Am găsit 10 hoteluri în Sinaia cu piscină, saună și jacuzzi

  • 1 septembrie 2021

hoteluri piscina sinaia

Hoteluri Spa Sinaia


Cauți hoteluri cu piscină în Sinaia? 
Am găsit 10 hoteluri cu piscină interioară, servicii Spa și jacuzzi.

Stațiunea este căutată pentru obiectivele sale turistice, aici aflându-se și renumitul castel Peleș dar și pentru pârtiile de ski, fiind stașiunea unde se poate schia cel mai mult timp, chiar și până la finalul lunilor de primăvară.

Locurile de cazare din Sinaia sunt multe și diverse. Cele mai căutate fiind unitățile de cazare cu piscină și servicii Spa. 

Dacă vrei să te cazezi la un hotel cu piscină din Sinaia, am creat un top 10 al celor mai populare hoteluri cu piscină și servicii spa din Sinaia.

Te-ar mai putea interesa:




Top 10 hoteluri cu piscină în Sinaia



Hotel Sinaia 4*

Hotel cu piscină, saună și spa in Sinaia



Hotelul Sinaia este situat central, chiar lângă Parcul Dimitrie Ghica si oferă servicii de spa şi acces gratuit la o piscină interioară, saună şi facilităţi de fitness.


vrei să compari?







Carpathia 4*

Hotel cu piscină și saună în Sinaia


Carpathia oferă acces gratuit la un centru spa cu 2 saune, piscină interioară şi jacuzzi.


vrei să compari?





Cota 1000

hotel cu piscină in Sinaia



Beneficiază de o locație liniștită într-o zonă montană, la aproximativ 7 km de stațiunea de iarnă Sinaia şi la 8 km de telecabină.


vrei să compari?





International 4*

Hotel cu piscina si Spa in Sinaia


Hotelul Internaţional din Sinaia oferă 2 piscine interioare şi un centru spa, un centru de divertisment, precum şi un restaurant superb.


vrei să compari?





Arca lui Noe

Hotel cu piscina in Sinaia



Hotelul Arca lui Noe se află în apropiere de Mănăstirea Sinaia și Castelul Peleș. Oaspeți au la dispoziție o piscină interioară și o saună.


vrei să compari?




Belmont 4*

Hotel cu piscina in Sinaia



Situat în Sinaia, la 9 km de Casa Memorială George Enescu, Hotelul Belmont are un restaurant, bar, centru de fitness, piscină interioară, centru spa, club de noapte.





Hotel Mara 4*

Hotel cu piscina in Sinaia



Hotelul Mara se află într-un loc liniștit din stațiunea montană Sinaia, pe un deal înconjurat de munți și păduri. Hotelul oferă acces gratuit la o piscină acoperită parțial, la saună și la cada cu hidromasaj.


vrei să compari?







Casa Drago

vilă privată cu saună și ciubăr


Casa de vacanță are 5 dormitoare, TV cu ecran plat, bucătărie utilată cu mașină de spălat vase și frigider, mașină de spălat și 6 băi cu duș.





Cazare cu piscină Sinaia
Booking.com


SOURCE AND TAGS