Disneyland Paris. Află care sunt atracțiile, unde te poți caza și tot ce trebuie să știi dacă vizitezi parcul de distracții

  • 31 august 2022

Disneyland Paris

Despre Disneyland Paris


Încă de la început trebuie să știi, că celebrul parc de distracții Disneyland Paris, nu se află în Paris :) dar nici prea departe de Paris, mai exact la 32 Km în orășelul Marne-la-Vallee.

Facem această remarcă, deoarece mulți consideră că dacă se cazează în Paris, intr-un city break scurt, pot bifa și o vizită la parc. Ceea ce nu este deloc recomandat, din mai multe motive, precum distanța, aglomerația, programarea vizitei la Disneyland și rezervarea biletelor.


La Disney nu poți merge direct, pe principiul "plătesc intrarea când ajung". Pentru că vei constata că nu poți intra, deoarece 90% dintre vizitatori își planifică din timp vizita la Disneyland Paris, rezervând biletele online.

Administratorii parcului, permit accesul zilnic pentru un număr definit de vizitatori, așa că, îți recomandăm ca și tu să-ți planifici din timp vizita și să rezervi biletele necesare în funcție de atracțiile dorite.

Legat de atacțiile parcului, îți facem un rezumat mai jos, despre cum este organizat parcul de distracții Disneyland Paris.

Atracții Disneyland ParisParcul se intinde pe o suprafata de aproximativ 20 km2 si cuprinde 2 parcuri tematice de distractii Disneyland Park si Walt Disney Studios Park, orășelul Disney Village (cu cinematografe, magazine, restaurante și spectacole live) si 14 hoteluri.

Ce găsești la Disneyland Park


In acest parc, gasiti numeroase atractii, veti intalni celebrele personaje Disney si aveti ocazia sa participati la petrecerile si paradele organizate in fiecare zi, pentru toti vizitatorii.

Aici eroii si eroinele din desenele animate, aduc la viata povesti de neuitat. Parcul este impartit in 5 zone: Discoveryland - unde puteti calatori in timp prin Univers; Fantasyland - zona in care povestile care au inspirat desenele animate sunt cuprinse de magie si devin reale; Adventureland - o lume noua, plina de aventuri interesante; Frontierland - unde puteti vedea cum a fost cucerit Vestul; Main Street USA - zona in care atmosfera este specifica anului 1900.

Ce găsești la Walt Disney Studios Park


Mergi aici dacă vrei să intri în lumea filmului, sau mai bine zis culisele ei. Zonele ce pot fi vizitate: Backlot - locul unde puteti urmari live spectacole de cascadorii si demonstratii de efecte speciale; Toon Studio - aici veti descoperi secretele animatiei lui Walt Disney; Production Courtyard - prin intermediul acestei sectiuni, faceti cunostinta cu lumea filmului, cu personajele Disney ce prind viata pe scena; Front Lot - o reproducere fidela a studioului Walt Disney din Hollywood, unde vedetele sunt numai copiii.

Ce găsești la Disney Village


La finalul zilei, când parcurile se inchid, distracția se mută la Disney Village.Pe lângă mulțimea de restaurante, baruri, cinematografe, nu trebuie să ratezi Buffalo Bill’s Wild West - un spectacol ce aduce in scena atmosfera Vestului Salbatic; Hurricanes Nightclub - discoteca in aer liber unde au acces toti turistii din resort; IMAX - sali de cinema cu efecte tridimensionale fascinante; Nex Game Arcade - un spatiu dedicat in totalitate jocurilor, pentru toate varstele; The Panora Magique Balloon - unul dintre cele mai mari baloane cu aer cald din lume, care poarta turistii deasupra Lacului Disney, pentru o priveliste fermecatoare.


Cazare Disneyland ParisTinând cont că parcul de distracții este poziționat în afara Parisului, la aproximativ 30 Km, în funcție de preferințele tale, îți prezentăm mai jos, unde te poți caza, dacă vrei să vizitezi Disneyland Paris.

Hoteluri Disneyland. Pentru o experiență completă (hoteluri din incinta parcului):

1. Hotel New York, la 10 minute de mers pe jos - verifică aici disponibilitatea

2. Hotel Newport Bay, la 10 minute de mers pe jos - verifică aici disponibilitatea

3. Hotel Sequioa Lodge, la 10 minute de mers pe jos - verifică aici disponibilitatea

4. Hotel Cheyenne, la 20 minute de mers pe jos - verifică aici disponibiliatea

5. Hotel Santa Fe, la 20 minute de mers pe jos - verifică aici disponibilitatea


Hoteluri asociate. Opțiuni de cazare din afara parcului, ce oferă transfer gratuit:

1. Dream Castle Hotel - verifică aici disponibilitatea

2. Grand Magic Hotel - verifică aici disponibilitatea

3. Adagio City Aparthotel Val d’Europe - verifică aici disponibilitatea


5. L'Elysée Val d'Europe - verifică aici disponibilitateaAcum că ai aflat care sunt atracțiile Disneyland Paris, unde te poți caza cel mai bine și tot ce trebuie să știi dacă vizitezi parcul de distracții, te-am convins să vizitezi Disneyland Paris? 

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare