Hoteluri cu tratamente balneare Băile Herculane

  • 17 decembrie 2021

TRATAMENTE BALNEO BAILE HERCULANE

Tratamente balneare Băile Herculane


Stațiunea Băile Herculane este una dintre cele mai vechi stațiuni balneare ale lumii, cu o vechime atestată documentar de peste 1850 de ani.

Oferta hotelurilor pentru pachetele de tratament din Baile Herculane este una diversificată, de la cura balneară clasică la diverse metode de fizio și electroterapie, masaje, acupunctură, oferă acestei statiuni un înalt grad de atractivitate.

Izvoarele din Băile Herculane sunt resurse terapeutice de mare valoare și sunt indicate în principal pentru tratarea afecțiunilor reumatismale osteo-articulare (spondiloze, discopatii, poliartrită, sciatică) ; afecțiuni post-traumatice și neurologice (stări după operaţii pe articulaţii, stări după fracturi, pareze, paralizii) ; afecțiuni asociate (digestive, renale, cardio- vasculare, dermatologice, endocrine, ginecologice sau de nutriție).




În această pagină vei găsi lista de hoteluri cu tratamente si proceduri balneare din Baile Herculane.



Hotel Afrodita Resort 4*
hotel cu tratamente balneare Baile Herculane



Situat în centrul stațiunii, hotelul îmbină confortul cu beneficiile terapiilor balneare. 

Pentru tratamente de recuperare și prevenție a diverselor afecțiuni în cele mai bune condiții, spa-ul hotelului dispune de medic balneolog și personal medical specializat.

Oferta de tratament cuprinde cabinete de fizioterapie, hidroterapie și masaj, moderne și spațioase, aparatură de electroterapie și alte facilitați pentru terapii, de ultimă generație, spații de relaxare și un ambient ideal pentru refacere.





Hotel Diana Resort 3*
hotel cu tratamente balneare Baile Herculane



Centrul Spa & Wellness din cadrul Hotelului Diana din Baile Herculane este ideal pentru relaxare si pentru tratamente de intretinere, anti-imbatranire, tratarea afectiunilor reumatismale, afectiuni ale sistemului nervos periferic (paralizii, pareze), afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ale ochilor, boli digestive, afectiuni ginecologice, diabet zaharat, sindrom supraponderal. 

De asemenea, apa termala are un efect extrem de benefic asupra pielii, fiind recomandata de medicii dermatologi pentru multiple afectiuni ale pielii.




Grand Hotel Minerva 4*
hotel cu tratamente balneare Baile Herculane



Este locul unde veți beneficia de proprietățile curative ale apei cu sulf, de aparatura medicală de ultima generație și de profesionalismul personalului medical. 

Fie că doriți să vă răsplătiți la finalul unei săptămâni extenuante, fie că sunteți în vacanță cu familia, aici vă veți elibera de stres.






Hotel Saras Sons 4*
hotel cu tratamente balneare Baile Herculane



Complexul Sara's Sons este amplasat intr-o zona minunata a statiunii Baile Herculane.

Baza de tratament, pusa recent in functiune, ofera o gama complexa de servicii medicale grupate in pachete, in functie de specificul bolilor.





Hotel Roman 2*
hotel cu tratamente balneare Baile Herculane



Complexul Hotelier Roman din Baile Herculane a fost construit prin inglobarea la parterul sau a Bailor Imperiale Romane, cu o vechime de aproape doua milenii.

Baza de tratament a Complexului Hotelier Roman este dotata cu aparatura medicala de ultima generatie (tip BTL-5000) care ne ofera multiple posibilitati terapeutice si de investigatii pe care le realizam in cele doua sectii: electroterapie si hidroterapie.








SOURCE AND TAGS