Albania - destinația izolată între două mări, un peisaj sălbatic cu plaje superbe și retrase

  • Ioana
  • /
  • 16 februarie 2020Ţara este o bucată verde pe hartă, iar plajele retrase şi superbe au deschidere la Marea Adriatică sau Marea Ionică.
Munţii spectaculoşi şi culorile mărilor impreună cu nisipul fin al plajelor te vor cuceri imediat, ca să nu mai vorbim de gastronomia excelentă

Un mix perfect între peisajul sălbatic și atracțiile turistice, plaja Jala Beach, este cu siguranță una dintre cele mai populare plaje ale frumoasei riviere albaneze.Albania a devenit o destinaţie tot mai apreciată de turiştii interesaţi de vacanţe la mare si tarife mult mai mici fata de alte destiantii precum Grecia sau Croatia. 
Frumuseţea plajelor albaneze, cu mici insule izolate, atrage anual tot mai multi turisti.

Riviera albaneză este o destinaţie foarte frumoasă şi liniştită. Peisajul este superb, apusurile de soare vor rămâne mult timp în amintirea turiştilor, iar peştele de mare care poate fi mâncat aici este pur şi simplu delicios.
Plaja din Durres se bucura de plajele de nisip si frumoasele ape ale Marii Adriatice, fiind una dintre cele mai mari plaje din Albania. Orasul are o istorie bogata, fiind al doilea oras ca marime, dupa capitala Tirana. Cateva obiective nu trebuie sa lipseasca din lista de vizitat in vacanta. Amfiteatrul din Durres, Castelul, Muzeul Etnografic, Mozaicul Orfeului Sau Teatrul Aleksander Moisiu.Orasul Sarande este unul dintre cele mai frumoase orase ale Albaniei, situat vis-à-vis de insula greceasca Corfu. Apele turcoaz ale apei la mal si albastrul profund din larg te lasa fara cuvinte. Salba de plaje, marginita din loc in loc de stanci abrupte care se pravalesc parca in apa, umbrelute din stuf si golfulete ascunse fac deliciul unei vacante de neuitat.
Dacă îți dorești vacanță in Albania, verifică hoteluri in Sarande și Durres aici - cazare in AlbaniaSOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare