Am găsit 15 vile private cu piscină în Lefkada aproape de plajă

  • 7 octombrie 2021

Vile cu piscină Lefkada


Cauti cazare la vile private cu piscină în Lefkada? ⭐ Am găsit 15 vile superbe aproape de plajă în Lefkada, unde te poți caza individual, cu piscină privată doar pentru tine și gașca.

Căutările pentru vile private cu piscină au inregistrat creșteri foarte mari de la an la an în detrimentul unităților de cazare de tip resorturi. Turiștii vor mai multă intimitate, izolare, un loc doar pentru ei, retras, departe de agitația unui complex hotelier.

Grecia este foarte ofertantă din acest punct de vedere. Aici există cele mai multe unități de cazare de tip vile private cu piscină, pe care le poți inchiria doar pentru tine.

In acest articol, am selectat cele mai bune 15 vile cu piscină din Lefkada, unde poți petrece o vacanță de vară memorabilă.

Te-ar mai putea interesa:




Top vile cu piscină privată în Lefkada




Village Villas
vila cu piscina in Lefkada




Village Villa este o vilă cu living și 3 dormitoare cu piscină privată în Lefkada, la doar 400 metri de plajă. Se află in localitatea Kariotes, Ligia.





Villa Felicetta
vila privată cu piscină Lefkada




Vilă privată cu living si 2 dormitoare in suprafață totală de 140 mp. Vila Felicetta oferă piscină, bucătărie utilată și zonă de grătar.





Vila Ble on Blue
vila superbă cu piscină în Lefkada




Ble on Blue este o vilă cu piscină pozitionată excelent, deasupra mării, in Lefkada. Este compusă din living si 2 dormitoare cu o suprafată totală de 80 mp. 





Villa Thalea
vila privată cu piscină Lefkada




Villa Thalea oferă piscină privată, grădină și unități de cazare cu aer condiționat, WiFi gratuit și balcon. Vila dispune de living + 2 dormitoare cu 2 băi.





Blooms of Sivota Bay
vila privată cu piscină în Lefkada




Blooms of Sivota Bay este o vila superbă inaugurată in anul 2021. Vila are o suprafață de 110 mp și dispune de living, 2 dormitoare și 3 băi. Este o vilă cu priveliște superbă deasupra mării în Lefkada.





Ionian Horizon Villas
vile private cu piscină Lefkada




Ionian Horizon Villas este un complex de 3 vile private cu piscină in Lefkada. Poți rezerva aici vile cu living si 1 dormitor sau 2 dormitoare. Fiecare vilă dispune de piscină privată.





Villa Thalassa
vila superbă cu piscină in Lefkada




Vila Thalassa este o unitate de cazare cu piscina privată, living, 3 dormitoare și 3 băi. Oferă o priveliște superbă deasupra mării in Lefkada.





Alea Resort Villas
vila superba cu piscina privată




Vila Alea oferă cazare cu piscină privată in Lefkada. Vila este compusa din living si 3 dormitoare cu 3 băi.





Red Villa
vila cu piscina privata Lefkada




Red Vila are o supragata totala de 160 mp si este compusa din living si 3 dormitoare. Este o vila cu piscina privata inconjurată de o grădină luxuriantă.





Villa Jiulita
vila cu piscina privata in Lefkada




Vila Jiulita ofera 2 livinguri si 4 dormitoare pe o suprafată totală de 160 mp. Această vilă este prevăzută cu piscină privată, grădină, facilități de grătar, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.




Villa Belvedere Verde
vila cu piscină privată Lefkada




Vila Belvedere Verde este o vila privată compusă din living, 2 dormitoate și 2 băi. Oferă o piscină cu vedere superbă asupra mării în Lefkada.





The Owl villas
vila cu piscină privată Lefkada




The Owl villas oferă living, 2 dormitoare și 3 băi. Este o vilă cu piscină privată in Lefkada, situată deasupra mării.





Mounty Island Villas
vila superbă cu piscina in Lefkada





Mounty Island Villas este o vilă intimă de 115 mp, situată in mijlocul unei grădini luxuriante, ce oferă conditii excelente de cazare cu piscină privată in Lefkada.




Vile private cu piscină Lefkada


Booking.com


SOURCE AND TAGS