Hoteluri cu Aqua Park, tobogane cu apa si piscine multiple pe litoralul românesc

  • 27 ianuarie 2023

hoteluri aqua park litoral romania

Hoteluri Aqua Park Litoral România


Cauți Aquapark pe litoralul românesc? Top hoteluri cu parc acvatic, tobogane cu apă și piscine multiple, perfecte pentru familiile cu copii.

Conforma statisticilor, peste 50% dintre turiștii români, aleg să-și petreacă vacanța de vară pe litoralul românesc.

Zona de litoral a României, s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani prin investiții private pentru hoteluri noi sau renovarea celor vechi, adăugându-le diferite facilitări precum parc acvatic, piscină, locuri de joacă pentru copii.





Dacă ești îți dorești o vacanță cu familia pe litoralul românesc, am făcut o listă cu opțiunile de cazare pentru hotelurile dedicata familiilor cu copii ce dispun de Aqua Park și diverse facilități de divertisment.

Lista hotelurilor cu Aquapark pe litoralul românesc


Hotel Poseidon Resort

hotel cu aqua park în Jupiter






Complet renovat in primavara 2020, Hotel Poseidon Jupiter ofera turistilor sai un pachet turistic complet, de tip “family all inclusive”.

Pachetul oferă numeroase servicii, cum ar fi: plaja privata, acces Aqua park, piscina, SPA-Center, locuri de joaca pentru copii, sala pentru spectacole – Galaxy Hall.



Phoenicia Blue View

hotel cu tobogane cu apă în Olimp






Phoenicia Blue View, Olimp este poziționat direct pe plaja din Olimp, având vedere superbă la mare. 

Turiștii au acces gratuit la plaja privată, sezlonguri, piscine exterioare, tobogane cu apă.

Hotelul este perfect pentru familiile cu copii dar și pentru cupluri.



Hotel Cleopatra

hotel cu aqua park în Saturn






Hotel Cleopatra este situat pe malul marii si oferă piscină mare în aer liber, cu tobogane de apă, un centru spa și un loc de joacă în aer liber.

Parcul acvatic este dotat cu mai multe piscine pentru adulți și copii, tobogane, jacuzzi, șezlonguri și umbrele, bonus turiștii cazați în hotel beneficiază de acces gratuit pe toata perioada sejurului. 



Hotel Aqua Park

hotel cu aqua park în Eforie Nord






Hotelul oferă acces gratuit la parcul acvatic AQUA PARK pentru 2 adulti + 2 copii - unicul parc de distractii acvatice din Sudul Litoralului

Buna dispozitie va fi intretinuta de o echipa de specialisti, iar in fiecare zi vor fi organizate spectacole si petreceri interactive pentru copii si adulti avand invitati speciali din lumea vedetelor. 




Hotel Savoy

hotel pentru familii în Mamaia






Hotel Savoy din Mamaia este un hotel dedicat familiilor si oferă plajă privată, piscine pentru adulți și copii, loc de joacă.

Cei mici vor găsi aici o foarte mare diversitate de activități și oportunități de distracție: loc de joacă interior „La Domnul Girafa, dar și peste 1500 de metri patrati de loc de joaca exterior, cu jucării gonflabile și tobogane.



Hotel Delta

hotel pentru familii în Jupiter






Hotelul Delta din Jupiter este recunoscut pentru conceptul său dedicat familiilor.

Oferă plajă privată, piscine, dar și diverse facilități pentru copii, precum: Casa cu Povesti, Atelierul de Creatie, Plaja Copiilor, Babyland (Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastic si curse cu obstacole).



Hotel Mera Resort

hotel pentru familii în Venus






Construit in centrul statiunii, la 100 metri de plaja si in apropierea Lacului Venus, Complex Mera Resort beneficieaza de o pozitionare deosebita, intr-un cadru natural unic, intre mare si lac.

Piscina pentru copii are o adancime maxima de 50 cm si este amenajata ca un mini aqua park. Aici se desfasoara zilnic programe speciale pentru cei mici si cei mari – aqua gym, spectacole



Nu este ceea ce cauți? Vezi și alte cazări





SOURCE AND TAGS