Am găsit 10 vile private cu piscină în Tenerife Sud - zona cu cel mai bun climat tot timpul anului

  • 20 martie 2023

Vile cu piscina Tenerife

Vile cu piscină Tenerife


Cauți vile private cu piscina in Tenerife? ❤️ Top 10 cazări la Vile cu piscină in Tenerife Sud.

Tenerife este o destinație de vacanță cu adevărat superbă, capabilă să surprindă mereu. 

Tenerife, are o mulțime de locuri fascinante pe care trebuie neapărat să le explorați inclusiv plajele sale superbe.

Insula Tenerife este renumită pentru climatul ei constant tot timpul anului, cu luni mai ploioase in Nord si zile insorite in Sud, perfecte pentru plajă și relaxare.


Stațuni precum Costa Adeje, Los Cristianos, Los Gigantes, Playa de las Américas sunt cele mai căutate locuri de vacanță din sudul insulei. Aici vei avea parte de zile insorite indiferent de anotimp.

In lunile noiembrie - martie, cu greu vei găsi cazare pe insulă dacă nu rezervi din timp. Foarte mulți vin aici in lunile de iarnă pentru a lucra remote.


Cauți hoteluri în Tenerife? Vezi aici peste 100 de cazări cu preț bun


De asemenea si vara este foarte aglomerată, prin prisma concediilor. Insă, cu toate acestea, lunile de vară sunt mai puțin aglomerate, deoarece turiștii pot alege și alte destinații la fel de calde.

Prin urmare, dacă vrei să petreci o vacanță în Tenerife sau chiar să locuiești aici pentru o perioadă mai lungă, îți prezentăm cele mai bune 10 vile private cu piscină din Tenerife, pe care le poți rezerva integral pentru tine, familia și prietenii tăi.

Te-ar mai putea interesa:




Top Vile Private cu Piscină în Tenerife



Casa Aloe

Vila privata cu piscina Tenerife (2-3 familii)







Casa Aloe se află în Arona și oferă cazare cu piscină în Tenerife, cu vedere la mare.

Această proprietate oferă acces la o terasă, ping-pong, parcare privată gratuită și WiFi gratuit.

Vila are 3 dormitoare, bucătărie cu frigider și cuptor, mașină de spălat și 3 băi cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.



Ecohotel El Agua

Vila privata cu piscina Tenerife (1 familie)







Situată în Arico el Nuevo, la doar 32 km de Golf del Sur, superba vila cu piscina oferă cazare cu o piscină în aer liber, o grădină, o terasă și WiFi gratuit. 

Vila este formată din 1 dormitor, o cameră de zi, o bucătărie complet utilată, cu frigider, și 1 baie cu o cadă cu hidromasaj și articole de toaletă gratuite. Este oferit un TV cu canale prin cablu.



Bougainvillea Cottage

Vila privata cu piscina Tenerife (1 familie)







Situată în Arico el Nuevo, la doar 32 km de Golf del Sur, superba vila cu piscina oferă cazare cu o piscină în aer liber, o grădină, o terasă și WiFi gratuit. 

Vila este formată din 1 dormitor, o cameră de zi, o bucătărie complet utilată, cu frigider, și 1 baie cu o cadă cu hidromasaj și articole de toaletă gratuite. Este oferit un TV cu canale prin cablu.




Villa White Pearl

Vila privata cu piscina Tenerife (2 familii)







Situată în Adeje, Villa White Pearl are piscină privată, grădină, facilități de grătar, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Oferind o terasă cu vedere la mare, această vilă oferă, de asemenea, un TV prin satelit, o bucătărie bine utilată, cu frigider, cuptor și mașină de spălat vase, precum și 2 băi cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite.



Villa America

Vila privata cu piscina Tenerife (2-3 familii)







Villa América este situată în Adeje, la doar 700 de metri de plaja Bobo și la 800 de metri de Playa de Troya. 

Oferind vedere la munte, o grădină și o piscină privată, această vilă oferă și WiFi gratuit.

Vila este formată din 3 dormitoare cu o terasă cu vedere la mare, această vilă oferă, de asemenea, un TV prin cablu, o bucătărie bine utilată, cu frigider, cuptor și mașină de spălat vase, precum și 3 băi cu duș și articole de toaletă gratuite.



Villa Balansa

Vila privata cu piscina Tenerife (3-4 familii)







Villa Balansa se află în Adeje, la 1,5 km de Playa de Ajabo și la 2,5 km de plaja Las Galgas. 

Această proprietate oferă o piscină privată, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Vila este formată din 4 dormitoare cu o terasă cu vedere la mare, această vilă are, de asemenea, TV prin cablu, bucătărie bine utilată, cu frigider, cuptor și mașină de spălat vase, precum și 4 băi cu duș și articole de toaletă gratuite.




Villa Jacaranda

Vila privata cu piscina Tenerife (1-2 familii)







Situată în San Miguel de Abona, la 1,1 km de Playa Grande și la 1,2 km de Playa de San Blas, Villa Jacaranda oferă piscină privată, grădină, facilități de grătar, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Oferind o terasă cu vedere la munte, această vilă are și TV prin satelit, o bucătărie bine utilată, cu frigider, cuptor și mașină de spălat vase, precum și 2 băi cu duș și uscător de păr.



Casa Eliana

Vila privata cu piscina Tenerife (2-3 familii)







Aceasta vila privata cu piscina din Tenerife, este situată în San Miguel de Abona, la 600 de metri de Playa El Barranco și la 800 de metri de Playa Colmenares.

Casa Eliana oferă aer condiționat, grădină, facilități de grătar, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

De asemenea vila detine o terasă cu vedere la mare, TV prin satelit, o bucătărie bine utilată, cu frigider, cuptor și mașină de spălat vase, precum și 2 băi cu duș și uscător de păr.




Vile private cu piscină Tenerife


Nu este ceea ce cauți?
Vezi și alte cazări în Tenerife






SOURCE AND TAGS