Cesme, partea autentică a Turciei și cele mai bune hoteluri unde te poți caza

  • 23 mai 2020Peninsula Cesme, este locul din Turcia cu cele mai frumoase plaje renumite la nivel international. O vacanta in Cesme te intoarce inapoi in timp, iti ofera stradute colorate, case cochete si plaje lungi cu nisip fin.

Străzi pietruite, cu case în alb și albastru, orașele mici sunt bijuterii ale timpului. Monumente păstrate aproape intacte, străzi împodobite în diferite nuanțe de alb, gri și albastru, piețe ca-n timpurile de odinioară și restaurante cu bucate greu de regăsit în altă parte a Turciei. 

Sunt atât de originale în structura și frumusețea lor, încât este greu să decizi unde să-ți petreci nopțile de vară.Aflata la 90 Km de Izmir, peninsula Cesme beneficiaza de 29 km de coastă si deține plaje renumite, foarte asemanatoare cu cele din zonele exotice, cu nisip fin alb, precum Ilıca, Boyalık, sau auriu ca: Pırlanta, Altınkum, Tekke, Kocakarı, Alaçatı. 

Zona se caracterizează prin staţiuni micuţe înşirate pe coastă, cu un sezon estival ce dureaza din luna mai si pana la final de octombrie. 

Plaje frumoase, relief variat, staţiuni micuţe şi cochete, istorie de milenii, oameni primitori, unități de cazare pe gustul fiecăruia. 


Dacă Cesme, reprezintă o destinatie de vacantă pe placul tău, pentru inspiraţie, iată care este recomandarea noastră de vacanta pentru cele mai căutate hoteluri din Cesme:


Hotel Babaylon 4*


Hotelul all inclusive Babaylon este situat într-o grădină tropicală luxuriantă, situat lângă plaja privată din Ciftlik şi are vedere frumoasă la Insula Chios - verifica aici disponibilitateaHotel Ilica Spa & Wellness 5*


Hotelul are 7 piscine în aer liber, printre care una cu apă termală, un restaurant tip bufet cu ferestre panoramice și o plajă privată cu steag albastru amplasată pe malul Mării Egee - verifica aici disponibilitatea


Reges, a Luxury Collection 5*


Veți fi tratat ca o celebritate cu serviciile de talie internațională de la Reges - Verifică aici perioada dorită


Hotel Cumbali Konak


Hotelul Cumbali Konak (Adult Only +12) este amplasat într-o clădire tradițională din piatră, cu o grădină fermecătoare, în centrul orașului Alacati - verifica aici disponibilitatea


Hotel Kanuni Kervansaray


Acest hotel exclusivist este amplasat într-o pensiune otomană tradiţională, construită în jurul unei curţi şi oferă camere elegante, cu mobilier de lux - verifica aici disponibilitatea


Hotel Ala


Hotelul are 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, centru fitness, sauna, baie turceasca - verifica aici disponibilitateaNu este ceea ce cauti pentru vacanta ta? 


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare