Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Suntem încântați de cunoștință!

Unde ai vrea să mergi?

#MeetTheHotels 

In anul 2011, am lansat VacanteReduse.ro, prima platformă exclusiv online, dedicată reducerilor de vacanță. O experiență de 9 ani în care am interacționat cu zeci de mii de clienți, am dezvoltat tehnologii, și am reinventat conceptul de smart travel.

In tot acest timp, piața călătoriilor s-a dezvoltat continuu. Comportamentul și așteptările clienților s-au schimbat și ele. Tehnologiile și platformele de travel implică alte provocări, iar noi la rândul nostru ne-am redefinit viziunea și cultura. 

Alohotels.ro este o platformă de rezervări turistice, 100% românească, unde utilizatorii pot căuta și rezerva mii de hoteluri in întreaga lume inclusiv pachete cu avion. 

Filosofia noastră este de a oferi fiecărui client în parte o experiență reală. De la primul contact cu Alo Hotels și până la checkout, focusul nostru se îndreaptă într-o singură direcție: customer experience!  

Scopul nostru

Am creat un univers turistic, complet digital, frumos desenat si simplu de accesat, pentru a inspira călători pasionați în a descoperi tradiții și obiceiuri din întreaga lume, a întâlni oameni noi și a reveni cu povești extraordinare.

Strategia noastră

Prin intermediul platformei digitale, oferim posibilitatea turiștilor să-și rezerve hotelul dorit, folosind tehnologie avansată ce compară tarifele mai multor furnizori globali astfel incât clientul identifică cel mai bun tarif.

Te invităm în minunatul univers al călătoriilor. 

Descoperă-l în planificarea următoarelor vacanțe reușite!


Au scris despre noi: Life.ro (aici), Ziare.com (aici), Acasa.ro (aici), Turism20 (aiciEchipa
Alo Hotels Group Srl

Bulevardul I.C. Brătianu, numărul 48,
Centrul de Afaceri, Pitești, Argeș

Date fiscale

Număr de înregistrare la Registrul Comerțului: J03/1251/2004

Cod de identificare fiscală: 16603202

Cont IBAN

RO85INGB0000999909361627 (RON) 

Deschis la ING

RO19RNCB0302047213480001 (RON) 

Deschis la BCR

RO11BTRLEURCRT0542314501 (EUR) 

Deschis la Transilvania

De ce
să rezervi
prin
aloHotels?

Economisești

Pe aloHotels găsești mereu oferte de nerefuzat.

Rezervi rapid

În câțiva pași simpli ți-ai planificat vacanța.

Hoteluri pentru toți

Avem soluții pentru orice buget.