Hoteluri Bulgaria cu plajă privată și sezlonguri gratuite

  • 8 septembrie 2021

hoteluri plaja privata bulgaria

Hoteluri plajă privată Bulgaria


Cauți hoteluri cu plajă privată în Bulgaria? Top hoteluri cu plajă privată si sezlonguri gratuite in Bulgaria

Bulgaria, reprezinta una dintre cele mai vizitate destinatii de catre turistii romani, pentru vacantele de vară și nu numai.

Cele mai căutate oferte in Bulgaria sunt hotelurile cu plajă privată, sezlonguri gratuite si bar pe plajă in Bulgaria. 

Plecând de la acest aspect si pe baza cautarilor pe google, precum hoteluri plaja privată bulgaria sau hoteluri cu sezlonguri gratuite in bulgaria, am centralizat cele mai bune hoteluri din Bulgaria ce oferă turiștilor plaja privata si sezlonguri gratuite, impărțite pe stațiuni.



Te-ar mai putea interesa:




Hoteluri cu plajă privată Bulgaria
Navigare rapidă:



Hoteluri cu plajă privată în Sunny Beach



Hotel DIT Evrika Beach 4*
hotel cu plajă privată, bar pe plajă și sezlonguri



Este situat pe plaja in Sunny Beach, cu o suprafata de 56 000 mp. Oferă plajă privată, sezlonguri gratuite, bar pe plajă și Aqua Park.


vrei să compari?



Riu Helios Paradise 4*
hotel cu plajă privată în Sunny Beach



Hotelul se afla pe plaja in Sunny Beach pe o suprafata de 20 000 mp si ofera piscine multiple, plaja privata, sezlonguri gratuite.


vrei să compari?



Melia Sunny Beach 4*
hotel cu plajă privată în Sunny Beach



Complexul oferă 2 piscine în aer liber şi o piscină interioară, precum şi 3 piscine pentru copii, dintre care 2 cu tobogane de apă. Turistii au acces la plaja privata cu sezlonguri gratuite si bar pe plaja.


vrei să compari?



Zornica Residence 4*
hotel cu plajă privată in Sunny Beach



Complex Zornica Residence este situat în centrul stațiunii Sunny Beach și pune la dispoziție un restaurant principal, un snack-bar, un bar la piscină și un bar pe plajă, asigurând o excelentă varietate de băuturi. Hotelul oferă plajă privată cu sezlonguri gratuite.


vrei să compari?



Royal Palace Helena Park 5*
hotel cu plajă privată in Sunny Beach



Complexul este înconjurat de grădini frumos amenajate, unde oaspeţii se pot relaxa la piscină sau la umbra răcoroasă a copacilor. Oaspeţii beneficiază de un pachet ultra all inclusive, plajă privată și sezlonguri gratuite.


vrei să compari?



Hotel Bellevue 4*
hotel pe plajă Sunny Beach



Hotelul este situat pe plaja in Sunny Beach si ofera plaja privata si sezlonguri gratuite.


vrei să compari?



Hotel Blue Pearl 4*
hotel pe plaja in Sunny Beach



Hotel pe plaja cu servicii Ultra All Inclusive si recenzii excelente in Sunny Beach. Hotelul oferă turiștilor 1 umbrelă și 2 sezloguri/cameră gratuit.


vrei să compari?



DIT Majestic Beach Resort 4*
hotel excelent cu plajă privată in Sunny Beach



Majestic Beach Resort, Sunny Beach este un complex elegant si atractiv ce este situat pe plaja si ofera o atmosfera relaxanta si sofisticata, un mediu ideal pentru o vacanta de vis. Hotelul oferă sezlonguri si umbrele gratuit.


vrei să compari?



RIU Palace Sunny Beach - Adults Only
hotel excelent cu plajă privată in Sunny Beach



Hotel Riu Palace, Sunny Beach oferă o zonă de plajă privată cu sezlonguri gratuite, piscina exterioara cu bar, piscina interioara cu jacuzzi.


vrei să compari?



Hotel MPM Astoria 4*
sezlonguri gratuite in Sunny Beach



Situat chiar pe promenada staţiunii Sunny Beach la 20 de metri de plaja, Hotelul MPM Astoria - Ultra All Inclusive oferă acces direct la plajă şi o piscină în aer liber cu şezlonguri şi umbrele de soare gratuite.


vrei să compari?



Hotel Heaven 4*
hotel cu plajă privată Sunny Beach



Hotelul Heaven se află chiar pe plajă, la aproximativ 500 de metri de centrul stațiunii Sunny Beach. Oferă apartamente cu balcon şi vedere la mare.

Se oferă gratuit o umbrelă şi 2 șezlonguri pentru oaspeții cu regim all inclusive.


vrei să compari?



Hotel Residence Dune 5*
hotel plaja privată Sunny Beach



Hotel Dune Sunny Beach, ofera o plajă privată cu sezlonguri gratuite si piscina pe plaja in Sunny Beach.

Proprietatea este elegantă şi pune la dispoziţie camere decorate extravagant, cu un concept arhitectural şi mobilier deosebit. Nuanţele de negru şi luminile umbrite creează o atmosferă romantică, dar şi modernă.


vrei să compari?





Hoteluri cu plajă privată Nisipurile de Aur



Hotel Riu Astoria 4*
hotel plaja privată Nisipurile de Aur



Hotel RIU Astoria, Nisipurile de Aur se afla pe plaja, la o plimbare de 10 minute de centrul stațiunii. Hotelul ofera turistilor piscina, zona de plaja privata si sezlonguri gratuite.


vrei să compari?



Hotel Astera 4*
hotel cu plajă privată Nisipurile de Aur



Hotel Astera din Nisipurile de Aur se afla la doar 50 de metri de plaja sa privata. Hotelul ofera sezlonguri gratuite la plaja in Nisipurile de Aur.


vrei să compari?



LTI Dolce Vita Sunshine 4*
hotel cu plajă privată Nisipurile de Aur



Hotel LTI Dolce Vita Sunshine, Nisipurile de Aur ofera piscină interioară, piscină în aer liber şi un club pentru copii, cu programe de divertisment gratuite.

Hotelul are o zonă privată pe plaja Riviera, situată la 200 de metri. Sunt disponibile umbrele și șezlonguri gratuite, în funcție de disponibilitate.


vrei să compari?



Berlin Golden Beach 4*
hotel plajă privată Nisipurile de Aur



Hotel Berlin Golden Beach, Nisipurile de Aur este situat chiar pe plaja proprie si oferă o piscină în aer liber cu apă minerală.

Hotelul ofera gratuit sezlonguri pe plaja si bar pe plaja in Nisipurile de Aur.




HVD Viva Club 4*
hotel plajă privată Nisipurile de Aur



HVD Viva Club oferă o atmosferă confortabilă şi restaurante à la carte cu profil italienesc şi bulgăresc, un restaurant tip bufet cu terasă, un bar în hol şi un bar lângă piscină.

Hotelul ofera plaja privată și sezlonguri gratuite.


vrei să compari?



Melia Grand Hermitage 5*
hotel cu plajă privată și aqua park



Zona de plaja privata este disponibila in perioada 01 Iunie si 15 Septembrie, cu 2 sezlonguri si 1 umbrela pe camera, in limita disponibilitatii. Melia White Beach Bar este disponibil gratuit pentru toti oaspetii (bauturi si gustari incluse in pachetul All Inclusive).


vrei să compari?



Grifid Sentido Marea 4*
hotel plajă privată Nisipurile de Aur



Hotel Grifid Marea din Nisipurile de Aur este un hotel de top din Nisipurile de Aur si ofera plajă privata cu sezlonguri gratuite inclusiv un bar pe plaja.


vrei să compari?



Hotel Grifid Vistamar 4*
hotel cu plaja privata Nisipurile de Aur



Hotel Grifid Vistamar, Nisipurile de Aur este situat pe plaja într-un loc liniștit. Grifid Vistamar are plajă privată cu umbrele de soare şi șezlonguri cu saltele, disponibile gratuit pentru oaspeți.


vrei să compari?



Hotel Grifid Bolero 4*
hotel plaja privată Nisipurile de Aur



Hotel Grifid Club Bolero, Nisipurile de Aur se bucură de o locaţie excelentă, într-o zonă liniştită la numai 50 de metri de plaja cu nisip. Hotelul Grifid Club Bolero & Aqua Park - Ultra All Inclusive asigură o plajă privată cu 1 umbrelă de soare şi 2 şezlonguri cu saltele gratuite per cameră.


vrei să compari?



Hotel Grifid Arabella 4*
hotel cu plajă privată



Hotel Grifid Arabella, Nisipurile de Aur este situat în inima stațiunii, fiind despărțit de plaja cu nisip de o promenadă și de câteva trepte. Pentru fiecare cameră sunt alocate 2 șezlonguri cu saltea și 1 umbrelă de soare pe plajă.





Hotel Kaliakra Palace 4*
hotel cu plajă privată in Nisipurile de Aur



Proprietatea are 3 piscine în aer liber, inclusiv o piscină separată cu tobogan de apă destinată copiilor, precum și 1 piscină interioară. Se ofera gratuit 2 zelonguri/camera pe plaja privata.


vrei să compari?



Morsko Oko Garden 4*
hotel plajă privată Nisipurile de Aur



Hotelul Morsko Oko Garden se află în partea de nord a stațiunii Nisipurile de Aur, pe plaja cu nisip de la Marea Neagră. Oferă o piscină mare pe plajă.

Aveți la dispoziție umbrele de soare și șezlonguri gratuite atât pe plajă, cât și la piscină. Accesul WiFi este gratuit în zona holului.


vrei să compari?



Hotel Riviera Beach 5*
hotel cu plajă privată in Bulgaria



Hotel Riviera Beach, Nisipurile de Aur se află pe plajă în partea sudică liniştită a complexului Riviera Holiday Club, aproape de staţiunea Nisipurile de Aur.

Proprietatea pune la dispoziţie o piscină mare în aer liber, precum şi zonă spa cu piscină interioară. Sauna este disponibilă la un cost suplimentar. Se oferă o umbrelă de soare gratuită la piscină sau la plajă.


vrei să compari?



Hotel Nympha 4*
hotel cu plajă privată in Bulgaria



Hotelul Nympha este un hotel cu plajă privată din Nisipurile de Aur. Oaspeții pot savura delicatese locale şi preparate internaționale. La plajă sau la piscină se asigură gratuit o umbrelă de soare și șezlonguri.


vrei să compari?




Hoteluri cu plajă privată în Obzor



Sol Luna Bay Resort 4*
hotel cu pajă privată in Obzor



Sol Luna Bay, Obzor se bucură de o locaţie pe plajă în Obzor. Oferă un parc acvatic gratuit, piscine interioare şi în aer liber gratuite şi o sală de fitness gratuită. Există şi un centru spa. În zona plajei sunt disponibile umbrele de soare şi şezlonguri gratuite.


vrei să compari?



Sunrise All Suites Resort 4*
hotel cu plajă privată în Obzor



Sunrise All Suites Resort are o zonă de plajă privată, cu diferite facilități pentru sporturi nautice. De asemenea, complexul oferă gratuit o parcare în aer liber cu pază.


vrei să compari?



Sunrise Blue Magic Resort 4*
hotel cu plajă privată în Obzor



Sunrise Blue Magic Resort se află în Obzor și oferă o piscină sezonieră în aer liber, plajă privată și sezlonguri gratuite. La acest complex parcarea este gratuită.


vrei să compari?



Hotel Paraiso Beach 3*
hotel cu plajă privată în Obzor



Situat chiar pe malul mării, Hotelul Paraizo Beach pune la dispoziție o piscină sezonieră în aer liber, accesibilă gratuit și unități de cazare cu aer condiționat și WiFi gratuit. Oaspeții beneficiază gratuit de un șezlong și o umbrelă de soare pe plajă.


vrei să compari?



HVD Miramar Club 4*
hotel cu plajă privată în Obzor



Relaxați-vă pe terasa superbă cu vedere magnifică la mare, bucuraţi-vă de soare lângă barul de pe plajă, cu şezlonguri şi umbrele, sau practicaţi sporturi nautice și faceţi excursii cu bicicleta prin peisaje naturale frumoase.


vrei să compari?



HVD Reina Del Mar 5*
hotel de lux cu plajă privată în Obzor



Hotel Reina del Mar, Obzor oferă zonă de plajă privată, 3 piscine, dintre care una este încălzită, și o piscină încălzită pentru copii. 

Piscina exterioara principala (800 mp, 140 cm adancime), piscina exterioara de relaxare (300 pm, 140 cm dancime, incalzita), piscina exterioara pentru activitati sportive (800 mp, 140 cm adancime), 2 piscine exterioare copii (100 mp, 50/30 cm adancime, incalzite), piscina exterioara bebelusi (50 mp, 25 cm adancime, incalzita)


vrei să compari?




Hoteluri cu plajă privată în Kavarna



Royal Bay Resort 4*
hotel cu plajă privată in Kavarna



Situată chiar lângă o plajă a Mării Negre, proprietatea elegantă Aparthotel Royal Bay oferă camere luminoase și WiFi gratuit. De asemenea, pune la dispoziție o piscină sezonieră, o piscină pentru copii și un program de divertisment pentru copii. Proprietatea are 2 clădiri, una amplasată pe malul mării și o anexă.


vrei să compari?



Hotel Royal Grand 4*
hotel cu plajă privată în Kavarna



Royal Grand Hotel and Spa se află pe plaja din Kavarna şi oferă vedere la mare.

Acest hotel are plajă privată cu sezlonguri gratuite si bar pe plaja. Oaspeţii au la dispoziţie un restaurant cu terasă şi vedere superbă, un bar în hol, un centru spa şi piscine în interior şi în aer liber cu apă minerală.


vrei să compari?



White Lagoon Beach Resort
hotel cu plajă privată Bulgaria



White Lagoon Beach Resort este situat în Kavarna și oferă 2 piscine de dimensiuni semi-olimpice, cu apă minerală, o piscină pentru copii, un teren de joacă multifuncțional și o sală de sport cu vedere panoramică la mare. Oaspeții au la dispoziție 2 restaurante și 3 baruri.


vrei să compari?



Hotel Thracian Cliffs 5*
hotel cu plajă privată Kavarna



Cu acces direct la o plajă de pe malul Mării Negre, Thracian Cliffs este un complex construit recent, care oferă unități de cazare de lux, lângă un teren de golf cu 18 găuri. Complexul include un spa mare cu o saună, o cadă cu hidromasaj și un hamam, o baie de aburi, o găleată de apă rece și o terasă, precum și o piscină infinită în aer liber.


vrei să compari?




Hoteluri cu plajă privată în Constantin și Elena



Hotel Azalia 4*
hotel cu plajă privată Bulgaria



Azalia Hotel Balneo & SPA se află pe coasta de nord a Mării Negre, în stațiunea Sfinții Constantin și Elena. Acest complex hotelier modern oferă o combinație unică de arhitectură alternativă, vedere pitorească la mare, plaje aurii şi facilităţi spa.


vrei să compari?



Hotel Astor Garden 5*
hotel cu plajă privată in Bulgaria



Hotelul Astor Garden este situat pe plaja din stațiunea Sf. Constantin și Elena. Oferă o piscină în aer liber sezonieră și o piscină interioară. Hotelul de 5 stele oferă o varietate de facilități de spa și wellness, precum saună și baie de aburi.

Plajă privată cu sezlonguri și umbrele de soare gratuite.


vrei să compari?




Hoteluri cu plajă privată în Nessebar



Hotel MPM Arsena 4*
hotel cu plajă privată Nessebar



Hotelul MPM Arsena din Nessebar, este situat pe plajă și oferă sezlonguri gratuite pe plaja privată.


vrei să compari?



Hotel Bilyana Beach 4*
hotel cu plajă privată Nessebar



Bilyana Beach Hotel - All Inclusive (Adults Only) se află în fața plajei din Nessebar, cu piscină interioară și exterioară gratuită. Hotelul oferă plajă privată cu sezlonguri gratuite in Nessebar, Bulgaria.


vrei să compari?



