Am găsit 10 hoteluri excelente cu piscină în Budapesta aproape de centru

  • 19 octombrie 2021

hoteluri spa budapesta

Hoteluri piscină Budapesta


Cauți hoteluri cu piscină în Budapesta?
Am găsit 10 hoteluri excelente cu piscină interioară, spa și jacuzii în Budapesta, inclusiv un hotel cu Aqua Park Budapesta.


Budapesta, este o destinație perfectă de vacanță în orice anotimp, iar un motiv în plus pentru a o vizita, este dat de renumitele centre Wellness & Spa din Budapesta. 

Pe intreg teritoriul Budapestei, găsești diverse hoteluri care oferă acces la piscină, spa si chiar un impresionant Aqua Park Budapesta.

Am analizat zecile de hoteluri cu piscină și spa din Budapesta și vă prezentăm un top 10 al celor mai bune hoteluri cu piscină interioară în Budapesta unde te poți relaxa într-o scurtă escapadă.

Te-ar mai putea interesa:



Top 10 hoteluri cu piscină și Spa Budapesta



Hotel The Aquincum 4*
hotel cu piscină Budapesta




Hotelul Aquincum este situat la malul Dunării, în zona Buda, cu vedere la insula Margareta. Centrul spa cuprinde o piscină interioară, 2 piscine termale și saune.


vrei să compari?





Bliss Hotel & Wellness 4*
hotel cu piscină Budapesta




Situat în centrul Budapestei, la 2 minute de mers pe jos de staţia de metrou Oktogon. Pune la dispoziţie piscină interioară, cadă cu hidromasaj.


vrei să compari?




Lion's Garden Hotel 4*
hotel cu piscină Budapesta




Lion's Garden se află în Budapesta, la 350 de metri de Parcul Városliget şi la 1,4 km de Piaţa Eroilor şi include o piscină, o cadă cu hidromasaj şi o saună, disponibile gratuit.


vrei să compari?




Hotel Gozsdu Court 3*
hotel cu piscină Budapesta




Hotel de apartamente, situat chiar lângă piaţa Deák Ferenc din centrul Budapestei și la 200 de metri de Operă şi de bulevardul Andrassy. Proprietatea beneficiază de un centru wellness & spa cu piscină interioară în Budapesta.


vrei să compari?




Hotel Danubius Helia 4*
hotel cu piscină Budapesta




Proprietatea este situată chiar pe malul Dunării, vizavi de insula Margareta si oferă un centru Spa & Wellness pe 2 etaje cu 4 piscine, saune și diverse facilități balneo.


vrei să compari?





Aquaworld Resort Budapest 4*
hotel cu aqua park Budapesta




Aquaworld, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa și oferă acces gratuit celor cazați la proprietate. Aqua Park-ul dispune de o mulțime de facilități acvatice prceum piscine interioare și exterioare cu apă termală.


vrei să compari?


Booking.com


Hotel Corinthia Budapest 5*
hotel excelent cu piscină în Budapesta




Situat in centrul orașului, hotelul se află într-o clădire de la sfârșitul anilor 1800 și oferă facilități moderne, de lux, precum și atmosferă de epocă. Oaspeții se pot relaxa la impresionantul Royal Spa în stil Art Deco.


vrei să compari?





Hotel Queens Court 5*
hotel cu piscină Budapesta




Situat în centrul Budapest, oferă o zonă de spa generoasă în stil retro-clasic, cu o piscină interioară şi o cadă cu hidromasaj. Grădina liniştită din curte este ideală pentru momente de relaxare.


vrei să compari?




Hotel Aria Budapest 5*
hotel de lux cu piscină in Budapesta




Amenajat cu un bar pe acoperiş cu vedere superbă la centrul oraşului Budapesta, hotelul de nefumători Aria Budapest by Library Hotel Collection oferă camere şi suite decorate cu teme inspirate de 4 stiluri muzicale şi un centru spa cu piscină, saune şi hamam.


vrei să compari?




Hotel Cortile Budapest 4*
hotel cu piscina in Budapesta




Hotelul pune la dispoziție o terasă și este situat în apropiere de mai multe importante ale orașului, fiind la 600 de metri de Bazilica Sf. Ștefan, la mai puțin de 1 km de Opera Maghiară de Stat și la 16 minute de mers pe jos de Sinagoga de pe strada Dohany. Hotelul oferă piscină interioară.


vrei să compari?




SOURCE AND TAGS