Oferta Hotelurilor All Inclusive din stațiunea Saturn

  • 20 iunie 2023

oferte all inclusive saturn

Vacanță All Inclusive în Saturn


Dacă sunteți în căutarea unei oferte all inclusive în Saturn, vă prezentăm mai jos lista hotelurilor all inclusive unde veți beneficia de o vacanță relaxantă și fără griji.

Indiferent dacă sunteți însoțiți de familie, partener sau prieteni, veți găsi în Saturn o varietate de opțiuni de cazare pentru hoteluri All Inclusive.

Vezi și


Având acces la toate facilitățile și serviciile în cadrul conceptului all inclusive, veți avea parte de mese delicioase, băuturi răcoritoare și activități de divertisment pentru toate gusturile.

Cu plajele sale curate și aerisite, stațiunea Saturn vă invită să vă bucurați de soare și de un bronz perfect.



Pe lângă relaxarea pe plajă, puteți explora atracțiile locale, cum ar fi parcurile acvatice, terenurile de tenis, terasele și magazinele de suveniruri.

Indiferent de dorințele și preferințele dvs., stațiunea Saturn și ofertele de vacanță all inclusive vă vor îndeplini toate așteptările.

Top Hoteluri All Inclusive Saturn


Hotel Narcis

Hotel All Inclusive în Saturn







Hotelul Narcis este situat la aproximativ 20 metri de plaja din stațiunea Saturn.

Oferta All Inclusive de la Hotel Narcis cuprinde plaja privata, piscina exterioara, locuri de joaca, bauturi răcoritoare și alcoolice, 3 mese principale, gustări între mese.

De asemenea, hotelul Narcis oferă și parcare privată.



Hotel Cleopatra

Hotel All Inclusive în Saturn








Hotel Cleopatra oferă servicii All Inclusive în stațiunea Saturn.

Hotelul este situat pe malul marii si pune la dispoziția turiștilor piscină mare în aer liber, cu tobogane de apă, un centru spa și un loc de joacă în aer liber.

Oferta All Inclusive a hotelului Cleopatra cuprinde mic dejun, pranz și cină, servite în sistem bufet, băuturi alcoolice și răcoritoare, gustări între mese.

Hotelul mai oferă plajă privată și acces la Aqua Park Cleopatra.



Hotel Balada

Hotel All Inclusive în Saturn








Hotelul Balada se află pe faleza stațiuni, iar toate camerele au vedere frumoasă către mare.

Începand cu anul 2023, hotelul introduce conceptul de Ultra All Inclusive, ce cuprinde servicii de masa complete, bauturi alcoolice si non-alcoolice in intervalul orar 09.00-22.00, programe de divertisment pentru adulti, dar si pentru copii.

Din oferta All Inclusive mai fac parte accesul gratuit la Aqua Park Balada, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita si acces wi-fi in zonele publice.



Hotel Cupidon

Hotel All Inclusive în Saturn








Hotel Cupidon este situat în Saturn, la doar 10 metri de plaja cu nisip.

Hotelul Cupidon este alegerea perfectă pentru vacanțe all inclusive pe litoralul românesc.

Din oferta All Inclusive, reamintim plaja privată, cu o suprafață de 9000 mp și se adresează exclusiv turistiilor hotelului. Sunt incluse doua șezlonguri si o umbrela pentru fiecare cameră.

Hotelul dispune si de un beach bar si un lounge bar, precum si terasa si gradina de vara, dar si un loc de joaca pentru copii.

Parcarea privata se ofera gratuit, in limita disponibilitatilor.



Oferte Hoteluri All Inclusive Saturn


Acestea sunt hotelurile All Inclusive din Saturn, dacă nu este ceea ce cauți, explorează și alte oferte din stațiunea Saturn.




SOURCE AND TAGS