Stațiuni cu plaje superbe în Bulgaria aproape de România

  • 19 septembrie 2021

Plaje Bulgaria aproape de România


Cauți stațiuni Bulgaria aproape de România? 
Vezi mai jos lista stațiunilor bulgărești situate lângă România

Vacantele in Bulgaria sunt cele mai căutate de către turiștii români prin prisma faptului că destinația este foarte accesibilă atât ca distanță față de România dar și ca preț. 

Din ce în ce mai mult, statiunile din Bulgaria aproape de România sunt căutate de familiile cu copii dar și de turiștii care nu vor să parcurgă o distanță foarte mare. 

Din acest punct de vedere, Bulgaria este foarte ofertantă, ținând cont că beneficiază de unele dintre cele mai frumoase plaje aproape de România dar și de statiuni cu hoteluri nou construite, foarte aproape de granița cu România.

În acest articol, îți vom prezenta lista stațiunilor din Bulgaria aproape de România, cu plaje superbe și hoteluri perfecte pentru o vacanță liniștită de vară.

Te-ar mai putea interesa:






1. Stațiunea Kavarna
statiune Bulgaria aproape de România

Kavarna, este o stațiune de coastă în Bulgaria, la doar 45 km de România. Stațiunea oferă turiștilor un loc retras si intim, fiind una dintre cele mai liniștite destinatii de litoral ale Bulgariei.

Intre timp aici au apărut o sumedenie de restaurante și terase frumoase pe malul mării unde poți mânca ce-ți dorești in Kavarna. Hotelurile nu sunt foarte multe in zonă, insă sunt destul de frumos incadrate in peisajul statiunii.


Plajele din Kavarna

Dacă ajungi in Kavarna, veu descoperi o multime de plaje micuțe și bine ascunse, unde poti ajunge cu masina sau pe jos. Cele mai importante sunt plaja statiunii Kavarna și plaja Bolata, foarte aproape de Kavarna.


Plaje Bulgaria - Bolata


Plaje Bulgaria - Kavarna



Unde te cazezi in Kavarna?

Recomandările noastre pentru cazare în Kavarna corespund unor hoteluri excelente situate pe plajă, aproape de România, cu priveliști spectaculoase departe de agitație.


Royal Bay Resort 4*
hotel pe plajă in Kavarna



Royal Bay pune la dispoziție o piscină sezonieră, o piscină pentru copii și un program de divertisment pentru copii, plajă privată și sezlonguri.


vrei să compari?





White Lagoon Beach
hotel pe plajă lângă România



White Lagoon Beach Resort este un hotel excelent, situat pe plaja aproape de Romania. Ofera piscine exterioare, piscina de tip infinity pool, tobogane cu apa, plaja privata.


vrei să compari?




Hotel Topola Skies 4*
hotel superb langa Romania



Topola Skies Resort - Aquapark este un complex de vacanță ecologic, situat pe platoul satului Topola la 150 de metri de plaja, într-o zonă frumoasă de pe coasta nordică a Mării Negre, între Cavarna și Balcic.






Hotel Thracian Cliffs 5*
hotel pe plajă aproape de România



Cu acces direct la o plajă de pe malul Mării Negre, Thracian Cliffs este un complex construit recent, care oferă unități de cazare de lux pe malul mării, aproape de România.


vrei să compari?







2. Krapets și Durankulak
statiuni cu plajă aproape de România

Localitatile Krapets si Durankulak sunt cele mai apropiate de granita cu Romania, sunt primele dupa ce ai trecut granita la Vama Veche.

In aceste 2 localitati gasesti si 2 plaje celebre cu acelasi nume. Aici au inceput sa vina din ce in ce mai multi turisti, in special in weekend. Daca vei merge in cursul saptamanii, ai sanse mari sa fii singur pe plaja.



Plaje Bulgaria - Krapets 


Plaje Bulgaria - Durankulak



Unde te cazezi?

Aici nu ai prea multe opțiuni de cazare, cei mai multi vin pentru o zi sau si mai multi vin cu cortul. Insa, gasesti in zona ceva pensiuni sau case de localnici. Poti verifica o lista cu unitătile de cazare aici.





3. Stațiunea Balcic
statiune in Bulgaria la 65 km de România

Balcic este o destinatie ideală aproape de Romania daca doresti sa petreci cateva zile la malul mării. Statiunea Balcic este una dintre cele mai curate și bine ingrijite stațiuni de pe litoralul bulgăresc.

Frumos amenajate, restaurantele de pe malul mării te asteaptă cu meniuri in limba română. Faleza din Balcic se intinde pe cativa kilometrii lungime si este ideala pentru plimbarile de seara sau chiar dimineata la rasarit. In Balcic nu trebuie sa ratezi nici Castelul Reginei Maria dar mai ales gradinile botanice unde vei petrece o zi intreaga pentru a te relaxa in interiorul lor.


Plajele din Balcic

Nu prea multe, de fapt doar 2 plaje poti regasi in Balcic. Una dintre ele se afla in centrul statiunii, destul de cochetă însă nu foarte mare, pentru a prinde un loc pe sezlong, trebuie sa ajungi dimineata devreme. O a doua plaja se afla la intrarea in statiune si este mult mai mare.



Plaje Bulgaria - Balcic



Unde te cazezi în Balcic?

Statiunea Balcic este destul de generoasă din punct de vedere al unităților de cazare. Aici găsești orice dorești de la hoteluri de lux, la pensiuni sau chiar apartamente. 

Recomandările noastre pentru hoteluri unde te vei simți foarte bine sunt cele de mai jos:


Hotel Mistral 4*
hotel pe malul mării în Bacic



Cu vedere la Marea Neagră și fermecătorul port de agrement din Balcic, si la numai 100 de metri de plaja, Hotelul Mistral oferă camere cu balcon privat.


vrei să compari?




Hotel Regina Maria Spa 4*
hotel excelent in Balcic



Situat pe malul mării, în apropiere de Grădina Botanică şi Palatul din Balcic, Hotelul Regina Maria Spa oferă unităţi de cazare cu baie privată şi WiFi gratuit. Hotelul are o terasă cu vedere pitorească la mare.


vrei să compari?




4. Stațiunea Kranevo
stațiune în Bulgaria aproape de România

Kranevo, un oraș de vis pe malul mării, la doar 70 Km de România. Liniște și nisip cât vezi cu ochii, Kranevo este destinația cu plaja lată de 100 m și lungă de 6 km. 

Turiștii vin aici încă din luna mai și până la mijlocul lui octombrie. Kranevo oferă priveliști foarte frumoase cu apusuri splendide. Nisipul este deschis la culoare și extrem de fin iar intrarea în mare este lină.


Plajele din Kranevo

Plaja din Kranevo este una dintre cele mai linistită, curată si frumoasă de pe coasta bulgara. Acest loc este pitoresc si frumos si îi fascineaza pe toti cei care-l vad cel putin o data.


Plaje Bulgaria - Kranevo



Unde te cazezi in Kranevo?

Recomandările noastre pentru cazare în Kranevo corespund unor hoteluri excelente situate pe plajă, aproape de România, cu servicii de top, departe de agitație.


Effect Algara Beach 4*
hotel pe plajă in Kranevo



Hotelul Algara Beach oferă o zonă de plajă privată cu şezlonguri gratuite şi o grădină pitorească mare, precum şi acces gratuit la internet WiFi.


vrei să compari?




Therma Eco Village 5*
hotel perfect pentru familii in Kranevo



Therma ECO se află pe malul mării în Kranevo şi oferă acces gratuit la internet WiFi, o piscină interioară deschisă pe tot parcursul anului şi o piscină sezonieră în aer liber.

Hotelul oferă plajă privată și sezlonguri gratuite.


vrei să compari?






SOURCE AND TAGS