Hoteluri cu tratamente si proceduri balneo Băile Felix

  • 17 decembrie 2021

HOTELURI BALNEO BAILE FELIX

Hoteluri balneare Băile Felix


Efectele miraculoase ale apei termale din Băile Felix sunt cunoscute la nivel international. 

Tradiția pretinde că prin anul 1095 regele Ladislau, călătorind prin aceste ținuturi ar fi descoperit izvoarele termale cu efecte benefice pentru sănătate.

Echilibrul fiziologic dintre compoziţia chimică şi termalitate, face ca procedurile balneare din cadrul hotelurilor din Băile Felix să fie extrem de eficiente în tratarea diferitelor afecțiuni.




În această pagină vei găsi lista de hoteluri cu tratamente si proceduri balneare din Baile Felix.



Hotel International 4*
hotel cu tratamente balneo Baile Felix



Este renumit pentru programele de terapie, centrul de Wellness&SPA și tratament. 

Utilizează în mod ideal proprietățile curative ale apelor, continuând astfel tradiția milenară a băilor cu apă termală.

Conceput ca un centru modern de cură balneară, îți oferă  balneoterapie,  hidroterapie, electroterapie,  inhalații cu apă termalăși medicamente,  împachetări și băi cu nămol,masoterapie (masaj medicinal și limfatic, masaj de relaxare),  laseroterapie, kinetoterapie, mecanoterapie, termoterapie.





Hotel President 4*
hotel cu tratamente balneo Baile Felix



Hotel President ofera 2 piscine cu apă termală şi un centru de wellness. Toate camerele spaţioase sunt dotate cu TV cu ecran plat şi aer condiţionat. 

Centrul spa al hotelului President are cadă cu hidromasaj, saună şi baie turcească. Atât piscina în aer liber, cât şi cea acoperită sunt aprovizionate cu apă termală.







Hotel Poienița 3*
hotel cu tratamente balneo Baile Felix



Oferă un restaurant, bazine cu apă termală și un centru de tratament cu facilități moderne pentru hidroterapie, fizioterapie și electroterapie.




Hotel Mureș 2*
hotel cu tratamente balneo Baile Felix



Hotel cu bazine interioare și exterioare cu apă termală, oferă tratamente și proceduri balneo, hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie și multe altele.





Hotel Nufărul 3*
hotel cu tratamente balneo Baile Felix



Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la piscinele interioare şi în aer liber şi la sauna Hotelului Thermal, de care este legată printr-un culoar de proprietate. 

Centrul de wellness oferă saună, servicii de masaj şi tratamente la un cost suplimentar.




Hotel Termal 3*
hotel cu tratamente balneo Baile Felix



Hotelul Termal oferă aer condiționat gratuit, acces gratuit la internet, precum și utilizarea gratuită a celor 4 piscine în aer liber, a saunei și a piscinei interioare cu apă termală. 

Hotelu are un centru spa și de sănătate unde sunt disponibile diverse masaje, hidroterapie, kinetoterapie și alte tratamente.




Hotel Lotus Therm 5*
hotel cu tratamente balneo Baile Felix



Electroterapie, Ozonoterapie, Hidroterapie, Termoterapie, Hidrokinetoterapie sunt doar câteva dintre procedurile de care puteți beneficia.

Acesta oferă acces gratuit la un parc acvatic cu bazine termale interioare şi exterioare, un centru spa şi de tratament şi acces gratuit la internet WiFi în toate zonele.

Parcul acvatic Felixarium de la proprietate are 14 piscine interioare şi exterioare cu apă termală, un bar la piscină şi un teren de volei pe plajă, precum şi un loc de joacă pentru copii.





SOURCE AND TAGS