Lista Hotelurilor Adults Only din Bulgaria

  • 13 octombrie 2021

Cauti hoteluri adults only în Bulgaria?
Vezi topul celor mai bune hoteluri concept adult only din Bulgaria



Vacanțele în Bulgaria rămân în topul preferințelor turiștilor români, în special pentru distanța aproape de România și serviciile All Inclusive la tarife mici.

Pe toată coasta litoralului bulgăresc au fost construite mii de hoteluri iar în ultima vreme, au început să apară și hoteluri concept adults only, datorită cererii din ce în ce mai mare pentru astfel de resorturi.

Hotelurile dedicate adulților au fost gândite pentru nevoia turiștilor care vor să petreacă un sejur relaxant fără agitația specifică resorturilor destinate familiilor cu copii.

Te-ar mai putea interesa:



Dacă ești în căutarea unui hotel adult only în Bulgaria, am făcut o listă cu hotelurile dedicate doar adulților de pe litoraul bulgăresc.


Hoteluri Adults Only Bulgaria ⭐




RIU Palace Sunny Beach 5*
hotel adults only Bulgaria



Cu siguranță cel mai bun hotel dedicat adulților de pe litoraul bulgăresc. Hotel Riu Palace, Sunny Beach oferă o zonă de plajă privată dotată cu hamace și sezlonguri gratuite, inclusiv un bar pe plajă.


vrei să compari?





Grifid Metropol 4*
hotel adults only Bulgaria



Hotelul este situat în Nisipurile de Aur, chiar pe promenadă si oferă gratuit 2 șezlonguri și 1 umbrelă de soare per cameră pe plaja privată din fața proprietății. Barul de lângă piscina în aer liber servește gustări, băuturi reconfortante și cocktailuri.


vrei să compari?




Hotel Bilyana Beach 4*
hotel adults only Bulgaria



Bilyana Beach Hotel - All Inclusive (Adults Only) se află în fața plajei din Nessebar, cu piscină interioară și exterioară gratuită, centru de fitness gratuit și WiFi gratuit


vrei să compari?




Cooks Club Sunny Beach
hotel adults only Bulgaria



Cook's Club Club este un hotel cu un design modern. se află în Sunny Beach, la 400 de metri de cea mai apropiată plajă, și oferă piscine în interior și în aer liber înconjurate de șezlonguri.


vrei să compari?



Vezi și alte hoteluri în Bulgaria


Booking.com


Aceasta este o selectie de hoteluri pentru adulti Bulgaria. Poti vizualiza si rezerva inca 600 de hoteluri de pe litoralul românesc verificând disponibilitatea și tarifele online - vezi toate hotelurile din Bulgaria


SOURCE AND TAGS