Top 20 cele mai bune hoteluri cu piscină din Dubrovnik recomandate de turisti si notate excelent

  • 15 octombrie 2021

Top Hoteluri Dubrovnik


Cauți hoteluri bune în Dubrovnik? Vezi lista celor mai bune vile și hoteluri unde te poți caza în Dubrovnik, Croația

Vacantele sunt un mod ideal de a descoperi locuri noi, culturi şi obiceiuri diferite sau experienţe culinare deosebite. 

Cu toţii am auzit de splendidul oraş Dubrovnik, cu frumusețea ieșită din comun a peisajelor ce atrage turiști din toate colțurile lumii, dornici de relaxare și varietate.

Dacă ți-ai planificat o vacanță în Croația, Dubrovnik trebuie neapărat adăugat în wishlist. În acest articol te ajutăm să identifici cele mai bune hoteluri din Dubrovnik, clasament realizat pe baza recenziilor și a recomandărilor a peste 1000 de turiști care au călătorit în ultimii 3 ani.

Te-ar mai putea interesa:




Cele mai bune hoteluri din Dubrovnik



Hotel Excelsior 5*
hotel excelent pe malul mării în Dubrovnik



Hotel Excelsior poate fi alegerea pentru o vacanță ideală în Dubrovnik. Hotel cu acces la plajă, oferă un centru de spa de 850 m² și 3 restaurante .Zona de wellness include o piscină interioară cu apă dulce, 2 căzi cu hidromasaj şi saune. Centrul spa oferă acces direct la plaja hotelului.


vrei să compari?





Hotel Royal Blue 5*
hotel excelent cu piscină în Dubrovnik



Hotelul Royal Blue este un hotel cu servicii premium care se bucură de o locaţie pe plajă, în Babin Kuk din Dubrovnik, şi oferă o piscină pe acoperiş şi bar cu vedere panoramică la Golful Lapad. Acest hotel este amenajat în interiorul complexului Importanne Resort şi pune la dispoziţie o piscină interioară, un centru spa şi o saună. 


vrei să compari?




Grand Villa Argentina 5*
cazare buna in Dubrovnik



Grand Villa Argentina oferă acces direct la plajă, un restaurant à la carte cu terasă şi vedere panoramică la mare şi o piscină în aer liber cu șezlonguri.


vrei să compari?




Hotel Adria 4*
hotel cu piscină in Dubrovnik



Hotelul Adria se află în Gruz, aproape de oraşul vechi din Dubrovnik si pune la dispozitie o piscină cu vedere panoramică. Camerele oferă balcon cu vedere la insulele Elafiti și golful Lapad. 


vrei să compari?



Valamar Lacroma Dubrovnik 4*
hotel cu piscină in Dubrovnik



Valamar Lacroma este alegerea ideală dacă dorești cazare la hotel cu piscină in Dubrovnik si priveliști superbe. Este situat pe luxurianta peninsulă Babin Kuk, oferă piscină exterioră și acces la un centru spa de mari dimensiuni.


vrei să compari?




Boutique Hotel Kazbek 5*
hotel cu piscină in Dubrovnik



Fostă reședință a nobilimii din secolul al XVI-lea a fost complet renovată și transformată in hotel. Situat la malul mării în golful Gruz pune la dispozitie piscina exterioară si servicii excelente pe malul mării.


vrei să compari?




Hotel Kompas 4*
hotel cu piscină în Dubrovnik



Situat în golful fermecător Lapad, lângă o plajă de pietriş şi aproape de promenadă, Hotelul Kompas oferă piscină și vedere la mare.


vrei să compari?




Hotel More 5*
cazare excelentă cu piscină



Înconjurat de vegetaţie luxuriantă mediteraneană, hotelul este situat în peninsula Lapad, situat pe malul mării. Hotelul pune la dispoziție camere elegante, piscină în aer liber, 2 restaurante și un deosebit Cave Bar. 


vrei să compari?




Hotel Uvala 4*
hotel cu piscina in Dubrovnik



Hotelul Uvala este la câţiva paşi de cea mai apropiată plajă de pe Peninsula Lapad din Dubrovnik. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele proprietăţii.


vrei să compari?




Hotel Valamar Argosy 4*
hotel excelent cu piscina in Dubrvonik



Hotelul Valamar Argosy are piscină interioară și piscină în aer liber, restaurant și centru Spa. Camerele au vedere superbă la Marea Adriatică


vrei să compari?




Hotel Sun Gardens Dubrovnik 5*
hotel de lux cu servicii premium



Bucurându-se de o poziţie liniştită pe o plajă pitorească, hotelul oferă vedere panoramică la Marea Adriatică şi Insulele Elafiti, 5 piscine și 4 restaurante cu specific diferit și o zona modernă de Spa.


vrei să compari?




Hotel Lapad 4*
hotel cu piscina Dubrovnik



Hotelul Lapad reprezintă o clădire istorică, transformată in hotel, înconjurată de o piscină mare în aer liber şi palmieri. Hotel cu recenzii excelente in Dubrovnik.


vrei să compari?




Hotel Lero 4*
hotel bun cu piscina Dubrovnik



Hotelul Lero este situat la 1,5 km de centrul istoric al orașului Dubrovnik și la 400 de metri de cea mai apropiată plajă. Există WiFi gratuit în toate zonele. Hotel cu piscina in Dubrovnik si recenzii excelente.


vrei să compari?




Hotel Aquarius 3*
hotel cu piscina Dubrovnik



Înconjurat de o frumoasă gradină mediteraneană, acest hotel confortabil oferă o atmosferă plăcută și relaxantă și o locație frumoasă pe Peninsula Lapad, în centrul orașului Dubrovnik, la 350 metri de plajă.


vrei să compari?




Hotel Aminess Bellevue 4*
hotel cu piscina Dubrvonik



Construit la începutul anilor 30 ca primul hotel din Peninsula Pelješac și complet renovat în vara anului 2016, fermecătorul Hotel Aminess Bellevue, situat pe Riviera Dubrovnik, atrage oaspeții să se bucure de apusul frumos pe terasa cu vederi uimitoare la Insula Korčula.


vrei să compari?




Valamar Club Dubrovnik 4*
hotel pe plaja Dubrovnik



Hotelul Valamar Club Dubrovnik, unde familiile sunt binevenite se află pe luxurianta peninsulă Babin Kuk și permite acces facil în orașul vechi din Dubrovnik


vrei să compari?



Acestea sunt recomandări pentru cele mai bune hoteluri din Dubrovnik unde te poti caza si nu vei da greș cu sigurantă!

Pe oricare l-ai alege din cele prezentate, cu siguranta vei reveni extrem de multumit. Daca doresti si alte oferte de vacanta in Dubrovnik, Croatia, poti vizualiza lista completa a hotelurilor aici - Cazare Dubrovnik

Recomandari cazare Dubrovnik


Booking.com



SOURCE AND TAGS