria

Booking.com

Bulgaria a fost dintotdeauna destinatia concurentă a României când vine vorba de vacanța de vară la Marea Neagră. 

Turiștii români preferă stațiunile din Bulgaria, pentru tarifele mici, serviciile All Inclusive, plaje mai frumoase si mai lungi, chiar si vara mai lungă cu cât mergi mai în sud.


Vezi si topul hotelurilor pe statiuni:






Insă când vine vorba de servicii premium de calitate, nu multe sunt hotelurile care oferă servicii de 5 stele, pentru o vacanță fără compromisuri. 

Am centralizat pentru voi, cele mai bune 20 de hoteluri din Bulgaria, de 5 stele, cu servicii excelente. Ordinea este aleatorie, considetați-o sursă de inspirație:


Cele mai bune hoteluri de 5 Stele din Bulgaria


Paradise Beach 5*

hotel excelent in Bulgaria



Complexul Paradise Beach 5* din Sveti Vlas a fost premiat ca fiind Cel mai bun hotel de cinci stele de pe litoral de catre Asociația Bulgara a Hotelurilor și Restaurantelor (BHRA).

Paradise Beach ofera plaja privata, parcare, piscina, cluburi pentru copii, servicii Spa si multe altele. fiind situat intr-o zona superba si retrasa, departe de aglomeratie.


vrei să compari?







RIU Palace 5* 

hotel adults only in Snny Beach



Cu siguranță intră în top 3 cele mai bune hoteluri din Bulgaria, fără discuții!  Un concept Adult Only, pentru persoane cu vârsta peste 16 ani. Dispune de piscină infintă, servicii All Inclusive, plajă privată.


vrei să compari?





Sunset Resort 5*

hotel bun in Pomorie



Complexul este format din 5 clădiri situate pe o suprafață întinsă care include 4 piscine în aer liber, grădini cu flori și colțuri plăcute de relaxare, toate fiind situate chiar lângă plajă. 

Majoritatea apartamentelor oferă vedere magnifică la Marea Neagră. Unele dintre acestea oferă vedere panoramică excelentă la Munții Balcani.


vrei să compari?





Royal Castle 5*

hotel excelent in Elenite



Situat în stațiunea Elenite, are piscină în aer liber, o zonă de plajă privată, aquapark și vedere panoramică la Marea Neagră.


vrei să compari?






Royal Palace Helena Park 5*

hotel de 5 stele in Sunny Beach



Complexul este înconjurat de grădini frumos amenajate, unde oaspeţii se pot relaxa la piscină sau la umbra răcoroasă a copacilor.


vrei să compari?





Sol Nessebar Palace 5*

hotel de 5 stele in Nessebar



Situat în Nessebar, hotelul oferă oaspeţilor săi piscină interioară şi piscină în aer liber cu un concept Ultra All Inclusive.


vrei să compari?





Marina Royal Palace 5*

hotel excelent in Duni



Situat chiar pe plaja de nisip, intr-o zonă cu vegetație luxuriantă, face parte din complexul exclusivist Duni Royal Resort de lângă Sozopol.


vrei să compari?





Riviera Beach 5*

hotel bun in Nisipurile de Aur



Aproape de Nisipurile de Aur, proprietatea pune la dispoziţie o piscină mare în aer liber, precum şi zonă spa cu piscină interioară.


vrei să compari?






Grand Primoretz 5*

hotel bun in Bulgaria



Situat pe plaja din Burgas. Acesta păstrează interioarele originale şi oferă o piscină de 25 de metri, cu o cadă cu hidromasaj şi o gamă largă de tratamente spa.


vrei să compari?





Astor Garden 5*

hotel excelent in Bulgaria



Situat pe plaja din stațiunea Sf. Constantin și Elena. Oferă o piscină în aer liber sezonieră și o piscină interioară dar și o varietate de facilități de spa și wellness, precum saună și baie de aburi.


vrei să compari?





Garden of Eden 5*

hotel bun in Sveti Vlas



Complexul Garden of Eden se află chiar pe plaja din Sveti Vlas și oferă 7 piscine în aer liber cu zone pentru copii şi 4 localuri lângă piscine, inclusiv o patiserie.


vrei să compari?





Melia Grand Hermitage 5*

hotel excelent in Nisipurile de Aur



Situat in Nisipurile de Aur, ofera plaja privata, bar pe plaja, sezlonguri gratuite. Copiii au la dispozitia un aqua park excelent.


vrei să compari?





Wave Resort 5*

hotel excelent in Bulgaria



Situat in Pomorie, oferă o zonă de plajă privată, un centru spa de 2.500 m², un parc acvatic și numeroase piscine, inclusiv o piscină infinită, 2 piscine interioare și o piscină semi-olimpică.


vrei să compari?





Planeta Aquapark 5*

hotel bun in Sunny Beach



Situat la numai 70 de metri de plajă, în centrul staţiunii Sunny Beach, luxosul hotel All Inclusive oferă o piscină înconjurată de o grădină.


vrei să compari?





Imperial Palace 5*

hotel de 5 stele in Sunny Beach



Situat pe țărmul mării din stațiunea Sunny Beach, oferă un centru spa cu tratamente spa, saună și baie turcească.


vrei să compari?





Grand Hotel Pomorie 5*

hotel de 5 stele in Bulgaria



Hotelul este pozitionat la marginea Lacului Sarat, recunoscut pentru proprietatile sale curative, similare cu cele ale Marii Moarte. Toate camerele au terase cu vedere la mare. 


vrei să compari?





Barcelo Royal Beach 5*

hotel bun in Sunny Beach



Situat la 70 de metri de plaja, in centru staiuniCentrul spa este locul ideal pentru odihnă și relaxare, oferind o piscină interioară încălzită, servicii de masaj, cadă cu hidromasaj, saună, baie de aburi, hamam, băi de picioare relaxante, saună cu infraroșu și sală de gimnastică.


vrei să compari?





HVD Reina Del Mar 5*

hotel excelent in Obzor



Ultra All Inclusive se află în Obzor şi oferă zonă de plajă privată, 3 piscine, dintre care una este încălzită, și o piscină încălzită pentru copii.


vrei să compari?





Hotel Admiral 5*

hotel bun in Bulgaria



Hotelul Admiral este situat chiar pe plaja în centrul stațiunii Nisipurile de Aur , aproape de strada pietonală plină de viață.


vrei să compari?





International 5*

hotel excelent in Bulgaria



International Hotel Casino & Tower Suites este situat pe plajă, în centrul staţiunii Nisipurile de Aur.


vrei să compari?





Thracian Cliffs 5*

hotel excelent in Kavarna



Cu acces direct la o plajă de pe malul Mării Negre, Thracian Cliffs este un complex construit recent, care oferă unități de cazare de lux.


vrei să compari?




Hoteluri de 5 stele Bulgaria



SOURCE AND TAGS