Budva, perla ascunsă din Muntenegru! Cele mai bune 4 hoteluri unde te poți caza pentru o vacanță memorabilă

  • 19 mai 2020



"Comoara de la Marea Adriatică"

Plaje superbe care despart munții de apele albastre si cea mai frumoasă plajă a Mării Adriatice, plaja Becici.

Perla ascunsă pe litoralul Marii Adriatice te uimește prin frumuseţea rară a peisajelor, prin farmecul micilor oraşe medievale şi prin remarcabila sa moştenire culturală, la care se adaugă ospitalitatea şi gustul bun al specialităţilor muntenegrene.




În Muntenegru simţi mirosul mării, al leandrilor şi mimozelor, al pinilor şi smochinelor proasptete alături de mirosul bun al pâinii scoase din cuptor la cabanele din munţi şi te relaxează zgomotul valurilor mării.

Admirați insula Sveti Stefan, perla Marii Adriatice. De o frumusețe rară,  un loc neobișnuit și unic, nu doar în Muntenegru sau pe Riviera Budva. Este asezată pe faleza unei insule stâncoase, cu clădiri cu acoperișuri roșiatice, ca rubinele. 





Un adevărat paradis cu golfuri pitoreşti, plaje superbe şi peisaje pe măsură, o destinaţie perfectă de vacanţă. Pentru inspiraţie, iată care sunt cele mai căutate 4 hoteluri din Budva:


1. Hotel Iberostar Bellevue 4*

Recomandarea noastră All Inclusive, pentru o relaxare la malul mării cu piscină și plajă privată ce desparte muntele de mare. Verifică aici disponibilitatea





2. Hotel California 5*

Se află in Sveti Stefan și dispune de plajă privată și servicii de 5 stele, amplasat in cea mai exclusivita zona. Verifică aici disponibilitatea





3. Hotel Mediteran 4*

Dispune de plajă privată si parc acvatic. O nebunie pentru cei mici! Verifică aici disponibilitatea





4. Hotel Kadmo 4*

Notat excelent de către oaspeții săi, oferă o priveliște de vis, la 400 m de plajă. Verifică aici disponibilitatea






Acestea sunt doar 4 dintre recomandarile noastre, ce au la baza analiza calatoriilor din Muntenegru a peste 1000 de turisti si bazata pe recenziile acestora. Toate fiind notate cu servicii excelente si toti declarand ca ar recomanda sau ar reveni la hotel, intr-o noua vacanta in Muntenegru.




SOURCE AND TAGS