Sol Nessebar Palace 5*
hotel cu plajă privată Nessebar



Oaspeţii complexului se pot bucura şi de noul parc acvatic sezonier, cu 5 tobogane de apă şi mai multe piscine, care fac parte din oferta all-inclusive şi funcţionează de la începutul lunii iunie până la sfârşitul lunii septembrie, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de programul hotelier. În plus, un punct de atracţie unic, Rocky River, duce oaspeţii de-a lungul plajei şi la o piscină din pădure şi pe lângă terasele de pe malul mării.


vrei să compari?




Hoteluri cu plajă privată în Pomorie



Hotel Festa Via Pontica 4*
hotel cu plajă privată Bulgaria



Este inconjurat de un parc verde superb si are o crama cu degustare de vinuri vechi. Pentru vacante all inclusive complete, Festa Via Pontica ofera acces la un centru spa modern cu terapii si tratamente cu namol de Pomorie.

Festa Via Pontica are un restaurant, un bar de grădină și un bar la piscina în aer liber. Umbrele de soare si sezlonguri gratuite. Bar pe plaja.


vrei să compari?



Hotel Wave Resort 5*
hotel de top in Bulgaria



Hotel Wave Resort Pomorie oferă o zonă de plajă privată, un centru spa de 2.500 m², un parc acvatic și numeroase piscine, inclusiv o piscină infinită, 2 piscine interioare și o piscină semi-olimpică. 


vrei să compari?



Hotel Sunset Resort 5*
hotel cu plajă privată in Pomorie



Hotel Sunset Resort, Pomorie este un complex cu dotări de lux situat în Pomorie. Hotleul oferă plajă privată și piscine multiple.


vrei să compari?





Hoteluri cu plajă privată în Elenite



Royal Castle Design & SPA 5*
hotel cu plajă privată in Elenite



Royal Castle Design & SPA are piscină în aer liber, o zonă de plajă privată și vedere panoramică la Marea Neagră.

Hotelul pune la dispoziţie şezlonguri şi umbrele gratuite, atât pe plajă, cât şi la piscină. În sezonul estival, oaspeții de la Royal Castle Design & SPA beneficiază de intrare gratuită la Parcul acvatic Atlantida, prevăzut cu tobogane de apă și numeroase piscine. 


vrei să compari?



Hotel Royal Bay 4*
hotel cu plajă privată Elenite



Hotelul Royal Bay - All Inclusive este situat în stațiunea de vacanță Elenite, aflată în sudul Mării Negre. Hotelul ofera turistilor sezlonguri gratuite.


vrei să compari?



Hotel Royal Park 4*
hotel cu plajă privată in Elenite



Situat la doar 20 de metri de plajă, în satul de vacanță însorit Elenite, Royal Park Hotel - All Inclusive oferă camere cu design frumos și balcon cu vedere la peisajul natural înconjurător și la Marea Neagră.


vrei să compari?





Hoteluri cu plajă privată în Kranevo



Effect Algara Beach 4*
hotel cu plajă privată



Situat în Kranevo, pe un domeniu de 8,5 hectare, hotelul Algara Beach oferă o zonă de plajă privată cu şezlonguri gratuite şi o grădină pitorească mare, precum şi acces gratuit la internet WiFi.


vrei să compari?



Hotel Veramar Beach 4*
hotel cu plajă privată in Kranevo



Veramar Beach - All inclusive se află în Kranevo și oferă unități de cazare pe malul mării, la 90 de metri de plaja Kranevo. Sezlonguri si umbrelute in limita disponibilitatii oferite gratuit.


vrei să compari?



Therma Eco Village 5*
hotel cu plajă privată în Kranevo



Therma ECO se află pe malul mării în Kranevo, la 8 km de staţiunea Nisipurile de Aur, şi oferă acces gratuit la internet WiFi, o piscină interioară deschisă pe tot parcursul anului şi o piscină sezonieră în aer liber.

Hotelul oferă plajă privată și sezlonguri gratuite.


vrei să compari?




Vezi și topul celor mai bune hoteluri din Bulgaria










SOURCE AND TAGS