Am găsit 10 vile cu piscină unde să te cazezi pe Coasta Amalfi, Italia

  • 2 martie 2023

cazare vile amalfi

Vile cu piscină pe Coasta Amalfi


Coasta Amalfi este o regiune extrem de populară, situată în sudul Italiei, în apropierea orașului Napoli.

Această zonă este cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase care-ți taie răsuflarea la propriu.

O vacanță pe Coasta Amalfi este o experiență minunată pentru cei care iubesc să petreacă timp în natură, să viziteze orașe istorice și să se bucure de soare și de plajă.



În plus, regiunea este renumită pentru autenticitatea zonei impreună cu gastronomia sa delicioasă, inclusiv pentru pastele proaspăt făcute, fructe de mare și vinuri excelente.

Dacă sunteți în căutarea unei destinații turistice pitorești, cu multe activități și lucruri de văzut, o vacanță pe Coasta Amalfi poate fi o alegere excelentă pentru o amintire de neuitat.

Pentru o experiențăa indedită, vă recomandăm să alegeți o cazare într-una din sutele de vile tradiționale italienești, cocoțate pe coastă cu vedere panoramică asupra mării.

In acest articol, îți recomandăm 10 vile cu piscină pe Coasta Amalfi, unde poți petrece o vacanță memorabilă.



Top 10 Vile cu Piscină Amalfi


Villa Mary Suites

vilă cu piscină în Positano






Villa Mary se află într-o clădire renovată, din secolul al XIX-lea, în centrul istoric al satului Positano pe Coasta Amalfi.

Proprietatea oferă cazare cu piscină pe Coasta Amalfi și camere în stil clasic, cu terasă privată, aer condiționat și Wi-Fi gratuit. 

Villa Mary este la doar 10 minute de mers pe jos de mare, accesibilă pe renumitele scări din Positano.



Residence Villa Rosa

vilă cu piscină Coasta Amalfi






Residence Villa Rosa se află în Ravello și oferă piscină în aer liber, acces gratuit la internet WiFi și parcare privată gratuită.

Unitățile de cazare sunt dotate cu frigider, cuptor, plită, fierbător și aparat de cafea.




Villa Tuoro

vilă cu piscină Coasta Amalfi






Situată în Praiano, Villa Tuoro Amalfi Coast oferă o piscină și WiFi gratuit. Situată la 1,3 km de plaja Gavitella, proprietatea oferă o terasă și parcare privată gratuită.

Această vilă cu 3 dormitoare oferă TV cu ecran plat, aer condiționat și living. Unitatea de cazare este dotată cu bucătărie.



Casa Dorothea

vilă cu piscină Coasta Amalfi






Casa Dorothea oferă cazare cu terasă și o piscină sezonieră în aer liber cu vedere la mare.

Casa de vacanță cu aer condiționat este formată din 3 dormitoare, o cameră de zi, o bucătărie complet utilată, cu frigider și aparat de cafea, și 3 băi cu bideu și duș.



Villa Panorama

vilă cu piscină Coasta Amalfi






Situată în Praiano, la 1,3 km de plaja Marina di Praia și la 1,7 km de plaja Gavitella, Villa Panorama oferă WiFi gratuit, grădină și aer condiționat

Vila are 5 dormitoare, 4 băi, lenjerie de pat, prosoape, un TV cu canale prin satelit, o bucătărie complet utilată și o terasă cu vedere la mare.



La Locanda Del Fiordo

vilă cu piscină Coasta Amalfi






Locanda Del Fiordo este amplasat pe o stâncă în Furore, pe coasta Amalfi şi are o terasă panoramică, cu o cadă cu hidromasaj, care oferă o vedere frumoasă la Marea Mediterană. Accesul la Wi-Fi şi parcarea sunt gratuite.

În apropiere există o staţie de autobuz de unde puteţi ajunge la Amalfi, după o călătorie de aproximativ 10 minute. Oraşul Positano este la 9 km.



Vezi și alte cazări pe Coasta Amalfi




SOURCE AND TAGS