Am găsit cele mai frumoase vile de pe litoralul românesc

  • 14 octombrie 2021

Vile cu piscină pe litoral


Cauți cazare la vile si pensiuni pe litoralul românesc? Iti prezentăm cele mai frumoase vile cu piscină și pensiuni pe plajă unde te poți caza pe litoral.

Dacă preferi cazare la vilă privată pe litoral în detrimentul unui hotel, atunci acest articol te va ajuta cu siguranță. Am găsit cele mai frumoase vile și pensiuni de pe litoralul românesc, frumos decorate și cu recenzii excelente.

Fie că ești în căutarea unei vile cu piscină pe litoral sau cauți vile pe plajă, vei găsi mai jos tot ce te interesează pentru a rezerva cazarea la mare exact așa cum ți-o dorești.

Cele mai frumoase vile de pe litoral



Vila Pontica
vilă cu piscină pe litoral



Vila Pontica se află în Mamaia Nord, la 300 de metri de plajă. Proprietatea are o piscină în aer liber cu șezlonguri, o terasă și o grădină excelentă unde oaspeții se pot relaxa la umbră.





Casa Stavros
vilă cu piscină pe litoral



Pensiunea Casa Stavros se află în stațiunea 2 Mai și pune la dispoziție o piscină exterioară și camere frumos decorate într-un ambient deosebit pe care o să-l apreciezi întru totul.





Casa De Mare
vilă cu plajă privată și piscină pe litoral



Casa De Mare este o vilă cu piscină pe plajă în Olimp și pune la dispoziție un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Oaspeții au la dispoziție o zonă de plajă privată cu sezlonguri.






Vila Medusa
vilă cu piscină în Vama Veche



Cu recenzii excelente, Vila Medusa se află în Vama Veche și oferă o piscină în aer liber, bar, o grădină și acces gratuit la internet WiFi. 





Seagloo Glamping - Adults Only
Cazare la glamping pe litoral



Dacă îți dorești o experienșă indedită, poți alege luxosul Seagloo Glamping - Adults Only din Costinești. Oferă piscină sezonieră în aer liber și grădină.





Boutique 23
cazare frumoasă pe litoral



Având recenzii excelente, această pensiune cochetă este situată în 23 August și are o grădină cu o terasă superbă. Spațiile de cazare au un design modern, fiind alegerea perfectă pentru orice tip de turist.






Casa Blanca Olimp
cazare vile cu plajă privată pe litoral



Casa Blanca reprezintă un complex de căsuțe private situate direct pe plajă în Olimp. Sunt ideale pentru familiile cu copii sau pentru cei cu animale de companie.

Căsuțele de vacanță au 1 dormitor, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o bucătărie utilată cu frigider și cuptor cu microunde și 1 baie cu duș, aer coniționat.




Casa Noastra de La Mare
vila privată in Năvodari



Această vilă din Năvodari, se adresează în special grupurilor și poate fi rezervată în intregime. Dispune de 5 dormitoare, living și bucătărie.







SOURCE AND TAGS