Top Hoteluri Balneo România - cele mai bune hoteluri cu servicii Spa și tratamente balneare

  • 3 septembrie 2020

imagine de la Balvanyos Resort


Turismul balnear include o paleta largă de servicii de la turismul medical la cel de tip wellness & spa. Stilul de viață urban, uneori sedentar, ne face să căutăm soluții pentru ane regăsi vitalitatea.

România este locul ideal, având un potențial inepuizabil datorită apelor minerale terapeutice și apelor termominerale, nămoluri și turbe sau gaze mofetice. Pe teritoriul țării noastre se află numeroase stațiuni Balneare și climaterice cu tradiție  în care veți găsi condițiile ideale pentru menținerea și ameliorarea stării de bine.

In functie de gradul de modernizare al hotelurilor, serviciile propuse si conditiile de cazare, masa si facilitati, am realizat un top al celor mai bune hoteluri cu servicii balneo din Romania cu servicii Spa, piscine interioare și exterioare, apă termală, terapii și tratamente balneare.


Top hoteluri Balneo & Spa din România

Hotel Afrodita Resort & SPA  5*

Situat în stațiunea Băile Herculane, hotelul îmbină confortul cu beneficiile terapiilor balneare. 

Pentru tratamente de recuperare și prevenție a diverselor afecțiuni în cele mai bune condiții, spa-ul hotelului dispune de medic balneolog și personal medical specializat, cabinete de fizioterapie, hidroterapie și masaj, moderne și spațioase, aparatură de electroterapie și alte facilitați pentru terapii, de ultimă generație, spații de relaxare și un ambient ideal pentru refacere - Rezervă aici acest hotelLotus Therm Spa and Luxury Resort 5*

Situat in Băile Felix, impresionează prin calitatea serviciilor oferite și terapie de ultimă generație, cu rolul de a menține echilibrul interior și sănătatea trupului. 

Electroterapie, Ozonoterapie, Hidroterapie, Termoterapie, Hidrokinetoterapie sunt doar câteva dintre procedurile de care puteți beneficia. Acesta oferă acces gratuit la un parc acvatic cu bazine termale interioare şi exterioare, un centru spa şi de tratament şi acces gratuit la internet WiFi în toate zonele.

Parcul acvatic Felixarium de la proprietate are 14 piscine interioare şi exterioare cu apă termală, un bar la piscină şi un teren de volei pe plajă, precum şi un loc de joacă pentru copii - Rezervă aici acest hotelGrand Hotel Blavanyos 4*

Situat in Băile Balvanyos, complexul este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana. 

Amplasat printre izvoarele naturale și brazii seculari, centrul spa Grand Santerra se întinde pe mai mult de 2000 de metri pătrați și are 7 piscine, 3 saune, o baie de aburi și o cameră de sare. 

Beneficiați de efectele curative ale izvoarelor din Băile Blavanyos și petreceți momente unice  Resortul vă oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat fiind locația perfectă pentru recreere - Rezervă aici acest hotelHotel Germisara 4*

Cu o amplasare privilegiată în stațiunea Geoagiu Băi, oferă turiștilor servicii de cazare și tratament pentru un sejur realaxant. 

Terapiile propuse de specialiștii din cadrul hoteluluisunt personalizate conform nevoilor voastre - Rezervă aici acest hotel
SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare