Destinații exotice de iarnă! Află unde poți călători în anotimpul rece, inclusiv de Revelion

  • 16 septembrie 2021

Unde poți călători la plajă iarna?
Vacanță în destinații exotice pentru sezonul de iarnă


Anotimpul rece este destinat atât vacanțelor în statiuni montane dar și destinațiilor exotice, acolo unde turiștii caută locuri de vacanță cu plaje exotice pe timp de iarnă.

În ultimii ani, vacanțele exotice în destinații calde, a luat o amploare foarte mare. Numărul mare de zboruri charter directe din România, fără escale, către destinații precum Maldive, Zanzibar, Kenya, Punta Cana, i-au făcut pe turiștii români să adauge in wishlist-ul vacanțelor de iarnă, și aceste destinații, mai greu accesibile până acum.

Cel mai bun exemplu pentru interesul mare acordat de români acestor destinații exotice, a fost finalul anului 2020, când au fost lansate in premieră curse directe din București către Maldive și Zanzibar. A fost testul care a arătat agențiilor de turism, că există un interes major, către destinațiile exotice, locurile fiind epuizate in mai putin de 1 săptămână de la lansarea lor pentru vacanța de Revelion.

În acest an, avem și mai multe destinații exotice de Revelion, si nu numai, unde poți face plajă iarna, inclusiv cu oferte de Revelion pe plaje exotice. În acestă pagină, centralizăm toate aceste destinații exotice, unde îți poți rezerva vacanța de iarnă, cu zbor direct din România.


Top destinații calde pentru vacanța de iarnă la plajăVacanță exotică în Maldive
inclusiv oferte de Crăciun și RevelionMaldive este vedeta! În acest an, avem zboruri directe operate din București și Cluj-Napoca in regim charter cu plecări în intervalul 31 octombrie - 27 martie.

Există pachete pentru 60 de hoteluri din toate categoriile de buget, atat resorturi pe insule private cat si hoteluri budget, pentru o experiență memorabilă într-o vacanță exotică pe plajele din Maldive.

Vrei vacanță în Maldive? Hai să descoperi ofertele:
Vacanță exotică în Punta Cana
inclusiv oferte de Crăciun și RevelionÎn acest sezon, sunt pachete de zbor + hotel + transfer in Punta Cana, operate din București in regim charter cu plecări în intervalul 29 octombrie - 27 aprilie.

Există pachete pentru 50 de hoteluri din toate categoriile de buget, inclusiv oferte de Crăciun și Revelion pe plajele exotice din Punta Cana.

Vrei vacanță în Punta Cana? Hai să descoperi ofertele:Vacanță exotică în Kenya
inclusiv oferte de Crăciun și RevelionKenya reprezintă o destinație exotică îndrăgită de turiști pentru momentele de relaxare pe plajă sau traseele de safari. Sunt zboruri directe operate din București in regim charter cu plecări în intervalul 29 noiembrie - 07 martie, inclusiv oferte de Crăciun și Revelion pe plajele exotice din Kenya.

Vrei vacanță în Kenya? Hai să descoperi ofertele:Vacanță exotică în Capul Verde
inclusiv oferte de Crăciun și RevelionRepublica Capului Verde reprezintă o destinație exotică relativ nouă pe piața din România. Primele zboruri operate in regim charter către această insulă au fost în 2020. Este cea mai accesibilă destinație exotică din punct de vedere al prețului unei vacanțe. 

În acest moment, sunt zboruri directe operate din București in regim charter cu plecări în intervalul 23 decembrie - 03 februarie, inclusiv oferte de Crăciun și Revelion pe plajele exotice din Insula Sal.

Vrei vacanță în Cape Verde? Hai să descoperi ofertele:Vacanță exotică în Tanzania
Revelion pe plajele exotice din ZanzibarLa fel ca Maldive și Tanzania s-a bucurat de un interes enomr în rândul tuiștilor români. Primele zboruri operate in regim charter au fost în 2020, iar toate locurile au fost epuizate în scurt timp de la lansare.

În acest moment, sunt zboruri directe operate din București in regim charter cu plecări în intervalul 30 noiembrie - 10 februarie, inclusiv de Revelion pe plajele exotice din Zanzibar.

Vrei vacanță în Tanzania? Hai să descoperi ofertele:Vacanță în Dubai
inclusiv oferte de Crăciun și RevelionChiar dacă nu este o destinație la fel de exotică ca cele anterioare, Dubai poate fi alegerea perfectă pentru o vacanță cu mult soare in lunile de iarnă. Dubai, a devenit o destinație extrem de accesibilă pentru turiștii români, care o vizitează din ce în ce mai des.

În acest moment, sunt zboruri operate din București și Cluj-Napoca in regim charter cu plecări în intervalul 31 octombrie - 08 mai, inclusiv pentru Crăciun și Revelion.

Vrei vacanță în Dubai? Hai să descoperi ofertele:Vacanță în Egipt
inclusiv oferte de Crăciun și RevelionEgipt este alegerea perfectă pentru cei care caută o destinație insorită în sezonul rece. Este cea mai accesibilă destinație caldă, unde poți face plajă iarna cu prețul cel mai mic și la doar 3h de România.  

Vacanțele în Egipt au cunoscut o creștere enormă la inceputul anului 2021, când pe panourile de zbor, 8 din 10 zboruri erau către Egipt.

În acest moment, sunt zboruri operate din 10 orașe din România, in regim charter cu plecări aproape zilnic, inclusiv pentru Crăciun și Revelion.

Vrei vacanță în Egipt? Hai să descoperi ofertele:

Vacanță în Gran Canaria
destinația unde poti sta la plajă și iarnaGran Canaria, Spania este o destinatie ideală de vacanță tot timpul anului, in special datorină temperaturilor constante pe care le inregistrează indiferent de perioada din an.

In ianuarie, temperaturile au o medie de 25 grade celsius, deci tomai bune pentru o escapadă la plajă. 

In Gran Canaria, găsești pachete cu zbor din București pentru lunile noiembrie, ianuarie, februarie și aprilie.

Vrei vacanță în Gran Canaria? Hai să descoperi ofertele:
Vacanță în Mexic
destinația unde poti sta la plajă și iarnaMexic este o destinatie ideală de vacanță in special aleasă in sezonul rece. Atunci cand in plină iarna tu poti savura un cocktail delicios pe plajele din Cancun sau Riviera Maya.

In ianuarie, temperaturile au o medie de 30 grade celsius, deci tomai bune pentru o escapadă la plajă. 

Pentru o vacanță exotică in Mexic, găsești pachete cu zbor din București pentru in intervalul noiembrie - aprilie.

Vrei vacanță în Mexic? Hai să descoperi ofertele:


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare