Bulgaria - 10 hoteluri excelente pe plajă cu All Inclusive

  • 9 iulie 2020

hoteluri pe plaja bulgaria

Hoteluri pe plajă Bulgaria



Bulgaria este o destinație preferată de sute de mii de turiși români datorită apropierii față de România, plajelor lungi și frumoase, serviciilor all inclusive și nu în ultimul rând al tarifelor. 

Oferte de vacanță în Bulgaria sunt multe, insă este foarte greu să găsești ceva pe placul tău și corespunzător bugetului, in special când vine vorba de o vacanță în full sezon.

Te-ar putea interesa si:






10 hoteluri excelente pe plajă in Bulgaria




Hotel Majestic Beach 4*
hotel pe plajă in Sunny Beach



Majestic Beach Resort, Sunny Beach este un complex elegant si atractiv ce este situat pe plaja si ofera o atmosfera relaxanta si sofisticata, un mediu ideal pentru o vacanta de vis. Hotelul oferă sezlonguri si umbrele gratuit.





Hotel Azalia 4*
hotel pe plajă in Varna



Azalia Hotel Balneo & SPA se află pe coasta de nord a Mării Negre, în stațiunea Sfinții Constantin și Elena. Acest complex hotelier modern oferă o combinație unică de arhitectură alternativă, vedere pitorească la mare, plaje aurii şi facilităţi spa.





Hotel Moko Beach
hotel pe plaja Nisipurile de Aur



Hotelul Morsko Oko Garden se află în partea de nord a stațiunii Nisipurile de Aur, pe plaja cu nisip de la Marea Neagră. Oferă o piscină mare pe plajă.





Hotel Paradise Beach 5*
hotel pe plaja in Sveti Vlas



Complexul Paradise Beach 5* din Sveti Vlas a fost premiat ca fiind Cel mai bun hotel de cinci stele de pe litoral de catre Asociația Bulgara a Hotelurilor și Restaurantelor (BHRA) pentru 2019.

Te cucereste printr-o varietate de restaurante si baruri: restaurantul tip bufet cu vedere panoramica asupra plajei, lobby bar cu vedere panoramica spre mare, bar la plaja, bar la piscina, club de noapte, toate oferind experiente si momente de neuitat.







Hotel Burgas Beach 4*
hotel pe plaja in Sunny Beach



Acest hotel este situat in prima linie de hoteluri, pe plaja, in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la numai 500 m de centru.





Hotel Sunset Resort 5*
hotel pe plaja in Pomorie



Sunset Resort este un complex cu dotări de lux situat în oraşul Pomorie. 

Complexul este format din 5 clădiri situate pe o suprafață întinsă care include 4 piscine în aer liber, grădini cu flori și colțuri plăcute de relaxare, toate fiind situate chiar lângă plajă.





Hotel Wave Resort 5*
hotel pe plaja in Pomorie



Wave Resort oferă o zonă de plajă privată, un centru spa de 2.500 m², un parc acvatic și numeroase piscine, inclusiv o piscină infinită, 2 piscine interioare și o piscină semi-olimpică.






Hotel Bellevue 4* 
hotel pe plaja in Sunny Beach





Hotel apreciat de catre turisti, se află pe plaja din stațiunea Sunny Beach si ofera sezlonguri gratuite.





Sunrise Blue Magic Resort 4* 
hotel pe plaja in Obzor



Hotel cotat excelent de catre turisti, ofera tot ce ti-ai putea dori pe plaja din Obzor.





Sol Luna Bay Resort 4* 
hotel pe plaja in Obzor



Oferă un parc acvatic gratuit, piscine interioare şi în aer liber gratuite şi o sală de fitness gratuită. Există şi un centru spa. În zona plajei sunt disponibile umbrele de soare şi şezlonguri gratuite.





Hotel Blue Pearl 4* 
hotel pe plaja in Sunny Beach



Hotelul Blue Pearl este situat pe plajă, intr-o locație centrală în stațiunea Sunny Beach.





Hotel Royal Bay Resort 4* 
hotel pe plaja in Kavarna



Situat chiar lângă o plajă a Mării Negre, Aparthotel Royal Bay Kavarna pune la dispoziție o piscină sezonieră, o piscină pentru copii și un program de divertisment pentru copii, plajă privată, sezlonguri gratuite la plajă, bar pe plajă.





Effect Algara Beach 4* 
hotel pe plaja in Kranevo



Hotelul Algara Beach oferă o zonă de plajă privată cu şezlonguri gratuite şi o grădină pitorească mare. Asigură o varietate de facilităţi sportive, alături de o piscină cu apă minerală, o piscină cu jocuri de apă şi o piscină pentru copii. Staţiunea Nisipurile de Aur se află la doar 5 minute de mers cu maşina.





SOURCE AND TAGS