Unde să te cazezi cel mai bine în stațiunea Straja

  • 24 decembrie 2021

Cazare Straja

Cazare Pensiuni Straja


Cauți cazare în stațiunea Straja? Am găsit 10 pensiuni unde să te cazezi cel mai bine aproape de partie in Straja.


Stațiunea Straja se află la o altitudine de 1445 metri în judetul Hunedoara. Accesul în stațiune se poate face din orașul Lupeni, pe un drum montan cu o lungime de 8 km sau cu ajutorul telegondolei. 

Partiile din Straja sunt printre cele mai apreciate partii de ski din România, însă apare o problemă din punct de vedere al unităților de cazare. Oferta în acest sens este sub nivelul cererii în sezonul de iarnă. Poate fi destul de dificil să găsești cazare aproape de pârtie în Straja, dacă nu vei rezerva din timp.

În acest articol îți propunem 10 locuri unde te poți caza în Straja aproape de pârtie.

Unde să te cazezi în StrajaPensiunea Allma
pensiune aproape de partie in StrajaPensiunea Allma din Straja, oferă acces direct la pârtiile de schi și acces gratuit la internet WiFi. 

Toate unitățile de cazare includ zonă de relaxare și baie privată.

The Cosy Spot
cazare aproape de partie in StrajaCazare aproape de partie in Straja, include 1 dormitor, lenjerie de pat, prosoape, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o chicinetă complet utilată, 1 baie și un balcon cu vedere la grădină.


Casa AVA
cazare aproape de partie in StrajaCazare aproape de partie in Straja cu 4 dormitoare,  living, bucătărie complet utilată, 4 băi, și terasă cu vedere la munte.

Casa Miorița
pensiune aproape de partie in StrajaCasa Mioriţa din Straja are un bar, restaurant și acces direct la pârtia de schi. Toate camerele au baie privată.


Pensiunea La Mihai
pensiune aproape de StrajaLa Mihai se află la doar 4 Km de Straja, în Lupeni. Oferă lounge comun, grădină, facilități de grătar și WiFi gratuit. Proprietatea pune la dispoziție bucătărie comună și terasă.

Casa Briana
cazare aproape de StrajaCasa Briana se afla la doar 3 Km de Straja, in Lupeni. Casa are 2 dormitoare si 1 living si poate fi rezervată integral.


Casa Mia
cazare aproape de StrajaCasa Mia se afla la doar 3 Km de Straja, in Lupeni și oferă restaurant, bar, lounge comun și terasă. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.
SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare